Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzuum var da var dedim yaa o an aklıma gelenleri sayıverdimm yoksa beste var tosbiğim var dvtbm var var da var :))

Kızlar adetime 4 gün var. Acaba kan testi yapsam kanda gebelik çıkar mi? Yumurtlama tarihi 30.05.2019 son ilişki tarihi 03.06.2019. Son adet tarihim 19.05.2019
çıkar,yani düşük değerde olsa çıkar ,gerçi bugün birini okudum,adeti 9 gün geçmiş 160 lı bi değer çıkmış
iki günde bir katlandığını düşünürsek adet günü 0 mış kızın değeri

Allah allaaah bu gebelik işi ne kadar karışık bisey. Tek bir doğru yok. Bu ay bir de testlerle yumurtlama tarihimi takip ettim. Değerlendirdim. Çok umutluym bu aydan. 6 aydr olmadı.

Kızlar gecen ay 16sında adet gormustum ve klomen kullandim gunde iki kere ictim bugun sabah adet olacak gibi agrim basladi 1 saat surdu surmedi belki sonra sol kasigimda agrilar hissettim ara ara su anda hicbirsey yok kafam karisti ayni durumlari yasayan var mi acaba

Allah allaaah bu gebelik işi ne kadar karışık bisey. Tek bir doğru yok. Bu ay bir de testlerle yumurtlama tarihimi takip ettim. Değerlendirdim. Çok umutluym bu aydan. 6 aydr olmadı.
olur olur,yaşın genç,stres yapma,çok sabırsızlanıyorsan,kan verme şansın varsa ver strese girme

BAT TARIHLERIMIZ

SEHERYELI77 :
CAN09E : 28 HAZIRAN
FLX77 :
ARMIN :
SENELLA : 18 HAZIRAN
EFEMBAHYA :
NORTHCAROLINA: 25 HAZIRAN
Benim 66 günden sonra dün lekelenme oldu, bugün kırmızıya döndü tam olarak. Döngüm değişir mi bilmiyorum, 11 temmuz yazalım NorthCarolina

Kizlar tabloyu aksam yapiyim insallah.
Tabloda yaş, kacinci cocuk vs gibi bilgiler olsun istiyosaniz yazin.
Yoksa
Nickname BAT tarihi seklinde yapiciim
aa evet gebişler de var ya onların bilgileri de olur.. uğraştırırsa sadece nick end bat hee bi de yaş olabilir insanlar umutlanır :)

Selam hanımlar
15 gün önce kan verdiğim genetik testler bugün çıktı. Faktör V Leiden G1691A ve MTHFR A1298C neyse bunlar - en önemli ve pahalı olanlar - negatif çıktı. Negatif çıkması sorun yok, hastalık yok demektir herhalde. Şu lanet iğnelerden kurtuluyorum umarım. Sadece aspirin ile devam edebilirim inşallah.

Canısı benimde dizlerim ağrıdı hadi inşallah 329 çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…