- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #1.461
inşallahh , hoş buldum...Merhaba hoş geldin inşallah gönlünce olsun senin de.☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahh , hoş buldum...Merhaba hoş geldin inşallah gönlünce olsun senin de.☺
E2 değeriniz 50 idi aslında bu ay başlamasalar olurdu. Normalde 50 altında olmasını istiyor doktorlar. Sonuçta masraflı bir süreç doktorların daha titiz olması lazım. Ama moral bozmayın 1 yumurta 1 sperm lazım size![]()
Herkese merhaba , siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi baya tanıdım. Şuan itibari ile 146 sayfayıda okumuş bulunmaktayım :)) Ve içten samimi hallerinizi çok sevdim..Malum anlamışsızındır zaten adım Zeynep 36 yaşımdayım 4 senelik evliyim. İnşallah bende istiyorum artık bi bebiş. Forumda okuduklarımdan sonra (sadece sizin sayfanıza göz atmadım :) )biraz endişe sarmadı beni desem yalan olmaz. Çünkü daha önce hiç kontrole gitmedim. hep bana daha erken ve herşey yolundaymış gibi geliyordu. ve bu güne kadarda da hep korunduğum için aslına bakarsanız bi sıkıntı varsada bilmiyorum. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Çatlamaması için iğneye erken başladın birşey olmaz bence. Benim hatırlarsan cetrotide vururken çatladığı bir tedavide ama doktor iğneye geç başlanmış demişti. Bu kez 3 cm e kadar olan bile çatlamadı, hatta o kist oldu muhtemelen almışlardır opuda. Sende öyle kist olacak kadar da büyümeyecektir çünkü ilaç dozun da düştü. Bence herşey güzel olacak..Standart protokol bana uymadı bence. Benim zaten sadece 75 ünite Gonal f ile senkronize 2 tane yumurta oluşuyodu.
150 gonal f + 75 menopur + 2 hap ile kafayı yedi tabi öndekiler. Düşük dozla başlansa arkadakiler de yetişirdi bence.
Neyse, tutmazsa ya da kaliteli bi embriyo olmazsa ikinci tedavide kişiye özele dönülecektir diye düşünüyorum.
Şansıma 1 Mayıs tatili yüzünden 2 Mayıs'a sarkıtıldım. Çatlamasa bari erkenden. :)
Herkese merhaba , siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi baya tanıdım. Şuan itibari ile 146 sayfayıda okumuş bulunmaktayım :)) Ve içten samimi hallerinizi çok sevdim..Malum anlamışsızındır zaten adım Zeynep 36 yaşımdayım 4 senelik evliyim. İnşallah bende istiyorum artık bi bebiş. Forumda okuduklarımdan sonra (sadece sizin sayfanıza göz atmadım :) )biraz endişe sarmadı beni desem yalan olmaz. Çünkü daha önce hiç kontrole gitmedim. hep bana daha erken ve herşey yolundaymış gibi geliyordu. ve bu güne kadarda da hep korunduğum için aslına bakarsanız bi sıkıntı varsada bilmiyorum. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Bugün spermlerin boşaltılmasını istedi doktor. İlişki olmasın dedi.
Öncesinde yasak var veya yok denmedi bize ama ben istemedim çünkü yumurtalıklarım sızlıyo. :)
Bence hiç üzülme.. ben de senin gibi hep ziyan olanları saydım bir süre.. çünkü rezervlerimiz kötü kullanıyoruz, yaş malum siye düşünüyordum. ama sonra fikrimi değiştirdim, ilacı hepsi için vuruyorken bazıları daha yavaş büyüyorsa belki onlar çürük yımırtadır. Bir de saydığımız folikül önemli olan içinden çıkacak olgun yumurta. Bunlar kaliteli olsun, sağlıklı gelişsin tedavi için yeterli olabilir.Valla 50'nin altını 4 farklı ayda 1 kere gördüm zaten ben. :)
Moralim bozuldu biraz açıkçası. Yumurta sayısı az olsa 38 yaşa göre 3 yumurta iyi ama o geride varken ziyan olanlara üzülüyorum ben. 10 tane olabilirdi, şans artabilirdi, dondururduk, yine transfer denerdik vs. Neyse, yapcek bişi yok. Sağlık olsun :)
Tüp bebek yaparken yanına bir de doğal yoldan mı ekleyelim :)Ama siz heç beni dinlemiyonuzz ağrıyorsa yapacağnızzz![]()
2 aydır korunmuyorum canım zaten. Ama ilk ay öyle rast gele ilişki işte öyle yumurtlama mumurtlama sallamamıştım. Sonra dedim kızım 20 ler geçti bi takip et öyle kafana göre olmaz...:)) bu ay ovu testlere başladım bakalım.. normalde 28 günde bir hiç şaşmaz ama 14 gün falan takılmayayım garanti olsun dedim. yımırtlama günüm 14 gün hesaba göre 1 mayıs ama bakalım ne olcek... sanki testlerde hafif koyulaşma arttı ..heyecan bastı beni..şimdiden böyle olursam sonra ne olucak bilmem..:)Merhaba hoş geldiniz. Korunma bacım, sal gitsin :) Ve bi doktora görün mutlaka, sağ sol yımırta sayımı yapılsın. Hormonlara bakılsın.
doktor konusunada ne bileyim en azından bu ay bi deneyim diyorum.Belki hissettiğim gibi herşey normaldir ve kolaycacık olur...:)) lütfennn:))))Merhaba
Aramıza hoşgeldin. Umarım senin de herşey gönlüne göre olur ve çok beklemeden minik mucizene kavuşursun.
çok güzel dilekler bunlar inşallahhhMerhaba
Aramıza hoşgeldin. Umarım senin de herşey gönlüne göre olur ve çok beklemeden minik mucizene kavuşursun.
doktor konusunada ne bileyim en azından bu ay bi deneyim diyorum.Belki hissettiğim gibi herşey normaldir ve kolaycacık olur...:)) lütfennn:))))
çok güzel dilekler bunlar inşallahhh
bu arada senin içinde çarşamba günü herşey çok güzel olucak inşallah. Kahraman embriyona güveniyor ve inanıyorum...doktor konusunada ne bileyim en azından bu ay bi deneyim diyorum.Belki hissettiğim gibi herşey normaldir ve kolaycacık olur...:)) lütfennn:))))
Öyle mi, olsun hiç bozma moralini, tek yumurta istediğimiz zaten.
Tüp bebek tedavisinde cinsel perhiz uygulanıyor mu
Labo bence, diğerini kullanmadım gerçi cancanOff yaa gebelik testi diye ovu sipariş etmişim iptal ettim.. işlemi onayladıktan sonra gördümnolacak bendeki bu kafa
Labo mu veriyim frely mi kızlar.. boş yere para harcamaya niyet eden cane![]()
Hoş geldin arkadasim,sende benim gibi gec bebek dusunenlerdensin, bende 36+4 yasimdayim, sanıyordum ki insanlar hemencik hamile kalir, hemencik hamile kalinca da hemencik doğurur, maalesef öyle olmuyormus, kafaya takmadan akışına birak bir süre, ama kontrollerini de ihmal etme, zaman akip geçiyor maalesef, her sey gönlünce olsunHerkese merhaba , siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi baya tanıdım. Şuan itibari ile 146 sayfayıda okumuş bulunmaktayım :)) Ve içten samimi hallerinizi çok sevdim..Malum anlamışsızındır zaten adım Zeynep 36 yaşımdayım 4 senelik evliyim. İnşallah bende istiyorum artık bi bebiş. Forumda okuduklarımdan sonra (sadece sizin sayfanıza göz atmadım :) )biraz endişe sarmadı beni desem yalan olmaz. Çünkü daha önce hiç kontrole gitmedim. hep bana daha erken ve herşey yolundaymış gibi geliyordu. ve bu güne kadarda da hep korunduğum için aslına bakarsanız bi sıkıntı varsada bilmiyorum. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Hoşbulduk arkadaşim şimdilik kafaya takmıyorum ne denedik ki daha ne olsun diyorum ama bu ay takipteyim olmazsa stress başlayabilir. Aynen bende senin gibiydim hamile kalmiyayim diye uğraş sarf ettim resmen sanki isteyince hemen olucak.burda okudukça ah kafam diyorum.Hoş geldin arkadasim,sende benim gibi gec bebek dusunenlerdensin, bende 36+4 yasimdayim, sanıyordum ki insanlar hemencik hamile kalir, hemencik hamile kalinca da hemencik doğurur, maalesef öyle olmuyormus, kafaya takmadan akışına birak bir süre, ama kontrollerini de ihmal etme, zaman akip geçiyor maalesef, her sey gönlünce olsun
Ahh ahh bende kafami daglara taşlara vurdum, sonra dedim ki nasipp, zaten nasipse ve olacaksa korunurken de olurdu, benim iki arkadasim korunurken hamile kaldi, onlara nasipmiş, demekki bize değilmiş, takip et bakalim bu ay ovu testiyle, bakarsın hemencik bu ay oluverirHoşbulduk arkadaşim şimdilik kafaya takmıyorum ne denedik ki daha ne olsun diyorum ama bu ay takipteyim olmazsa stress başlayabilir. Aynen bende senin gibiydim hamile kalmiyayim diye uğraş sarf ettim resmen sanki isteyince hemen olucak.burda okudukça ah kafam diyorum.![]()
Doğru diyorsun canım nasibimizde varsa görürüz elbet .. olur mu olur valla ağzından bal damlıyor inşallah. Belki bende uğurlu gelirim topige şu mübarek günlerin arifesinde hepimizin yüzü güler.Ahh ahh bende kafami daglara taşlara vurdum, sonra dedim ki nasipp, zaten nasipse ve olacaksa korunurken de olurdu, benim iki arkadasim korunurken hamile kaldi, onlara nasipmiş, demekki bize değilmiş, takip et bakalim bu ay ovu testiyle, bakarsın hemencik bu ay oluverir![]()
Merhaba, hoşgeldin. Seni hiç üzmeden, yormadan gelsin bebişin. Bir kaç ay hiç doktora gitmeden deneyin bence. Strese de girmezsin. Biz de flörtümüzün 8. yılında evlendik:)) Bir de sanki çok gençmişim gibi (eşim bir kaç yaş küçük benden ) 8-9 ay sonra çocuk düşünmeye başladık:) Ha bir de amh 3.9, 12-13 folikül, ooo ben 2 bile doğururum havalarına girdim:) Minyonuz, yaşımızı göstermiyoruz diye oldu hep bunlar, yumurta yaşlanması diye birşey var dimi :) 3 kür klomen+ çatlatma ve 1 kür aşılama denedik, polip, miyom aldırdım. Artık sıra tüp bebekte. Doktorum öyle düşünme, doğal yolu da denemek gerekir mutlaka, sonrasında boş durmamışsın süreci yaşamışsın olduğu gibi dedi. Hayırlısı artık. Kız kardeşim 37 yaşında, 1 yılın sonunda hamile kaldı. Darısı sana, bizlere, isteyen herkese, sağlıkla...Herkese merhaba , siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi baya tanıdım. Şuan itibari ile 146 sayfayıda okumuş bulunmaktayım :)) Ve içten samimi hallerinizi çok sevdim..Malum anlamışsızındır zaten adım Zeynep 36 yaşımdayım 4 senelik evliyim. İnşallah bende istiyorum artık bi bebiş. Forumda okuduklarımdan sonra (sadece sizin sayfanıza göz atmadım :) )biraz endişe sarmadı beni desem yalan olmaz. Çünkü daha önce hiç kontrole gitmedim. hep bana daha erken ve herşey yolundaymış gibi geliyordu. ve bu güne kadarda da hep korunduğum için aslına bakarsanız bi sıkıntı varsada bilmiyorum. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.