- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.681
panic_attack @cilekliturta_33 adamakıllı su içmeye başladınız mı gülüm? Çok önemli. Alışkanlığınız yoksa eğer hemen günde 3 lt su içmeye alışın. Bir de kimi gebelerde bu mevsimde ciltte bir anda lekelenme oluyor, bende iki seferdir oldu, yüzünüze olabildiğince iyi bakın, güneşten koruyun. @selozy 'e doktor söylemiştir zannediyorum.
Aa lütfen 1 kiloyu esgeçme:))Normalde suyla aram yoktur ama transfer gününden beri günde 2 litre cam şişe suyu içiyorum. 50 kiloya 2 litre kafi. :)
Keşkem öyle olsa bakalım şurada yarın a bişey kalmadı. Madem bugün geçti yarin akşam bu saatler den sonra geldi geldi gelmedi test.. tabi dayanabilirsemAyy bu da mı titreşen kehanet gıı. Gebesin ama daha erken mesajı mı acaba. İyice kafayı yedim ohhh misss
Sorma kendi kendimle savaştimNeler olmuş öyle zeynom ya
panic_attack @cilekliturta_33 adamakıllı su içmeye başladınız mı gülüm? Çok önemli. Alışkanlığınız yoksa eğer hemen günde 3 lt su içmeye alışın. Bir de kimi gebelerde bu mevsimde ciltte bir anda lekelenme oluyor, bende iki seferdir oldu, yüzünüze olabildiğince iyi bakın, güneşten koruyun. @selozy 'e doktor söylemiştir zannediyorum.
Test varmı bi test yapıp emin mi olsan ?bu ay gerçi benim test öyle erken pik yaptı ama bence hikaye yoksa çoktan regl olmam lazımdı. Gerçi normal ovu günümde test yapamadım pik oldu mu bilmiyorum yine ama akıntı vs olmuştu normal gününde. Ve anlaşılan normal günüme göre regl olucam diye bekliyorum işteCuma Regl olmuştum. Bugün 5. Günüm ve yumurtlama akıntım ve kasık ağrım başladı. Şaka olmalı herhalde, hangi kameraya el sallıyorum :)
He bi de güneş kremi yaz kış kullanıyorum zaten ben. Son 3 aydır da kimyasal içermeyen gebelikte kullanımı güvenli 50 faktörlük bi krem buldum onu kullanıyorum.
Canım alakası yok ama, kabız olmamak için aldigin ilacı ne sıklıkla kullanıyorsun ise yarıyor mu? Ne kadar kullanicakmissin.He bi de güneş kremi yaz kış kullanıyorum zaten ben. Son 3 aydır da kimyasal içermeyen gebelikte kullanımı güvenli 50 faktörlük bi krem buldum onu kullanıyorum.
Zeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum vallaKeşkem öyle olsa bakalım şurada yarın a bişey kalmadı. Madem bugün geçti yarin akşam bu saatler den sonra geldi geldi gelmedi test.. tabi dayanabilirsem
İnşallah canım. Seninde belki erkendir test için dubi bakalım bat yarın mı seninde?bende bısey yok bacım, elımde kalmıs ovu testını denedım, kalbımden bıle temız bır test cıktıınsallah senden alırız guzel haberı, arkasından da bat bekleyen dıger guzeller tesbıh bondugu gıbı dızılsın hamıle kuyruguna ınsallah
İşteyim canım halaZeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum valla
Sallamak yok busefer bakDur daha bismillah yeni başladık
13,5 iyiymişbenim bir program 12 bir program 15 i gösteriyor sızde ne azından birer gun oynuyor kızlar, ben mı oynak programlarım mı bılemedım simdi, ne ima edıyor bu programlar banaNorthCarolina can09e , ben de hepsine inat 13,5 ta mı adet olayım yanı naappaaayımmmmmm
Bak her şey müsait yarın okul yok kimse gitmediğinden kuzu babannede kaldı o bi koltukta yayıldı ben bi koltukta düğün dernek izleyip çay içiyoruzSallamak yok busefer bak
Canım alakası yok ama, kabız olmamak için aldigin ilacı ne sıklıkla kullanıyorsun ise yarıyor mu? Ne kadar kullanicakmissin.
Ben bat yaklastikca kabız oluyorum ve sinir oluyorum bu duruma
Heh iyi. Ben 38 yaşımda çilli oldum nerdeyse bir anda. Ben de güneş kremi kullanıyorum kendimce iyi para bayılıp aldım ama gebe değilken aldım bakayım araştırayım bi.
O doktora bi uğra bencedeİlk 4 ayki saçma sapan bi doktor tavsiyesiydi. Baktım yetersiz ve tamamen ticari yönden tavsiye edilmiş. Doktoru değiştirdim, felaket tellalı gibi bişiydi zaten. 37 yaşa çok geç dediydi. Ona uğrucam bi ara zaten sırf kontrole gitmiş gibi.
Sonra kendim araştırdım hep, yığınla makale okudum. Yumurtaya ne miktarda ne lazım diye. Hangi antioksidanlar hangi vitaminler.
Şimdiki doktoruma da sordum bunları kullanıyorum diye. Çok doğru seçimler yapmışsın, bu konuların takibini ayarını sana bırakıyorum o zaman müdahale etmicem dedi.
Solgarın ürünleri gereksiz pahalı. Son aylarda kullandıklarımı tavsiye ederim. Astalife her türlü pahalı ama dha oranı ve içindeki astaksantin oranı en yüksek olan tek ürün o. Astaksantin nedir googledan kurcalayabilirsiniz. Fiyatı yüksek gelirse onun yerine Nordic Naturals Prenatal balık yağını da kullanabilirsiniz. O da sağlam bi marka ama sadece omega 3 var onda, astaksantin yok. Yanına da Venatura Koenzim q10'u ekledin mi tamamdır.
Pregnacare zaten önemli. Karı koca kullanılacak. D vitamininize de baktırın. 30'un altındaysa takviye alın.
@Marjo da bu tarz ürünler kullandı. Doğal yoldan gebe kaldı.
Canom yumurtlama gunun mu bugun?Bak her şey müsait yarın okul yok kimse gitmediğinden kuzu babannede kaldı o bi koltukta yayıldı ben bi koltukta düğün dernek izleyip çay içiyoruz
Yok kuzu yarın öbür gün ❤Canom yumurtlama gunun mu bugun?
Al kocayi cek götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?