Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BENDe hep bi sağlıklı yaşam halleri olduğundan en az 2,5 lt içerim o yüzden sıkıntı yok beybisi sen yumurta yiyormusıın ?

Acızık minnacık aynı kaygıyı mı yaşıyoruz panik inşallah sağlıklı artmıştır heyecandan mı bilemedim mide bulantısı var

Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?

İYi yolculuklar canım

Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?
DOkuzda jelim var 10 gibi anca veririm hadi bugün de güzel haberler Alalım inşallah

İkinizin de sağlıkla, heyecanla, keyifle geçsin hamilelik süreciniz
Gerçekten çok saçma bir sistemmiş.

Sonraki sayfada yazmışsın kuzeninle ilgili gelişmeyi( üzüldüm(

Benim de hamile kaldığımda görüneceğim bir kaç doktor varr:))

Kızlar günaydın. Yazılar cok birikmiş okudum iki gecedir. Ama panik atak la cilekliturta_33 haricinde Baska kim hamile kacırdıgım biri varmı
Aynı şeyi yaptık desene :) ben de girip bakıyorum sürekli kimler hamiş diye

Hayırlı yolculuklar canım. 1 saatte bir mola ver kalk dolaş, devamlı oturmadan karnın ağrıyabilir. Oturduğun koltukta konforunu sağla. Ya da geç arka koltuğa uzan :) Hadi iyisin istanbullu bebeyi kaptın gidiyon aydın efesi mi yapcan :) ana efe dedim yoksam erkek mi? :)

Bat 18 haziran yazın gitsin

9da çıktık ilk molayı verdik çünkü acıktım :)) Yoksa hiç ağrım sızım yok, rahatım arabada. He valla yaa babasının memleketinde yaptık, anasının memleketinde büyüyüp doğacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…