Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım başladı. Adetle birlikte sabah akşam progynova içmeye başladım, 11. Günde yani Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım nasıl geçecek. Ama kasık ağrısı ve akıntılarım fena. İlaç mı etkiliyor bu ay öyle mi denk geldi bilmiyorum ama erken yumurtlayacağım sanırım. Bugün, ovulasyon testi ile takip etmeye başladım. Henüz pik olmamış.

ilk mesaja güncelleme yaptım gençler. eksik bilgilerin düzeltilmesi ve beni de ekle diyenler için müracaat mesaj kutum :)

Merhaba hepinize

hamile olanlari kutluyor ve saglikla bebislerini kucaklarina almalarini diliyorum. Konuyu ilk sayfadan beri okuyorum ve heyecanla takip ediyorum . panic_attack benide eklersen sevinirim. BAT 28 Haziran ( yurtdisi - cocuk yok ) 28 - 29 gunde bir dongum ve bu aralar yumurtluyo olmam lazim. Yardirarak denemelere devam bide Nisan ayinda kimyasal gebelik gecirdim.

Kuzum bende yum hafta başındaydı, yeni geçti daha, bat bekleyecem artik
Çok calisamasakta ümit hep var

Hosgeldin, film gibiyiz değil mi

Hımm 2 yıl nişanlılık, ya bizim 7 yıl flört ne olacakk:))

Öyle olacak Beste, kapanışı biz yaparız artık :) Ancak adet oldum.

ah o sonradan okuyup unutmadan cevaplamaya çalışmalar, onu en ıyı ben bılırım kuzuuuumm :) ben aksam kırmızı kart yedım canım, sahalardan ayrılıyorum sımdılık, ınsallah donusum muhtesem olur, sen nasılsın ıyı mısın

Allah razı lsun kafamı dağıttın benim..ama şaka maka ben üçten sonra olur bişeyler dedim yok hala tık yok...

senden de allah razı olsun kuzum, bırbırını anlayan bızler varız surada, yoksa dısarda kımseyle bu muhabbetlerı edemezsın, malum herkes dogurgan herkes korunurken hamıle kalıyo, bı bız allah tarafından korunuyoruz :) bu arada ben aksam kırmızı kartı yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…