- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.761
Yani nickname/BAT Tarihi/yumurtlama tarihi gibi de yapabilirim. Sadece Bat da yazabilirim.Haydin gizlar BAT yazmaya
Böyle bi sey yapim mi arkidesler?
NORTHCAROLINA 25 HAZIRAN
Daha ayrintili bir seyler yazayim mi?
9da çıktık ilk molayı verdik çünkü acıktım :)) Yoksa hiç ağrım sızım yok, rahatım arabada. He valla yaa babasının memleketinde yaptık, anasının memleketinde büyüyüp doğacak inşallah.
Yani yeterli gibi sonra eklenir istenirse :)Yani nickname/BAT Tarihi/yumurtlama tarihi gibi de yapabilirim. Sadece Bat da yazabilirim.
Ama yazin batlari yapem
Kac kisiysek ona gore tablo hazirliycaktim da ondan caneeYani yeterli gibi sonra eklenir istenirse :)
28 haziran caneeee:))
tamam ben de bat bilgisi nikname yeterli diye düşündüm şimdilik :) 10 kişilik falan yapalım bence:)Kac kisiysek ona gore tablo hazirliycaktim da ondan caneetimam basit sekilde hazirliyorum ozaman ekleme yapabileyim diye
SEHERYELI77 : CAN09E : 28 HAZIRAN FLX77 : ARMIN : SENELLA : 18 HAZIRAN EFEMBAHYA : NORTHCAROLINA: 25 HAZIRAN |
Kizlar yazdikca kesinlesir ve tablo sekline getiricem
BAT TARIHLERIMIZ
SEHERYELI77 : 18 HAZIRAN
CAN09E : 28 HAZIRAN
FLX77
ARMIN
SENELLA
EFEMBAHYA
NORTHCAROLINA: 25 HAZIRAN
Hiç gelmeyen batlarımız olsun inşallah
BAT TARIHLERIMIZ
SEHERYELI77 : 18 HAZIRAN
FLX77
ARMIN
SENELLA
EFEMBAHYA
Kizlar yazdikca kesinlesir ve tablo sekline getiricem
Duzelttim
BAT TARIHLERIMIZ
SEHERYELI77 :
FLX77 :
ARMIN :
SENELLA : 18 HAZIRAN
EFEMBAHYA :
Bnm de 25 HAZİRAN
BAT TARIHLERIMIZ
SEHERYELI77 :
FLX77 :
ARMIN :
EFEMBAHYA :
Hadi hayirlisi tablo yapinca ekiliyim sizi deBnm de 25 HAZİRAN
2 hafta var çok heyecanlıyım
Tabiki de ekleyin beni deeHadi hayirlisi tablo yapinca ekiliyim sizi de
Tam yumurtlama gunlerimiz bu aralar dimi
Yumurta henüz pek yiyemedim bulantıdan dolayı. Bol peynir, meyve, yoğurt, ekmek ile geçti bu hafta. Ama zor da olsa düzelteceğim bu haftadan itibaren.BENDe hep bi sağlıklı yaşam halleri olduğundan en az 2,5 lt içerim o yüzden sıkıntı yok beybisi sen yumurta yiyormusıın ?
Ama sen konu sahibi olmadığın için düzenleme yapamıcaksın tekrar tekrar mesajı bulup yapıştırcak mısın? Zor olmasın uğraştırmasın seni?Duzelttim
Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğeAma sen konu sahibi olmadığın için düzenleme yapamıcaksın tekrar tekrar mesajı bulup yapıştırcak mısın? Zor olmasın uğraştırmasın seni?
Sende yumurtlama belirtisi oldu mu hiç :)Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğe
Aslinda ivit topluca yazilsa yapiyim ama duzenleme yapmak gerekicek hep dimi haklisin
25 haziran yazalım
BAT TARIHLERIMIZ
SEHERYELI77 :
FLX77 :
ARMIN :
EFEMBAHYA :
Gerçi öyle konular var kuzu bura farklı :)Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğe
Aslinda ivit topluca yazilsa yapiyim ama duzenleme yapmak gerekicek hep dimi haklisin
yaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım içinYumurta henüz pek yiyemedim bulantıdan dolayı. Bol peynir, meyve, yoğurt, ekmek ile geçti bu hafta. Ama zor da olsa düzelteceğim bu haftadan itibaren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?