Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Iki tane konuldu yaa, hatta doktoru hep ikide yana diye anlatıyordu. Inşallah ikiside tutmuştur, ama bunun için biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.

Panik atakin bile ikiz olabilir dedi biri, zaten ailesinde varmıydı sanki öyle bişey hatırlıyorum gibi ama kimdeydi. Başlık için heyecanlı gunler

İkiz değil.

Sonuç : 281

Allah allah belki test hatalıdır. Hafif ağrıların varsa yumurtlama olmuştur belki.
Ağrı ve şişkinlik yok canım sadece akıntı testte negatif olunca her gün yapıcam testi artı ne olur ne olmaz çalışmaları da ihmal etmiycem artık

İkiz değil.

Sonuç : 281

Değerden dolayı mi? Ama bebeğim senin daha test günün bile gelmedi. Yani adet günün değil mi?
Gayet iyi değerin. Şimdi ben bişey merak ediyorum. Sizin bu bebeler 5.gün embriyosu ya. Rahime de yerleşiyor. Orasını tutunmami sayıyorlar. Yoksa 5 + 9 yapıp 14.gün mü sayiliyor.

cok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicem dışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim

Inşallah caniko inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…