- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.841
Sorma netim bitmiş eve de gidemedim şimdi yengemden girdim haber vereyim didimm☺Çok şükür yazmayınca korktum inan
BAT 18 Haziran canımExactly!
Nickname yaş Cocuk sayisi bat tarihi sehir
siz vardınız mı aydına hadi sıra sendeeeeee
3,5 katı artmış çok şükürManisadayız 2 saat falan kaldı. Zırt pırt mola veriyoruz. :) Ay kız kaça katlamış o nerdeyse 4 e miii :)) maşşaaallaaah guzumaa
gözün aydın kuzuuu.. neden 2. kanı verdiniz doktor mu istedi?3,5 katı artmış çok şükür
Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah, evet dr istedi ctesi tekrar verecekmişimgözün aydın kuzuuu.. neden 2. kanı verdiniz doktor mu istedi?
Canımsınya çoook tşk ederimİlk 4 ayki saçma sapan bi doktor tavsiyesiydi. Baktım yetersiz ve tamamen ticari yönden tavsiye edilmiş. Doktoru değiştirdim, felaket tellalı gibi bişiydi zaten. 37 yaşa çok geç dediydi. Ona uğrucam bi ara zaten sırf kontrole gitmiş gibi.
Sonra kendim araştırdım hep, yığınla makale okudum. Yumurtaya ne miktarda ne lazım diye. Hangi antioksidanlar hangi vitaminler.
Şimdiki doktoruma da sordum bunları kullanıyorum diye. Çok doğru seçimler yapmışsın, bu konuların takibini ayarını sana bırakıyorum o zaman müdahale etmicem dedi.
Solgarın ürünleri gereksiz pahalı. Son aylarda kullandıklarımı tavsiye ederim. Astalife her türlü pahalı ama dha oranı ve içindeki astaksantin oranı en yüksek olan tek ürün o. Astaksantin nedir googledan kurcalayabilirsiniz. Fiyatı yüksek gelirse onun yerine Nordic Naturals Prenatal balık yağını da kullanabilirsiniz. O da sağlam bi marka ama sadece omega 3 var onda, astaksantin yok. Yanına da Venatura Koenzim q10'u ekledin mi tamamdır.
Pregnacare zaten önemli. Karı koca kullanılacak. D vitamininize de baktırın. 30'un altındaysa takviye alın.
@Marjo da bu tarz ürünler kullandı. Doğal yoldan gebe kaldı.
amiiin sağol canıımSağol canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah, evet dr istedi ctesi tekrar verecekmişim
Hah bu züpper olur isteNorthCarolina Sen listeyi hazırla bacım. Ben onu kopyalayıp bi de ilk mesaja güncelleyem. :)
Nick, yaş, şehir, mevcut kaç çocuk var, bat/gebe, kaç yıllık evli, vs vs
vayy bacım benim uğraşırım dedi ya gıııNorthCarolina Sen listeyi hazırla bacım. Ben onu kopyalayıp bi de ilk mesaja güncelleyem. :)
Nick, yaş, şehir, mevcut kaç çocuk var, bat/gebe, kaç yıllık evli, vs vs
vayy bacım benim uğraşırım dedi ya gııınaptın gittin mi? hastane buldun kan verdin mi?
İnşallah canım. Seninde belki erkendir test için dubi bakalım bat yarın mı seninde?
Ay ikiz mi onlarKızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
Eki Görüntüle 2277992
Gözümüz aydın, turtalar hızla büyüyor :))Canlarrrrrr 329 çıktı çok şükür bin şükür
HoşbuldumHosgeldin
İkiz mi acaba3,5 katı artmış çok şükür
Kizlar yazdikca kesinlesir ve tablo sekline getiricem
Evet canım ikiz ama biri riskliAy ikiz mi onlar
Canlarrrrrr 329 çıktı çok şükür bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?