Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Inşallah :)
Bu bebe cok iştahlı seni somurecek galiba :) cani neler isteyecek acaba :)
Off daha ne maceralar yasiycaz burda, yok kesesi kalbi, cinsiyeti, tekmesi.. Ohohh olaylar olaylar :)

Hadi hayirlisi tablo yapinca ekiliyim sizi de
Tam yumurtlama gunlerimiz bu aralar dimi
Tabiki de ekleyin beni dee
Valla birkaç gündür belim agrio sol kasigimda da batmalr oldu 2 gün boyunca bide bacaklarım ağrıdı. Bugün sadece belimde hafif bi ağrı var galiba yumurtladm en son dün gece değerlendirdik.

BENDe hep bi sağlıklı yaşam halleri olduğundan en az 2,5 lt içerim o yüzden sıkıntı yok beybisi sen yumurta yiyormusıın ?
Yumurta henüz pek yiyemedim bulantıdan dolayı. Bol peynir, meyve, yoğurt, ekmek ile geçti bu hafta. Ama zor da olsa düzelteceğim bu haftadan itibaren.

Ama sen konu sahibi olmadığın için düzenleme yapamıcaksın tekrar tekrar mesajı bulup yapıştırcak mısın? Zor olmasın uğraştırmasın seni?
Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğe
Aslinda ivit topluca yazilsa yapiyim ama duzenleme yapmak gerekicek hep dimi haklisin

Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğe
Aslinda ivit topluca yazilsa yapiyim ama duzenleme yapmak gerekicek hep dimi haklisin
Gerçi öyle konular var kuzu bura farklı :)
Şöyle yapılabilir belki bir dener misin favoriye eklersin mesajı böylece ulaşman kolay olur.

Yumurta henüz pek yiyemedim bulantıdan dolayı. Bol peynir, meyve, yoğurt, ekmek ile geçti bu hafta. Ama zor da olsa düzelteceğim bu haftadan itibaren.
yaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…