- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #1.401
Doktor ne dedi canım. Nasıl bi süreç bekliyor seni. Bende 4 gün önce oldum 9 haftalıktı bebeğim. Kalp atışı durmuştu. Ve ilk çocuğum psikolojikmen çok kötü bi durumdayım
öncelikle geçmiş olsun, hiç güzel bi duygu değil, çünkü umutlandığın anda, tüm kanatların kırılıyor. ben 8+2 de oldum gelişme durdu. ilk çocuğum değil ama 10 yıl aradan sonra ileri yaşıma rağmen istediğim ve kavuşacağımı sandığım bir umuttu. 2 hafta oldu ben olalı. 10 gün kanama geldi çok az, ama ilk 5 gün daha fazlaydı, asla parça gelmemesi gerekir demişti doktor, ve gelmedi şükür. kanamanın sonrasında koyu kahveden acık kahveye dogru degısen akıntı geldı, hala da az az gelıyor ama rengı artık ıyıce acıldı. 5. gunde doktor kontrolune gıttım rahım temız dendı. denemeye devam edebılırsın ılk adetten sonra dedı. ebe aramıstı 3 ay ara ver oyle dene dedı ama ben ılk adetten sonra denemeyı dusunuyorum allah ızın verırse tabi. 5. ya da 6. gune denk gelen gece muthıs bir sancı ıle uyandım ve sabaha kadar sancıdan uyuyamadım. sımdı nasıl bır surec benı beklıyor bılmıyorum. ılk adetı beklıyorum