- 5 Şubat 2014
- 229
- 821
- 103
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.881
İnşallah canım.cok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicemdışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim
Hadi gözün aydın. Kuzu ikiz olmadığını ne biliyosun ultrasonla mı bakıldı kaç haftalık?
Hayırlısı kuzum olur mu olur :) neden böyle bakıp duruyolar ya. Merakımdan soruyorum. Kızlar da 1 le yetinmiyorlar da.Doğru didin daha 9.gün olduğunu unuttum. Sanki 14.günmüşcesine şaaptım.
İki doktorum da sonuçtan çok memnun. Cuma tekrar yapılacak.
Çoğu doktor istiyor cancan, sağlıklı artış, saglikli gebelik demek, Allah korusun kese görünene kadar dış gebelik mi falan emin olmak icin istiyorlar, sagliklimi diye istiyorlarHayırlısı kuzum olur mu olur :) neden böyle bakıp duruyolar ya. Merakımdan soruyorum. Kızlar da 1 le yetinmiyorlar da.
Değerden dolayı mi? Ama bebeğim senin daha test günün bile gelmedi. Yani adet günün değil mi?
Gayet iyi değerin. Şimdi ben bişey merak ediyorum. Sizin bu bebeler 5.gün embriyosu ya. Rahime de yerleşiyor. Orasını tutunmami sayıyorlar. Yoksa 5 + 9 yapıp 14.gün mü sayiliyor.
Inşallah caniko inşallah
Özel olunca zaar ben gittim bir defa verdim. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Bu kadar kuzu. Hatta ben de 6+3te geliyim bebeği görelim dedim. O da yok sen haftaya gel keseyi rahimde görmemiz gerek dedi.Çoğu doktor istiyor cancan, sağlıklı artış, saglikli gebelik demek, Allah korusun kese görünene kadar dış gebelik mi falan emin olmak icin istiyorlar, sagliklimi diye istiyorlar
kese göründü mü kimse beta nın adını anmıyor :))
Hayırlısı kuzum olur mu olur :) neden böyle bakıp duruyolar ya. Merakımdan soruyorum. Kızlar da 1 le yetinmiyorlar da.
SÜper senin daha 9.gün de bu değer ikiz mi acep
Evet özelde istiyorlar, devlette dediğin gibi, haftaya gel kese 10 gun sonra gel bebek şeklinde işliyor sistem, yani devlette senin neler yaşadığının pek bir önemi yok, kaybetsende o bebeği, tokani kaybetmissin gibi tepkiler veriyorlar, ben doktora gittigimde asistani(devlette) dusuklerin nedeni ne olabilir diye sorduğumda, dusuk yapmak cok normal, ebelerimiz 10 kere hamile kalir 5 ini doğururdu dedi kadinÖzel olunca zaar ben gittim bir defa verdim. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Bu kadar kuzu. Hatta ben de 6+3te geliyim bebeği görelim dedim. O da yok sen haftaya gel keseyi rahimde görmemiz gerek dedi.
Süpperr..Düzenli artışı görmek istedi Müstecep Bey.
Aydın'daki doktorum da 800-1000 aralığında ultrason randevusu vereceğim sana o yüzden iki günde bir devam et kan testine diyor.
Müstecep iki gün önceki sonuçtan yola çıkarak oldu bu iş dedi zaten. Aydın'daki ise ikiye katlasın iyice rahatlayalım dedi. Şimdi o da rahatladı. :)
cok gerilerde kalmışım evde ustunden gecicemdışarda türkiye icin alışveriş 🛍 yapıyorum. icim bir tuhaf oldu gidicegimi hissettim heycan sardı insallah bende evime 3 kisi olup dönerim
Iki tane konuldu yaa, hatta doktoru hep ikide yana diye anlatıyordu. Inşallah ikiside tutmuştur, ama bunun için biraz daha beklemek gerekiyor sanırım.
Panik atakin bile ikiz olabilir dedi biri, zaten ailesinde varmıydı sanki öyle bişey hatırlıyorum gibi ama kimdeydi. Başlık için heyecanlı gunler
SÜper senin daha 9.gün de bu değer ikiz mi acep
Benim 14.gundu sanirim 1600 cikmisti HcG. Ama ikiz degil, tek bebek bekliyoruz. Kiz bebeklerde yuksek cikiyor diye duydum :))))))) Ama sanki banapanic_attack in oglu olacakmis gibi geliyor ama dur bakalim.
Benim 14.gundu sanirim 1600 cikmisti HcG. Ama ikiz degil, tek bebek bekliyoruz. Kiz bebeklerde yuksek cikiyor diye duydum :))))))) Ama sanki banapanic_attack in oglu olacakmis gibi geliyor ama dur bakalim.
Süpperr..
Peki senin görüneceğin doktor var mı hıhh yapceeennaynı böle
Bakalım bende ctesi 15.gün tekrar kan vereceğim sağlıkla olsunlar da inşallahBenim 14.gundu sanirim 1600 cikmisti HcG. Ama ikiz degil, tek bebek bekliyoruz. Kiz bebeklerde yuksek cikiyor diye duydum :))))))) Ama sanki banapanic_attack in oglu olacakmis gibi geliyor ama dur bakalim.
Evet benim iki tane konuldu senalla onu diyorCanım iki tane konuldu derken tedavi ile mi ?
Benim de bütün arkadaşlarımın oğlu oldu son iki yılda, 4 tane oğlan geldi. +35 jenerasyon hep erkek mi çıkartıyor kardeşim nedir.. Ben de kız doğursam da rahat etsem evde daha fazla testosteron olmasa... Japon, Çin, Rus bütün cinsiyet takvimlerine baktım hepsi erkek çıktıHaydee gızım olacak demek ki teeyy teeyyy şimdi babası düşünsün
Bana da erkek olacakmış gibi geliyo ama çevrem kız istiyo çünkü bütün arkadaşlarım akrabalarım daha yeni ardarda erkek doğurdu, yoldakiler de erkek, ikiz olanlar da erkek. Bi tane kız yapam da hepsini manyak etsin çocuum diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?