- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.641
Ben olsam tutunurum bu cazip teklif nedeniyle ama zamane embriyoları çok fena kuzum ne yapacakları tamamen keyiflerine kalmış :)
Bunun ikizi bize kırmızı kart gösterdi. Huyu benzemesin de bu yüzümüzü güldürsün :)
Amin inşallahcanım vitamin kapsul seklınde degılse ıkıye bol oyle ıc, kapsul seklınde mı. yanıı en buyuk gercek lambadasız bebe olmayacagı :) :) ınsallah kuzuna kardes mujdesını en kısa surede verırsın canım.
Babamla konuşuyorum da, yaz yağmuru gibi değil anladığım kadarıylagünaydınn kızlar
bu ne yaa iklim değiştirdik iyice tropikal Ankara
keyif almaya çalışsam da bu bulanıklık kapalılık bana da yansıyooo.. her yer sümüklü böcek salyangoz dolduuu ıyyk
Benim 50 kilo olmayı hedeflediğim yılların üzerinden bile en az 10 sene geçti.. artık olmayı bırak, öyle bir hedefim bile yok :)Ben en son 15 yasimda 50 kiloydum herhaldepanic_attack masallah hep imrenmisimdir. Benim ablamda sizler gibi dogumunda kilo aldi ve hizla veriyor yine 50-55 olur yakinda
aynen yaz yağmuru değil bunlar kuzum babanlar Ankarada mıydı? :) sen kuzuşunu nereye götürcen kısmetse?Babamla konuşuyorum da, yaz yağmuru gibi değil anladığım kadarıyla
Bu kez tutunan cinsini transfer ederler umarım canım. Bu tedaviye başlarken, işte hayat işte biz, seçim ona kalmış diyordum. Ama transfer yaklaştıkça, bir takım sevimlilikler, hayatın güzelliklerine dair bir takım vurgular yapma peşindeyim çok değerli embriyoma karşı :)Sayfadaki pozitiflik sana da yansısın canım, bu defa sıkıca tutunsun sana. panik teyzesi ile tehdit et fasulyeyi :))
aynen yaz yağmuru değil bunlar kuzum babanlar Ankarada mıydı? :) sen kuzuşunu nereye götürcen kısmetse?
inşallah deniscim güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla.Bu kez tutunan cinsini transfer ederler umarım canım. Bu tedaviye başlarken, işte hayat işte biz, seçim ona kalmış diyordum. Ama transfer yaklaştıkça, bir takım sevimlilikler, hayatın güzelliklerine dair bir takım vurgular yapma peşindeyim çok değerli embriyoma karşı :)
ama bılıyosun ıkızler bırbırıne hıc benzemez kuzum
Ben de iskenderun doğma büyüme canım. 22 yıl kaldım orda. Babam demirçelikte makinist, evlenince oraya yerleşmişler, hepimiz orda doğup büyüdük, 99 yılında İstanbula taşındık. 3 yıl önce 4 kız kardeş gidip gezdik tekrar, ilkokul, ortaokul, lise, doğup büyüdüğümüz müstakil ev, hepsini gezdik. Çook özlemişizzzBabam İzmit’te canım. Benim kuzu İstanbul İzmit arası turlayacak. Bir hafta da belki İskenderun yapar babasının memleketine doğru :) ya ne çok gezdireceğim ben onu, şeker çikolata alacağım ben ona.. hele bir gelsin, gerçekten yaşaması harika olacak. Yok ben gelmiyorum, sen tek git derse de, gezintiyi oradaki doktoruma doğru yapacağım artık :)
Günaydın kızlar 1 gün gecikmeyle bende dün adet oldum maalesefYüzümde sivilce çıkmadı diye sevinirken karnımda çıkanı unutmuşum. Neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın. Ben oldum siz olmayın inşallah bat bekleyenler.
Ben de iskenderun doğma büyüme canım. 22 yıl kaldım orda. Babam demirçelikte makinist, evlenince oraya yerleşmişler, hepimiz orda doğup büyüdük, 99 yılında İstanbula taşındık. 3 yıl önce 4 kız kardeş gidip gezdik tekrar, ilkokul, ortaokul, lise, doğup büyüdüğümüz müstakil ev, hepsini gezdik. Çook özlemişizzz
Künefe ile kandır, bayram kömbesi ile kandır minik kuzuyu :))
asdffhg allahta seni guldursun denizz
evi 40 ladim ama, bugun dünya utu yaptim kocanin valizine gireckleri hazirladim dolaba.kendi valizimi yapicam diye de dağıtım . bir an once bitirsem de evi bir tur daha paklama derdindeyim.
dipnot:her yola cikinca ölurum kalırım diye evi iyice temizler giderdim amaaaaaaa, bu sefer hamile kalcam kesin, ( öyle de oldu amin) yapmazsam deliririm niyetiyle yaptim. cok zevkli geldi sende oyle basla
canın sağolsun kuzum geçmiş olsun.. ya o sivilceler sivilcemsiler çıkıyorlar olur olmadık yerlerde..Günaydın kızlar 1 gün gecikmeyle bende dün adet oldum maalesefYüzümde sivilce çıkmadı diye sevinirken karnımda çıkanı unutmuşum. Neyse önümüzdeki maçlara bakcez artıkın. Ben oldum siz olmayın inşallah bat bekleyenler.
yaşamayı seçiyorr size evlat olmayı seçiyor.. gezsin görsün dönsün inşallah..sağlıklaaaBabam İzmit’te canım. Benim kuzu İstanbul İzmit arası turlayacak. Bir hafta da belki İskenderun yapar babasının memleketine doğru :) ya ne çok gezdireceğim ben onu, şeker çikolata alacağım ben ona.. hele bir gelsin, gerçekten yaşaması harika olacak. Yok ben gelmiyorum, sen tek git derse de, gezintiyi oradaki doktoruma doğru yapacağım artık :)
Meşhur petek pastanesi vardır bir deBenim görümcem orada. Künefe hariç herşeyi yedim. Ben uyuzumdur, peynir tuzlu bir şey gibi geliyor ve tadına bile bakamıyorum künefenin. Ama bilmesem onun künefe olduğunu, bir peynirle yapıldığını eminim ki afiyetle yerim, çok da güzelmiş derim. Künefe yemedim ama eroğlu tatlıcısını da pas geçmedim. Kilo ile halka tatlı almak başta enteresan geldi ama yediğim en güzel tatlıydı sanırım :)
Buraya taşınmadan önce bir hafta gitmiştim. Çok sevmiştim. Bir gün geri dönsek ben orada seve seve yaşarım. Zaten ikimiz için de buradaki en büyük sorun Deniz olmaması. Tatile bir yerlere gittiğimizde, oturup denize bakıyoruz saatlerce :)
bende aynen sen gibiyim,banyodan sonra deri değiştirir gibi pul pul olurum,Benim sabun alerjim yok ama cildim kuru olduğu için sabun iyice kurutup çok kaşındırır beni. Dove da dahil hiç bir sabunu kullanamam. Mesela defne sabunu ile saçımı yıkarım ama asla cildime süremem.çünkü duştan sonra uyuz olmuş gibi kaşınmaya başlarım, derim pul pul olur dökülür falan,nemlendirici de hemen etki etmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?