- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.861
Exactly!
Nickname yaş Cocuk sayisi bat tarihi sehir
İkiz mi acaba
Iki tane konuldu yaa, hatta doktoru hep ikide yana diye anlatıyordu. Inşallah ikiside tutmuştur, ama bunun için biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.
Panik atakin bile ikiz olabilir dedi biri, zaten ailesinde varmıydı sanki öyle bişey hatırlıyorum gibi ama kimdeydi. Başlık için heyecanlı gunler
Evet canım devam edicem benim düzen hiç şaşmaz ne düşükte ne kürtajda ne tüp tedavisinde hiç şaşmadıTeste devam et canım benimde uzayan akıntı önce oldu ama 17.gün pik oldu
Ağrı ve şişkinlik yok canım sadece akıntı testte negatif olunca her gün yapıcam testi artı ne olur ne olmaz çalışmaları da ihmal etmiycem artıkAllah allah belki test hatalıdır. Hafif ağrıların varsa yumurtlama olmuştur belki.
Hadi gözün aydın canım, sağlıkla devam etsin inşallahİkiz değil.
Sonuç : 281
26 haziran bat 9 haziran tek iliskiKizlar yazdikca kesinlesir ve tablo sekline getiricem
Hadi gözün aydın. Kuzu ikiz olmadığını ne biliyosun ultrasonla mı bakıldı kaç haftalık?İkiz değil.
Amiinn kuzumcok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicemdışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim
Amin arminn öyle olacakcok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicemdışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim
Amin inşallahcok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicemdışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim
Kişiselleştirme bana da sürekli çıkıyo
İkiz değil.
cok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicemdışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim
SÜper senin daha 9.gün de bu değer ikiz mi acepİkiz değil.
Gruba ikiz yakışır.. çifter çifter :)SÜper senin daha 9.gün de bu değer ikiz mi acep
Yokk ben çok beğendim bebiş de çok tatlı Esinin de böyle dayısının kucağında fotosu varKişiselleştirme bana da sürekli çıkıyohatta az önce onu düşünüyodum ne çirkin fotoğraf dimi? çocukcağızı da kötü tutuyo
Progesteron başladı mı doktorun ?inşallah bişey olmaz yorma kendini yat dinlenKızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
Eki Görüntüle 2277992
Evet verdi inşallah canımProgesteron başladı mı doktorun ?inşallah bişey olmaz yorma kendini yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?