Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu sene kilolarca avokado yedim sanırım faydası oluyor diye, ama erkeğe mi yariyor kadına mi bilmiyorum

Çünkü sen de görüşmek istiyorsunn üstüne aldın.. ❤
Kemere gelseydim beste sen ve bir kişi daha mı vardı sizle görüşmek isterdiiimm
artık nasıl ihtiyacım varsa o kadar sazanlaştım yani anla
antalyaya her zaman beklerim canooommm..

bende sevmezdim ama şimdi bayılıyorum avakado candır. meğerse yemeyi bilmiyormuşum.. :)

Oh iyi yapmışsın, ben de kasmıyorum artık çok yormuş beni sürekli pimpirik olmak, 29 yüksek değil aslında sınır değer 30 ama memitolar çok fena olmuştu alev alev yanıyor ağrıyordu, agnucaston meme ağrısında da kullanılıyor o yüzden kullanmaya başladım, şükür 3. Kutuya başladım geçti bütün şikayetlerim, prolaktin çok oynak bir hormon gün içinde bile yükselip düşüyor belkide ara ara yükseliyordu şikayetlerim o yüzden oluyordu

Ne güzel yazmışsın canım, kesinlikle yaşamaya ve umut etmeye devam etmeliyiz ben bu süreçte hayatı yaşamayı kaçırdığımı gördüm

Heç adama denecek şey mi gııı
derim ben zaten darlardayum... :) ama üste çıktım.. aradım hemen dedim sen benim yüzüme telefonumu kapattım bana mı öyle geliyor.. dedi içinden tabi anam ben ne yaptım bela geliyor sesli olarak bu düşünceleri kelimelere olurmu aşkım telefon kendi kapandı şeklinde döküldü. :) öyle olsun dedim kapadım... :)

Oyy maşallah guzuma.
Kesecikleri de görürüz inşallah.
Pazartesi öğleden sonraya randevu verdi bana doktorum. Daha erken gibi geliyo bana ama yine de göremezsem başlarım gene ben senaryolara.
Hadi bakalım sen önce göreceksin inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam

Geçmiş olsun hepinize.

Bestem geçmiş olsun kuzum kıyamam ona ben Allah beterinden sakınsın..

Hadi hayırlısı bu usg den sonra şansın yükselmesi çok oluyormuş doğal yoldan ilk seferde olsun inşallah..

E kalp atışıyla birlikte şaapcak o zaman merkez. Kendi doktoruna da görün nolacak yani.
Orda tutan arkadaşa sordum ona da iki hafta sonraya vermişler salı günü devlete gidip ilaç yazdırcam orda kan vereyim bakalım sonra da kendi doktoruma giderim inşallah

Aynen. Canım salı günü gidip tahlillerimi yaptırayım bakalım sabırla bekleyeyim

Orda tutan arkadaşa sordum ona da iki hafta sonraya vermişler salı günü devlete gidip ilaç yazdırcam orda kan vereyim bakalım sonra da kendi doktoruma giderim inşallah
Sen kontrolü bekleme canım hele ki tiroid gibi bi sıkıntı varsa hemen yaptır tahlillerini, ayrıca hamiş anneler yaş gereği tansiyonlarınıza da dikkat edin, ara ara ölçtürün mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…