Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Normalde suyla aram yoktur ama transfer gününden beri günde 2 litre cam şişe suyu içiyorum. 50 kiloya 2 litre kafi. :)

Ayy bu da mı titreşen kehanet gıı. Gebesin ama daha erken mesajı mı acaba. İyice kafayı yedim ohhh misss
Keşkem öyle olsa bakalım şurada yarın a bişey kalmadı. Madem bugün geçti yarin akşam bu saatler den sonra geldi geldi gelmedi test.. tabi dayanabilirsem

He bi de güneş kremi yaz kış kullanıyorum zaten ben. Son 3 aydır da kimyasal içermeyen gebelikte kullanımı güvenli 50 faktörlük bi krem buldum onu kullanıyorum.

Cuma Regl olmuştum. Bugün 5. Günüm ve yumurtlama akıntım ve kasık ağrım başladı. Şaka olmalı herhalde, hangi kameraya el sallıyorum :)
Test varmı bi test yapıp emin mi olsan ?bu ay gerçi benim test öyle erken pik yaptı ama bence hikaye yoksa çoktan regl olmam lazımdı. Gerçi normal ovu günümde test yapamadım pik oldu mu bilmiyorum yine ama akıntı vs olmuştu normal gününde. Ve anlaşılan normal günüme göre regl olucam diye bekliyorum işte

He bi de güneş kremi yaz kış kullanıyorum zaten ben. Son 3 aydır da kimyasal içermeyen gebelikte kullanımı güvenli 50 faktörlük bi krem buldum onu kullanıyorum.

Heh iyi. Ben 38 yaşımda çilli oldum nerdeyse bir anda. Ben de güneş kremi kullanıyorum kendimce iyi para bayılıp aldım ama gebe değilken aldım bakayım araştırayım bi.

Canım alakası yok ama, kabız olmamak için aldigin ilacı ne sıklıkla kullanıyorsun ise yarıyor mu? Ne kadar kullanicakmissin.

Ben bat yaklastikca kabız oluyorum ve sinir oluyorum bu duruma

Keşkem öyle olsa bakalım şurada yarın a bişey kalmadı. Madem bugün geçti yarin akşam bu saatler den sonra geldi geldi gelmedi test.. tabi dayanabilirsem
Zeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum valla

İnşallah canım. Seninde belki erkendir test için dubi bakalım bat yarın mı seninde?

Zeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum valla
İşteyim canım hala yarında bat günü ama bilemedim hele bi varayim eve

1 13,5 iyiymiş

Canım alakası yok ama, kabız olmamak için aldigin ilacı ne sıklıkla kullanıyorsun ise yarıyor mu? Ne kadar kullanicakmissin.

Ben bat yaklastikca kabız oluyorum ve sinir oluyorum bu duruma

Transfer sonrası reçeteye yazdılardı kabız olursan kullan diye ama bi kere zorlandım, sonra normale dönünce içmedim. Hiç kullanmadım yani. Yemeklerden 15 dakka önce iç dedilerdi. Duphalac.

Heh iyi. Ben 38 yaşımda çilli oldum nerdeyse bir anda. Ben de güneş kremi kullanıyorum kendimce iyi para bayılıp aldım ama gebe değilken aldım bakayım araştırayım bi.

Ahanda bunu kullanıyorum.

O doktora bi uğra bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…