Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız dur hele busefer tutundular belki güçlerine gidecek bak..

Adet olup olmadığını merak ettim
yok yaaa bi gelişme olsa büyük puntolarla yazacam buraya.. olmayacam mı ki bi daha valla bana bi rahatlama geldi. memitolarda indi. ufacık bi belirtim bile kalmadı..

yok yaaa bi gelişme olsa büyük puntolarla yazacam buraya.. olmayacam mı ki bi daha valla bana bi rahatlama geldi. memitolarda indi. ufacık bi belirtim bile kalmadı..
Memintoların inmesi progesteron salgısının bittiği anlamına geliyor genelde salgı bittikten iki gün sonra adet gelir zeynebim.

Memintoların inmesi progesteron salgısının bittiği anlamına geliyor genelde salgı bittikten iki gün sonra adet gelir zeynebim.
hadi yaaa geliyo belkide valla dün gecede bufak kasık batmaları oldu gibi ay dedim ağrım mı başlayacak.Sonra kayboldu. (ağrıyı bu kadar 4gözle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. bidaha regl dönemimde acı çekerken acılara söversem bana zeyno demesinler zaten )

Söversin sövülmeyecek gibi değil ki :)
Ama bu son adet olsun bi daha da görmek duymak istemiyoruz

hele bi gelsinde onunla ciddi bi konuşma yapacağım zaten.. ama önce bi gelsin..
Korunmayı yeni bırakmamış mıydınız? Bu durumda olur böyle şeyler, vücut böyle şeyler yapar diyorum sana günlerdir ama ikna edemedim. Bütün iç organlara saydırdın he iyi belirtiler, sonu güzel olacak.

sen yumyum dönemine girdin dimi bak iyi değerlendiriyorsun.. taam mı?

Insallah o doneme bı terslık denk gelmezse degerlndırcem kuzum, sımdı folık asıt, b12, bal, corekotu, nar suyu ne varsa ındırıyorum mıdeye, bakalım yumurtaya faydası olacak mı, dun de ovu testlerımı sıparıs gectım, bugun gelır sanırım. bakalım kısmet ınsallah saglıkla tuttururuz bu ay da saglıkla da kavusuruz yavrumuza, hepımısssss ınsallah

maşallah maşallah maşallah, hayırlısıyla kalp atısını duymaya geldı sıra, gozun aydın canım

kuzum adete 4 gun kala gorunen negatıf negatıf degıldır, cancan bılır bana test yap dedıgınde adete 2 vardı ve negatıf cıkmıstı dı mı kuzum hatırlıyosun can09e ama hamıleymısım o zaman, bunun gec tutunması var, testın erken gebelık tetsı olmasıyla alakası var, var da var yanı

Ben bile boyamıyom kaldı ki hamile kalırsam ihtimaliyle o da bitkisel mitkisel riske girmezdim. Bana şimdi teyy yavrum zıkkımın yanında lafı olmaz diyenler olacaktır.. öpcüklerimi gönderiyoruuummm

delüüüüüüüü benım saclar sıyah olunca, beyazlar "bennn burdayıım heyyoooooo" dıye bagırıyo mecbur boyamalıyım yav babaanee oluyom o zaman

Oooo bu ay yapıştılar bile haberin yok kuzumm, sen testi yapmadan konuşmayacağım seninle, küseceğim, kızacam artıkkk :))

Yapıştılar ooo çoğul bunlar. :) yarın sabah yapmayı planlıyorum. Bugün de geçsin bakalım gelen olur mu?

Test ne zaman yapıciiin Senella ?

Test yapmaya korkuyorum nedense? Bugün gelen olmazsa yarın sabah.

kız dur hele busefer tutundular belki güçlerine gidecek bak..

Gider mi gitmez bence. Gidecek olsa panikin ki giderdi. Demediğini bırakmadı c planini bile yaptı. Ben güzel güzel tutunun diyorum. Sıcak ortam bulmuşsunuz, illa şoklayalım mi?

Alla alla.. Seni hamile olduğumu bilmiyordum adlı programa gönderelim biz.

Ahaha doğru diyon. Ezikle kız ezikle. Sonra gaza gelip hırs yapıyolar bak iyi oluyo. :))

Doktorunuz ne güzel açıklama yapmış bana kahve çay ile bişey demedi 12 hafta demedi hiç ağrın olursa haber ver de demedi

Doktorunuz ne güzel açıklama yapmış bana kahve çay ile bişey demedi 12 hafta demedi hiç ağrın olursa haber ver de demedi
Doğal yolla olmuştu dimi? İlişkiyi yasaklamaması çok normal. Düşük tehdidi olmadıkça normal gebeliklerde yasaklanmaz. Sen ilişki sırasında ve sonrasında şikayetin olmazsa normal hayatına devam etmelisin.
Kafein içeren içecekleri çok az tüketeceksin,pastörize olmayan süt ürünlerini tüketmeyeceksin,az pişmiş et ürünleri,sakatat ve salam sosis vs yok. Sebzeleri çok iyi yıkamalasın. Genel itibariyle bunlara dikkat etmen yeterli. Yani özet olarak sağlıklı beslenmelisin :)
Bir de düşüğe sebep olabildiği için bitki çayları yasak.

Ayy evet hatırlıyorum tabisi.. aynen öyle Senella akşam yapsan mı test çıkar artık yaa.. var mı gelecek gibi ağrın falaann?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…