- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.241
uslubunla zuhahaha şeklinde güldürdün beni :)Tabi canım kesin. Bir yumurta kolay yetişmiyor. Ne o öyle hemen kabul mu etsin spermi?Zorla içine deptiler işte sonunda yazık.
Taş gibi hatunun taş gibi yumurtası olur :)
Bak bana ben gibi narin hassas kararsiz yumurtalarım. Hemen dokununca alıyor sonra da oraya mi yuvarlansam, buraya mi yuvarlansam, aaa bura güzel yok yok şura güzel derken orda bir tünel mi var oraya da bakayım diye ilerlerken, hopp çıkıştan çıkmış :) kızım oğlum oraya vantuz gibi yapışacaksınız öğrenin şunu :)
yok yaaa bi gelişme olsa büyük puntolarla yazacam buraya..Adet olup olmadığını merak ettim
Memintoların inmesi progesteron salgısının bittiği anlamına geliyor genelde salgı bittikten iki gün sonra adet gelir zeynebim.yok yaaa bi gelişme olsa büyük puntolarla yazacam buraya..olmayacam mı ki bi daha valla bana bi rahatlama geldi. memitolarda indi. ufacık bi belirtim bile kalmadı..
hadi yaaa geliyo belkide valla dün gecede bufak kasık batmaları oldu gibi ay dedim ağrım mı başlayacak.Sonra kayboldu. (ağrıyı bu kadar 4gözle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. bidaha regl dönemimde acı çekerken acılara söversem bana zeyno demesinler zatenMemintoların inmesi progesteron salgısının bittiği anlamına geliyor genelde salgı bittikten iki gün sonra adet gelir zeynebim.
Söversin sövülmeyecek gibi değil ki :)hadi yaaa geliyo belkide valla dün gecede bufak kasık batmaları oldu gibi ay dedim ağrım mı başlayacak.Sonra kayboldu. (ağrıyı bu kadar 4gözle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. bidaha regl dönemimde acı çekerken acılara söversem bana zeyno demesinler zaten)
hele bi gelsinde onunla ciddi bi konuşma yapacağım zaten.. ama önce bi gelsin..Söversin sövülmeyecek gibi değil ki :)
Ama bu son adet olsun bi daha da görmek duymak istemiyoruz
Korunmayı yeni bırakmamış mıydınız? Bu durumda olur böyle şeyler, vücut böyle şeyler yapar diyorum sana günlerdir ama ikna edemedim. Bütün iç organlara saydırdın hehele bi gelsinde onunla ciddi bi konuşma yapacağım zaten.. ama önce bi gelsin..
sen yumyum dönemine girdin dimi bak iyi değerlendiriyorsun.. taam mı?
Karından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordum @cilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
Ben bunu görmemişim daha önce gebe kalmıştın sen hiç önce gördüğün oldu mu pozitifi? O iş hiç belli olmaz cicim ayy hadi inşallah vardır kuzum bir pozitif de senden gelsiinn...
Dün sen çıktın heralde dediğime de cevap vermedin? O soruşumm naptınız nerelere gittiniz idi. :))
Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o dabitkisel mitkisel riske girmezdim. Bana şimdi teyy yavrum zıkkımın yanında lafı olmaz diyenler olacaktır.. öpcüklerimi gönderiyoruuummm
Oooo bu ay yapıştılar bile haberin yok kuzumm, sen testi yapmadan konuşmayacağım seninle, küseceğim, kızacam artıkkk :))
kız dur hele busefer tutundular belki güçlerine gidecek bak..
yok yaaa bi gelişme olsa büyük puntolarla yazacam buraya..olmayacam mı ki bi daha valla bana bi rahatlama geldi. memitolarda indi. ufacık bi belirtim bile kalmadı..
Yapıştılar ooo çoğul bunlar. :) yarın sabah yapmayı planlıyorum. Bugün de geçsin bakalım gelen olur mu?
Test yapmaya korkuyorum nedense? Bugün gelen olmazsa yarın sabah.
Gider mi gitmez bence. Gidecek olsa panikin ki giderdi. Demediğini bırakmadı c planini bile yaptı. Ben güzel güzel tutunun diyorum. Sıcak ortam bulmuşsunuz, illa şoklayalım mi?
Doktorunuz ne güzel açıklama yapmış bana kahve çay ile bişey demedi 12 hafta demedi hiç ağrın olursa haber ver de demediKarından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordum @cilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
Doğal yolla olmuştu dimi? İlişkiyi yasaklamaması çok normal. Düşük tehdidi olmadıkça normal gebeliklerde yasaklanmaz. Sen ilişki sırasında ve sonrasında şikayetin olmazsa normal hayatına devam etmelisin.Doktorunuz ne güzel açıklama yapmış bana kahve çay ile bişey demedi 12 hafta demedi hiç ağrın olursa haber ver de demedi
Ayy evet hatırlıyorum tabisi.. aynen öylekuzum adete 4 gun kala gorunen negatıf negatıf degıldır, cancan bılır bana test yap dedıgınde adete 2 vardı ve negatıf cıkmıstı dı mı kuzum hatırlıyosuncan09e ama hamıleymısım o zaman, bunun gec tutunması var, testın erken gebelık tetsı olmasıyla alakası var, var da var yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?