Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yok canım, ama zaten daha çatlama ağrısına dönmedi, henüz kasık ağrısı ve alıntı var. Yumurtlama ağrısı olsun randevuya çok varsa test yapar ararım doktoru..

Gaz hissi oluyor,gaz var ama cikmiyor şişkinliği oluyor, her zaman degil, mesela gecen ay hic biri olmadi, zaten adetim az geldi, demekki yumurtlayamadim adam akıllı

tamam yawww... bu arada takvimi açtım regl başlamak üzere diyor. .. siz burdan motive ederken teste o gardımı düşürüyor şikayet ediyorum kızlar. Bu arada hala çalışıyorum (((( sen nere gidiyon yol derken?

Güvenilir arıcıyı bulana kadar , soguk zincir, organik tarim sertifikali bir ürün kullanmak en iyisi, egricayir bunlardan birisi ama ampul şeklinde satıyor, ben sitesinde soğuk zincir olanı bulamadim, fanus diye bir marka aldim, yine karadeniz de ve organik tarim sertifikali, tüm arı ürünlerini kullandim bal polen propolis memnunum ama soguk zincir olarak egricayir bulsam onu tercih ederim

Yahu yok genelde belirti melirti adeti bir hafta geçene kadar kimsede. O ayılmalar bayılmalar Yeşilçam efsanelerinde kaldı. Sen patlat bir test yarın.
Yapcem galiba ya enerji çok güzel bu aralar burda olumsuz çıkarda uğuru bozarım gibime geliyor ondan birazda direnişim. Hani diyorum bi test olucaksa oda pozitif olsun gene.... ondan regl geciksin mi ki dedimdi ...ama dayanamayacağım sanırsam

Takvim der öyle. Benimki de regl başlamak üzere diyo. :))

Çocuğu teslim aldık tamam yeter gari 10 gündür İstanbul'dayız. Sabah Aydın'a evceğzimize döneceğiz. İş güç var. En önemlisi kedi kızlarım burnumda tütüyo.

Hayırlı yolculuklar kuzum. .. ayyy kedilerin mi var çok severim eee şimdi kim bakıyor?

Hayırlı yolculuklar kuzum. .. ayyy kedilerin mi var çok severim eee şimdi kim bakıyor?

Evet 3 tane var. 6-7 yaşındalar. 2'si benim bekarlıktan bebelerim. Biberonlarla besledim büyüttüm. Evlenince eşimin kedisi de geldi 3 oldular. Kamera koyduk izliyorum arada iyiler mi diye. Her odaya bolca mama, su koyduk. Tuvaletleri otomatik zaten kendi kendini temizliyo. Klimayı da ayarladık öğleyin 4 saat çalışıyo. Sorun yok. Olursa arkadaşım kontrole gidiyo arada. Tek olsa sıkıntıdan ölür sürekli bağırır da, birden fazla olunca oyalanıyolar. Oyunlar karşılıklı konuşmalar :))

Süper ne güzel düzen kurmuşsun Rabbimin dilsiz kullarına Allah razı olsun senden. Deli olurum bakamiyacagi hayvanı sahiplenene. İsimleri cinsiyetleri ne? Bu arada gene ayaktasın bak bu saatte yat dinlen bakim yarın yola çıkıyorsun bide.

Hayvan delisiyim kız ben. Dernekte de aktif olarak çalışıyorum. Barınakta sokakta. Hayatta veremem kuzularımı ben, bırakamam başkasına. Bakışlarından ses tonlarından anlıyorum ne demek istediklerini. Hastalandıklarında, narkoz sonrası zamanlarda gözümü kırpmıyorum. Evlattan farkları yok. Üçü de sokak kedisi, üçünün de ayrı bahtsız annesiz hikayesi var. Uykumda gözüm kapalıyken koluma yattıklarında boyunlarından öpüp kokularından ayırt ediyorum eşim şaşırıyo. Hepsi ayrı mis :) İsimleri Benek, Maske, Kırık.
Doğduğum günden beri kedilerle yaşıyorum. Çocuğum da öyle yaşayacak inşallah :) Sokakta ayrıca baktıklarımız var bi 50 tane. Okulda da var. Hepsi ayrı manyak :))
Yolda uyurum kız bişi olmaz. Benim 38 yıllık düzenim böyle. Vücut saatim doğuştan ters imiş. Anama çekmişim. :)

Ben kime çektim bilmem ama benim saatte ters maske ve beneği gözümde canlandirabiliyorum ama kırık la ilgili bi görsel oluşmadı gözümde hayvan sevgisiyle büyümek çok güzeldir kendimden biliyorum tamamen katılıyorum sana inşallah cnm senin yawrunda öyle büyüyecek.

zor isler anacım sizin bildiginiz okadarı. cok yorgunum, 2 bucuk senedir her ay yikil bide operasyon gecir sesini cikarma icine at. bi test veremedi diye harap etsin bizi gene test verecek kız korkuyorum yarabbil alemin kafasina gore gitmis. insallah sular seleler gibi gelir baana dizlerimi dovdurtmez bunalima girip

gelim, akapuntur du masajdi ne kadar bisiler varsa gidicem gevsemek icin hipnozmu yaptirsam ne keser beni

perşembe yolcuyum. ona benden 10 gun sonraya bilet aldim , sonra 4,5 hafta benle.

Gaz hissi oluyor,gaz var ama cikmiyor şişkinliği oluyor, her zaman degil, mesela gecen ay hic biri olmadi, zaten adetim az geldi, demekki yumurtlayamadim adam akıllı
özgürüm sen hic kur filan denedin mi deniyomusun?

hey yavrum beee 2 kisi ciktiginiz yoldan 3 kisi dönüyorsunuz masallahhyolun açık olsun canısı allaha emanet olun.

Regl günüm sabahı olucak yarın takvime göre dayanamayıp test yaptiracaksiniz bana acaba mi diye. Ama belirti olurdu yaaa
zeynooooo her sayfaya girdigim belkim yapmışindir diyerek gozum msjlarinda test ariyorrrrr yok gozum sende

Senella senellaaaa , bil istedim seni özlüyorum kız epeydir pek sık ugramiyorsun gözüm seni hep arıyor neredesin sen neredesinnn sennn bakıyorum aralarda geliyorsun kayboluyorsun. yok yil sonu hesapları yok bilmem ne hesabı yok yeni sistem, insallah tatil iyi gelmiştir. isler gucler hafiflemiştir, seni daha sık görürüm burda

Bence de sizin bildiğiniz buzdağının görünen yüzü.
Çok emek, çok çile var, çok gözyaşı var. Ahh be neler çektin, çok şükür bugünlere. Artık güzel günler geldi, şimdi onların sırası.

Uğruyorum hergun ama maşallah 10-15 sayfa yazıyı okuyup bitirmek zor oluyor. Ondan sonra da birçok konuya geç kalmış oluyorum. Mesela geçen panikin testi o harika genesin diyene kadar kız kan testini bile yapmıştı düşün :)

Evet bir 10 gün kadar tatil yaptım. Kafam bir rahat oldu, bişey düşünmediğimi farkettim. Telefonum iş için çalmadı o kadar güzeldi ki (düşün telefonun calmadigina mutluyum) tek düşüncem bugün nereye gitsek, ne yesek :) 15 mm yumurtam ile gittim. Bakalım neyle döndüm.

Daha ise konsantre olamadım, bir sürü çamaşır var yıkanacak, ev zaten dandini.

Dün çok güzel karnımda sancılar batmalar yaşadım ama akşamına kabızlık sorunu yaşayınca gene mi ya moduna girdim.

özgürüm sen hic kur filan denedin mi deniyomusun?
Ben belirli araliklarla soğan kürü yaptim kuzum, arada hayıt içerim, bal polen ari sütü, propolis içerim,yerim,nar suyu iciyorum yumurtlamalara kadar, bunları eskiden daha duzenli yaparken, son 2 aydir savsakladim,
Bunlar disinda yaptigim bir sey yok kuzum

Cok tebrik ederim! Ben geriden geliyorum ama su ana kadr umarim hersey yolundadir. 10.gunde boyle cikan cizgi 14, 15.gunde kopkoyu cikar. Cok seviniyorum buradaki herkes adina. Saglikla kucaginiza almak da nasip olsun :)
Çok teşekkür ederim bugün yine kan vereceğim inşallah sağlıkla devam eder,sende sağlıkla kucağına al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…