- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.821
Kuzuum var da var dedim yaa o an aklıma gelenleri sayıverdimm yoksa beste var tosbiğim var dvtbm var var da var :))Ay kızlar benimde dün bi başım ağrıdı dayanamayıp ağrı kesici içtim. BAT 18 Haziran hamilemiyim acabaama karnımda ağrıdı adet olacakmış gibi. Hadi hayırlısı caneyin sırasına bende girerim belkim.
çıkar,yani düşük değerde olsa çıkar ,gerçi bugün birini okudum,adeti 9 gün geçmiş 160 lı bi değer çıkmışKızlar adetime 4 gün var. Acaba kan testi yapsam kanda gebelik çıkar mi? Yumurtlama tarihi 30.05.2019 son ilişki tarihi 03.06.2019. Son adet tarihim 19.05.2019
Allah allaaah bu gebelik işi ne kadar karışık bisey. Tek bir doğru yok. Bu ay bir de testlerle yumurtlama tarihimi takip ettim. Değerlendirdim. Çok umutluym bu aydan. 6 aydr olmadı.çıkar,yani düşük değerde olsa çıkar ,gerçi bugün birini okudum,adeti 9 gün geçmiş 160 lı bi değer çıkmış
iki günde bir katlandığını düşünürsek adet günü 0 mış kızın değeri
olur olur,yaşın genç,stres yapma,çok sabırsızlanıyorsan,kan verme şansın varsa ver strese girmeAllah allaaah bu gebelik işi ne kadar karışık bisey. Tek bir doğru yok. Bu ay bir de testlerle yumurtlama tarihimi takip ettim. Değerlendirdim. Çok umutluym bu aydan. 6 aydr olmadı.
Benim 66 günden sonra dün lekelenme oldu, bugün kırmızıya döndü tam olarak. Döngüm değişir mi bilmiyorum, 11 temmuz yazalım
BAT TARIHLERIMIZ
SEHERYELI77 :
CAN09E : 28 HAZIRAN
FLX77 :
ARMIN :
SENELLA : 18 HAZIRAN
EFEMBAHYA :
NORTHCAROLINA: 25 HAZIRAN
yokkBütün sayfaları okuyamıyorum yolda telefona bakarken midem bulanıyo.cilekliturta_33 haber var mı?
aa evet gebişler de var ya onların bilgileri de olur.. uğraştırırsa sadece nick end bat hee bi de yaş olabilir insanlar umutlanır :)Kizlar tabloyu aksam yapiyim insallah.
Tabloda yaş, kacinci cocuk vs gibi bilgiler olsun istiyosaniz yazin.
Yoksa
Nickname BAT tarihi seklinde yapiciim
Exactly!aa evet gebişler de var ya onların bilgileri de olur.. uğraştırırsa sadece nick end bat hee bi de yaş olabilir insanlar umutlanır :)
Çıkabilir canım erken test gösterirKızlar adetime 4 gün var. Acaba kan testi yapsam kanda gebelik çıkar mi? Yumurtlama tarihi 30.05.2019 son ilişki tarihi 03.06.2019. Son adet tarihim 19.05.2019
Canısı benimde dizlerim ağrıdı hadi inşallahkızlar son durum bildiriyorum malum bugün bat günüm ve bi türlü test yapamadım bundada vardır bi hayır diyorum. ufaktan diz kapaklarım ağrıyor. eğer olucaksam zaten 2-3 saat içinde çok ciddi ağrılarım başlayacaktır.. 2-3 saate ağrı çoğalmazsa yanıma test aldım saate maate takılmayıp yaparım.. bu arada telefonumu evde unutmuşum 5 te yatıp 8 de kalkınca sabahları ben ben değilim... :)cilekliturta_33 test sonucunu yazarsın araca PC den girerim artık.. panic_attack yol nasıl gidiyor kaç saat kaldı..ye kuzum acıktıkça durun doyur yiğenimi yarasın ikinizede...
cilekliturta_33 panic_attack ikinizden de güzel haberler gelsin inşallah, kat kat katlansın değerleriniz, bu arada panick senin ki de ikiz olmasın içimden acaba ikiz mi dedim değerinde yüksek bölünüp ikiz olabilir
siz vardınız mı aydına hadi sıra sendeeeeeeYihhuuuuuu
Çok şükür yazmayınca korktum inanCanısı benimde dizlerim ağrıdı hadi inşallah329 çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?