Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin aramıza umarım yumurtlama dönemi iyi geçer ve pozitif sonuç alırsın..

Başlasın heyecanlı bekleyiş..
Hoşgeldin aramıza umarım yumurtlama dönemi iyi geçer ve pozitif sonuç alırsın..

Başlasın heyecanlı bekleyiş.. Umarım pozitif

Neyse ki uzun bir bekleyişten sonra oldun canım..

Hosbuldum. Tesekkur ederim. Umarim hersey istedigimiz gibi gider ve bebislerimizi kucagimiza aliriz. Subat ayindan beri denemedeyiz. Multivitamin manyagi oldum

Ben tedavide aldığım 3 kiloyu vermek için diyetteyim o yüzden herkese yiyin için diyorum, hiç sevmem diyet olayını ama yaza denk gelince koca göbişle olmuycak dedim, sen ye kuzum 3 canlısın sen

Kilo vermek benimde sorunum. Oyle yedigim falanda yok. Onceden kick box yapiyodum. Hamile kalicam diyerekten biraktim ve kilo almaya basladim. Bide oturarak calisiyorum tabi. Cok sinir bozucu.

Cicim en azindan ovu pick olmus demekki yumurtluyosun. Vardir bundada bir hayir. Yinede emin olmak icin bi doktora gorunebilirisn tabe.

Transferin 11.gününden yani test günümden bildiriyorum.
Beklenen belirtiler yeni başladı. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi kısa süreli bir ağrı oluyo arada. Memintolarım birden tombiko oldu, uçları kaşınıyo gibi bi denişik. Yüzümde ilk defa o kocaman adet sivilcesinden hiç çıkmadı. Ama bunun sebebi estrofem hap gibime geliyor.
Yeni kan testimi yine akşam mı versem acaba? Tam 48 saatin dolması için?

Kız Zeyno alemsin ya felixle seni okurken moralim düzeliyor. Allah gönlünüze göre versin.
Bunlari yazan ben değilim hormonlarım hasta olamadikca sinirleem bozuldu oda çeneme çenemde elime vurdu

Yok ben bu sefer azimliyim bayramda denize girdim utandım valla göbeğimden 3 gündür karın gurultusuyla uyuyorum, normalde hiç diyet yapmam kendi yavaş yavaş gider ama bu sefer çok abandım tatlılar çerezler Allah ne verdiyse 10 günde veririm hatta hedefim 4 kilo, sen transfere hazırlanıyorsun boşver kiloyu 9 ay sonra başlarsın diyete

Şşşşşş heyecanlandırıyorsun , seninki kesin geç döllendi

Amin

3 mü bende bu tedavide 4 kg aldım sorma ne giysem olmuyor 36 bedenim oldu bitti diyet sağlıklı yaşam işlerini severim
Ya normalde 1-2 alırım onuda iğneler opu bitince kendi gider bu sefer ben abartıp çok yedim bakma tedavi kilosu dediğime aleni oburluk kilosu

Kilo vermek benimde sorunum. Oyle yedigim falanda yok. Onceden kick box yapiyodum. Hamile kalicam diyerekten biraktim ve kilo almaya basladim. Bide oturarak calisiyorum tabi. Cok sinir bozucu.
Boşverrrtt doğumdan sonra veririz

Bence bekle tam 48 saat olsun hesap şaşmasın, artı niye hala kan testi çok gıcık oluyorum gereksiz stres ortalama hesapla kese muayene tarihi belirleyip çağırsınlar, sabır taşı olsa çatlar

Ben olsam mümkünse akşam verirdim

Çok merak ediyorum kaça katlandı yaz tamam mı belirtilerde başlamış. Ya bende hala tık yok regl belirtide yok gecikme oldu 2 gün hatta bazen 1 gün erken gelir öyle hesaplarsak 3 gün delircem

Benim çenemde iki tane sivilce çıktı ,halsizlik var arada kalbim hızlı çarpıyor bence aynı saatte ver

Şşşşşş heyecanlandırıyorsun , seninki kesin geç döllendi
Yaww bide öyle olursa varya iyice umudu kestim herşeyden kesin bi problem var diyorum fena supriz olur bana. Cizgi cikmadi ya regl de hala yok bişeyler ters gidiyor sankim inşallah sorun çıkmaz.

Hoşgeldin. Ben de hep okuyup az katılanlardanım. Ben okuyunca yazılanları karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissediyorum niyeyse.

Kuzum bende yum hafta başındaydı, yeni geçti daha, bat bekleyecem artik
Çok calisamasakta ümit hep var
Çok çalış bence. Ben tüp bebek tedavsine iki ay ara vereyim belki doğal bişiler olur diye ramazan girdi bayram girdi hep sekte hep sekte. 15 Haz olan adı batasıca batım da sanrım artık bat değil sat oluyor bugün de. Bana yarın ya da pazartesi tüp bebek merkezi yolları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…