Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin aramıza

Bende öyle umuyordum, bugünkü test kalbim kadar temiz çıktı bende verdim kendimi camasir bulaşık ev toplama. Birazdan da ıse gidip ne kadar iş varsa yapicam. bütün belirtileri yaşadım ama Yok tutturamıyorum artık ne yaptılarsa bana opu da, daha hiç başarım yok. Ondan önce oluyordu kendiliğinden.

Hımm 2 yıl nişanlılık, ya bizim 7 yıl flört ne olacakk:))

Sen hiç konuşmayalım bence tam sopalık hareketler.

ohooo biz takım bile kurabilirdik

Bir aferin de sana

'di mi herkes korunuyor, aman bizde korunuyoz hamile kaldık mi da aaa korunuyorduk diyecez. Ben korunmaya karar verecem galiba artık sıkıldım hayatima yön vermem lazım. Bişey alıcaz yok tüp bebek parası lazım yok tedavi doktor ilaç onları düşünmekten biseye el atamıyorum. O durumun stresinden kocislere sarıyoruz. Onları da geriyoruz.

Canımmm Şimdilik çok bi iştahım yok ama ev gezmeleri pastalar börekler

hosgeldın, umarım senden de guzel haberler duyarız

Valla aynen öyle kuzum, iki yıl tatile gitmedik, bir program olur, yumurtlama gününe denk gelir sinir krizi geçiririm, hiç akışına bırakamamışız valla hele iliski ne güzelmiş, unutmuşum iki yıldır gün saat hesabı yapmaktan

Kızlar herkese merhaba,
ben kırmızı kartı gördüm sahadan ayrılıyorum ama kafamda bi sorun var yardımcı olun bana nolur, ben kendimi bildim bileli adetim karın ağtısı ve sancı ile olur, hatta istifra ederim o derece, evlenince geçer dediler geçmedi, ilk doüumda geçer dediler geçmedi, hep böyle sancılıydı, sonra aralık/2018 den sonra hamilelik istediğim için miyositol kullandım 3 kutu ve bu dönemde de yumurtanın büyümesinden, çatlamasına hatta tutunmaya çalışmasına kadar olan dönemlerde yine sancılı fakat bu arada tırmalama batma gibi acılı dönemleri de hissettim, önce kimyasal, ardından 8+2 kürtajla sonuçlanan bi hamilelik yaşadım. kürtajdan sonra miyositol yerine progeny m kullanmaya başladım, kürtaj sonrası ilk adetimden önce hiçbir belirti, ağrı gerginlik hissetmeden bir anda adet oldum, yumurtlama ağsırıs vesaire hiç hissetmedim, bu ay kürtaj sonrası 2. adetim ve yine hiçbir sancı hissetmeden adetim geldi, bence burada bir sorun var, ama ne ??? kürtaj sonrasında bende bişeyler mi ters gitti, kanallara tüplere ne bileyim bir yere zarar mı geldi ki bir anda böylesine değişti ağrı ve yumurtlama sancısı olayı, korkuyorum ben. doktorum sorun yok kürtaj çok başarılı demişti. tekrar hamile kalamayacağımı hissediyorum şu an, bu ay çok üstüne düşmedim tamam rahattım ama, ağrı olmadan bu şekilde gelmesi garip. ovu testi tam 31/5 te pik yapmıştı, 14 haziranda regl oldum sanki sürelerde sorun yok gibi ama, yumurtlamıyor olabilir miyim artık yaa vücut beni kandırıyor olabilir mi , saçma sapan şeyler geliyo aklıma, kürtajı geçiren güzellikler sizin böyle sorunlarınız oldu mu bi el atın bacınıza

Ben de kürtajdan sonraki iki adet dönemini çok ağrısız, sancısız, hafif geçirdim ki ben de önceden çok ağrılı, mide bulantılı hatta bağırsak sorunlu geçirirdim. Niye olumsuz düşünüyorsun belki de vücut anca adam oluyor operasyondan sonra. Tüpleri bilemem ama iyi yapılan bir kürtaj rahime bakım bile oluyor galiba.

O zaman transfere çok az kalmış, inşallah bu kez senden de o güzel haberi alıcaz, akıntı bende de bu ay erken başladı ama ovü testleri daha var dedi, bu ay hepimizin hormonlar sapıttı sanırım

flx77 canım, doktor da bana rahimin uyarılması açısından bu tarz işlemlerin iyi olduğunu söylemişti. Sırf kan akışını sağlamak, uyarmak için tüp bebek öncesi rahime çizik attıran da oluyor. Tabi kürtaj ve histeroskopi tarzı işlemler sonrasında yapışıklılık olmadığı sürece iyi. Benim de histereskopi sonrası ilk adetimde hem az ağrım oldu hem çok yoğun olmadı. İçinin rahat etmesi açısından bu ay yumurta takibi yaptır istersen. Adetin 2. veya 3. gün başla gitmeye, sonra 10.gün çağırır sanırım, bir de çatladı mı diye çağırır. Yumurta oluşuyor mu, yeterli olgunluğa erişiyor mu, çatlıyor mu hepsini görür, için rahatlar. Hem lambadayı nokta atışı yaparsın:)

Hoşgeldin canım, bu ay burası çift çizgilerle çoşacak

Kuzum bende yum hafta başındaydı, yeni geçti daha, bat bekleyecem artik
Çok calisamasakta ümit hep var
Çok çalıştık da ne oldu, az olsun verimli olsun, bu ay bende 2 günde 1 taktiğini deniycem taktik değiştirmek şart oldu

Neyse bebiş gelmesede herşey yolunda hormonlar tıkır tıkır çalışıyor diye sevinelim

Benim de öyle en son geçen sene nisandaki düşükten sonra tık yok, bi rahim filmi mi çektirsem acabası diyorum

Canımmm Şimdilik çok bi iştahım yok ama ev gezmeleri pastalar börekler
Ben tedavide aldığım 3 kiloyu vermek için diyetteyim o yüzden herkese yiyin için diyorum, hiç sevmem diyet olayını ama yaza denk gelince koca göbişle olmuycak dedim, sen ye kuzum 3 canlısın sen

Benim adet o kadar sessiz sakin gelirki hiç farketmem o yüzden pek bi bilgim yok canım ama kafana çok takılıyorsa bu ay yumurta takibi yaptırıp gidişatı görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…