- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.721
Test yok canım, ama zaten daha çatlama ağrısına dönmedi, henüz kasık ağrısı ve alıntı var. Yumurtlama ağrısı olsun randevuya çok varsa test yapar ararım doktoru..Test varmı bi test yapıp emin mi olsan ?bu ay gerçi benim test öyle erken pik yaptı ama bence hikaye yoksa çoktan regl olmam lazımdı. Gerçi normal ovu günümde test yapamadım pik oldu mu bilmiyorum yine ama akıntı vs olmuştu normal gününde. Ve anlaşılan normal günüme göre regl olucam diye bekliyorum işte
Gaz hissi oluyor,gaz var ama cikmiyor şişkinliği oluyor, her zaman degil, mesela gecen ay hic biri olmadi, zaten adetim az geldi, demekki yumurtlayamadim adam akıllıben taa nezamandiir sulu haric gormemistim onu. az olmasi cok olmasi onemli degilmis onun. yumurta yakin diyormus oyuzden ertesi gün pik oluyor.testimin pik yaptigi günün bir gün oncesi karnım gaz doluyor benim o bile yetiyor bana, diyorum yumurta geldi geliyor. gaz oluyomu sende de
He hee oluyo belirti olmaz mı hiç yaa ohoo benim her yanım belirti mesela o kadar çok belirtim var ki inanamazsın deli gibi yani acayip gebeyim öyle belirtili bişi. benim belirtim var demiş miydim? Ahahsfdj bi an hiç duramıcam sandım.
Yarın o test yapılacak. Uyumuyo olacam. Yolda olacam. Zabaanan adıma etiket bekliyorum.
Güvenilir arıcıyı bulana kadar , soguk zincir, organik tarim sertifikali bir ürün kullanmak en iyisi, egricayir bunlardan birisi ama ampul şeklinde satıyor, ben sitesinde soğuk zincir olanı bulamadim, fanus diye bir marka aldim, yine karadeniz de ve organik tarim sertifikali, tüm arı ürünlerini kullandim bal polen propolis memnunum ama soguk zincir olarak egricayir bulsam onu tercih ederimArı sütünü aralıklarla 3 kutu tükettim, çörek otu bal tarçını 1 kez yaptım, vitamin takviyelerini 1 yıldır kullanıyorum nerdeyse, arı sütünü eğriçayırın cam tüpte olanını kullandım ama kavonozda olanı daha iyi diye duydum onu alıcam, arı sütünün doğalını bulmak çok zormuş, bu paketli ürünler çok güvenilir gelmiyor, şöyle sağlam bi arıcı bulup gidip ordan almak en mantıklısı, tanıdık arıcılara sordum hep yok diyorlar onlar bu kadar az bulurken bu paketli satanlara güvenim daha da azalıyor.
Yapcem galiba ya enerji çok güzel bu aralar burda olumsuz çıkarda uğuru bozarım gibime geliyor ondan birazda direnişim. Hani diyorum bi test olucaksa oda pozitif olsun gene.... ondan regl geciksin mi ki dedimdi ...ama dayanamayacağım sanırsamYahu yok genelde belirti melirti adeti bir hafta geçene kadar kimsede. O ayılmalar bayılmalar Yeşilçam efsanelerinde kaldı. Sen patlat bir test yarın.
Test yok canım, ama zaten daha çatlama ağrısına dönmedi, henüz kasık ağrısı ve alıntı var. Yumurtlama ağrısı olsun randevuya çok varsa test yapar ararım doktoru..
tamam yawww... bu arada takvimi açtım regl başlamak üzere diyor. .. siz burdan motive ederken teste o gardımı düşürüyor şikayet ediyorum kızlar. Bu arada hala çalışıyorum (((( sen nere gidiyon yol derken?
Hayırlı yolculuklar kuzum. .. ayyy kedilerin mi var çok severim eee şimdi kim bakıyor?Takvim der öyle. Benimki de regl başlamak üzere diyo. :))
Çocuğu teslim aldık tamam yeter gari 10 gündür İstanbul'dayız. Sabah Aydın'a evceğzimize döneceğiz. İş güç var. En önemlisi kedi kızlarım burnumda tütüyo.
Hayırlı yolculuklar kuzum. .. ayyy kedilerin mi var çok severim eee şimdi kim bakıyor?
Süper ne güzel düzen kurmuşsun Rabbimin dilsiz kullarına Allah razı olsun senden. Deli olurum bakamiyacagi hayvanı sahiplenene. İsimleri cinsiyetleri ne? Bu arada gene ayaktasın bak bu saatte yat dinlen bakim yarın yola çıkıyorsun bide.Evet 3 tane var. 6-7 yaşındalar. 2'si benim bekarlıktan bebelerim. Biberonlarla besledim büyüttüm. Evlenince eşimin kedisi de geldi 3 oldular. Kamera koyduk izliyorum arada iyiler mi diye. Her odaya bolca mama, su koyduk. Tuvaletleri otomatik zaten kendi kendini temizliyo. Klimayı da ayarladık öğleyin 4 saat çalışıyo. Sorun yok. Olursa arkadaşım kontrole gidiyo arada. Tek olsa sıkıntıdan ölür sürekli bağırır da, birden fazla olunca oyalanıyolar. Oyunlar karşılıklı konuşmalar :))
Süper ne güzel düzen kurmuşsun Rabbimin dilsiz kullarına Allah razı olsun senden. Deli olurum bakamiyacagi hayvanı sahiplenene. İsimleri cinsiyetleri ne? Bu arada gene ayaktasın bak bu saatte yat dinlen bakim yarın yola çıkıyorsun bide.
Ben kime çektim bilmem ama benim saatte tersHayvan delisiyim kız ben. Dernekte de aktif olarak çalışıyorum. Barınakta sokakta. Hayatta veremem kuzularımı ben, bırakamam başkasına. Bakışlarından ses tonlarından anlıyorum ne demek istediklerini. Hastalandıklarında, narkoz sonrası zamanlarda gözümü kırpmıyorum. Evlattan farkları yok. Üçü de sokak kedisi, üçünün de ayrı bahtsız annesiz hikayesi var. Uykumda gözüm kapalıyken koluma yattıklarında boyunlarından öpüp kokularından ayırt ediyorum eşim şaşırıyo. Hepsi ayrı mis :) İsimleri Benek, Maske, Kırık.
Doğduğum günden beri kedilerle yaşıyorum. Çocuğum da öyle yaşayacak inşallah :) Sokakta ayrıca baktıklarımız var bi 50 tane. Okulda da var. Hepsi ayrı manyak :))
Yolda uyurum kız bişi olmaz. Benim 38 yıllık düzenim böyle. Vücut saatim doğuştan ters imiş. Anama çekmişim. :)
zor isler anacım sizin bildiginiz okadarı. cok yorgunum, 2 bucuk senedir her ay yikil bide operasyon gecir sesini cikarma icine at. bi test veremedi diye harap etsin biziArmin gözün aydın balım, beyceğizin moral bozukluğunu atmışta taarruza geçmiş tıp dünyasına doğru. Hadi hayırlısı inşallah. Ama Amerikan basketbol koçu gibi çalıştın adamı toparladın kız, biz şahidiz. Az zaman kaldı senin işlemlere de hadi hayırlısııııııııı
özgürüm sen hic kur filan denedin mi deniyomusun?Gaz hissi oluyor,gaz var ama cikmiyor şişkinliği oluyor, her zaman degil, mesela gecen ay hic biri olmadi, zaten adetim az geldi, demekki yumurtlayamadim adam akıllı
Takvim der öyle. Benimki de regl başlamak üzere diyo. :))
Çocuğu teslim aldık tamam yeter gari 10 gündür İstanbul'dayız. Sabah Aydın'a evceğzimize döneceğiz. İş güç var. En önemlisi kedi kızlarım burnumda tütüyo.
zeynooooo her sayfaya girdigim belkim yapmışindir diyerek gozum msjlarinda test ariyorrrrr yokRegl günüm sabahı olucak yarın takvime göre dayanamayıp test yaptiracaksiniz banaacaba mi diye. Ama belirti olurdu yaaa
zor isler anacım sizin bildiginiz okadarı. cok yorgunum, 2 bucuk senedir her ay yikil bide operasyon gecir sesini cikarma icine at. bi test veremedi diye harap etsin bizigene test verecek kız korkuyorum yarabbil alemin kafasina gore gitmis. insallah sular seleler gibi gelir baana dizlerimi dovdurtmez bunalima girip
gelim, akapuntur du masajdi ne kadar bisiler varsa gidicem gevsemek icinhipnozmu yaptirsam ne keser beni
perşembe yolcuyum. ona benden 10 gun sonraya bilet aldim , sonra 4,5 hafta benle.
Senella senellaaaa , bil istedim seni özlüyorum kız epeydir pek sık ugramiyorsun gözüm seni hep arıyor neredesin sen neredesinnn sennn bakıyorum aralarda geliyorsun kayboluyorsun. yok yil sonu hesapları yok bilmem ne hesabı yok yeni sistem, insallah tatil iyi gelmiştir. isler gucler hafiflemiştir, seni daha sık görürüm burda
Ben belirli araliklarla soğan kürü yaptim kuzum, arada hayıt içerim, bal polen ari sütü, propolis içerim,yerim,nar suyu iciyorum yumurtlamalara kadar, bunları eskiden daha duzenli yaparken, son 2 aydir savsakladim,özgürüm sen hic kur filan denedin mi deniyomusun?
Çok teşekkür ederim bugün yine kan vereceğim inşallah sağlıkla devam eder,sende sağlıkla kucağına al canımCok tebrik ederim! Ben geriden geliyorum ama su ana kadr umarim hersey yolundadir. 10.gunde boyle cikan cizgi 14, 15.gunde kopkoyu cikar. Cok seviniyorum buradaki herkes adina. Saglikla kucaginiza almak da nasip olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?