- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.741
Acızık minnacık aynı kaygıyı mı yaşıyoruz panik inşallah sağlıklı artmıştır heyecandan mı bilemedim mide bulantısı varÇok teşekkür ederim Marjo datlum. Yarın ikinci bhcg testi yapılacak. Katlanmıştır inşallah.
BENDe hep bi sağlıklı yaşam halleri olduğundan en az 2,5 lt içerim o yüzden sıkıntı yok beybisi sen yumurta yiyormusıın ?panic_attack cilekliturta_33 adamakıllı su içmeye başladınız mı gülüm? Çok önemli. Alışkanlığınız yoksa eğer hemen günde 3 lt su içmeye alışın. Bir de kimi gebelerde bu mevsimde ciltte bir anda lekelenme oluyor, bende iki seferdir oldu, yüzünüze olabildiğince iyi bakın, güneşten koruyun. @selozy 'e doktor söylemiştir zannediyorum.
Acızık minnacık aynı kaygıyı mı yaşıyoruz panik inşallah sağlıklı artmıştır heyecandan mı bilemedim mide bulantısı var
İYi yolculuklar canımHe hee oluyo belirti olmaz mı hiç yaa ohoo benim her yanım belirti mesela o kadar çok belirtim var ki inanamazsın deli gibi yani acayip gebeyim öyle belirtili bişi. benim belirtim var demiş miydim? Ahahsfdj bi an hiç duramıcam sandım.
Yarın o test yapılacak. Uyumuyo olacam. Yolda olacam. Zabaanan adıma etiket bekliyorum.
DOkuzda jelim var 10 gibi anca veririm hadi bugün de güzel haberler Alalım inşallahGünaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?
İkinizin de sağlıkla, heyecanla, keyifle geçsin hamilelik sürecinizÇok teşekkür ederim yoldaş. :) En kısa zamanda darısı başına.
Evet ilk haber verdiklerimden biri o. Çok sevindi. Onun hcg değerlerini hala öğrenemedik. İki gündür yerleşme lekelenmesi gibi bişi yaşıyo ama doktorlar tatilde. Acil bakmıyomuş. Saçma sapan bi sağlık sistemi var Almanya'da. Randevu almak için uğraşıyor. Ay sonu Türkiye'ye gelecek, ilk 3 ayı benim doktorla takip edecez.
Benim de hamile kaldığımda görüneceğim bir kaç doktor varr:))İlk 4 ayki saçma sapan bi doktor tavsiyesiydi. Baktım yetersiz ve tamamen ticari yönden tavsiye edilmiş. Doktoru değiştirdim, felaket tellalı gibi bişiydi zaten. 37 yaşa çok geç dediydi. Ona uğrucam bi ara zaten sırf kontrole gitmiş gibi.
Sonra kendim araştırdım hep, yığınla makale okudum. Yumurtaya ne miktarda ne lazım diye. Hangi antioksidanlar hangi vitaminler.
Şimdiki doktoruma da sordum bunları kullanıyorum diye. Çok doğru seçimler yapmışsın, bu konuların takibini ayarını sana bırakıyorum o zaman müdahale etmicem dedi.
Solgarın ürünleri gereksiz pahalı. Son aylarda kullandıklarımı tavsiye ederim. Astalife her türlü pahalı ama dha oranı ve içindeki astaksantin oranı en yüksek olan tek ürün o. Astaksantin nedir googledan kurcalayabilirsiniz. Fiyatı yüksek gelirse onun yerine Nordic Naturals Prenatal balık yağını da kullanabilirsiniz. O da sağlam bi marka ama sadece omega 3 var onda, astaksantin yok. Yanına da Venatura Koenzim q10'u ekledin mi tamamdır.
Pregnacare zaten önemli. Karı koca kullanılacak. D vitamininize de baktırın. 30'un altındaysa takviye alın.
@Marjo da bu tarz ürünler kullandı. Doğal yoldan gebe kaldı.
Acızık minnacık aynı kaygıyı mı yaşıyoruz panik inşallah sağlıklı artmıştır heyecandan mı bilemedim mide bulantısı var
iyi yolculuklar, 2 kişi gelip 3 kişi dönüyorsunuz, değdi tüm emeklerinize neysekii..Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?
şimdilik yok kuzum, sıraya dizildik işte,hamile kalmayı bekliyoruzKızlar günaydın. Yazılar cok birikmiş okudum iki gecedir. Ama panik atak la cilekliturta_33 haricinde Baska kim hamile kacırdıgım biri varmı
tanıyo musun bilmem meryem ve selozy var kuzu... hadi yazalım batları north liste yapıcah :)Kızlar günaydın. Yazılar cok birikmiş okudum iki gecedir. Ama panik atak la cilekliturta_33 haricinde Baska kim hamile kacırdıgım biri varmı
onları biliyordur ya,baya oldu onların,tanıyo musun bilmem meryem ve selozy var kuzu... hadi yazalım batları north liste yapıcah :)
Aynı şeyi yaptık desene :) ben de girip bakıyorum sürekli kimler hamiş diyeKızlar günaydın. Yazılar cok birikmiş okudum iki gecedir. Ama panik atak la cilekliturta_33 haricinde Baska kim hamile kacırdıgım biri varmı
iyi yolculuklar, 2 kişi gelip 3 kişi dönüyorsunuz, değdi tüm emeklerinize neysekii..
Evet onları biliyorum tamam atladığım olmamış tesekkür ederim canımtanıyo musun bilmem meryem ve selozy var kuzu... hadi yazalım batları north liste yapıcah :)
Haydin gizlar BAT yazmayatanıyo musun bilmem meryem ve selozy var kuzu... hadi yazalım batları north liste yapıcah :)
NORTHCAROLINA | 25 HAZIRAN |
Günaydın annecik. Evet aynı kaygı bende de var. Yola çıkarız birazdan. Dinlene dinlene gidecez. Akşamüstü anca öğrenirim ben. Sen ne zaman verecen kanı?
Hayırlı yolculuklar canım. 1 saatte bir mola ver kalk dolaş, devamlı oturmadan karnın ağrıyabilir. Oturduğun koltukta konforunu sağla. Ya da geç arka koltuğa uzan :) Hadi iyisin istanbullu bebeyi kaptın gidiyon aydın efesi mi yapcan :) ana efe dedim yoksam erkek mi? :)
Bat 18 haziran yazın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?