• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba , siz beni tanımıyorsunuz ama ben sizi baya tanıdım. Şuan itibari ile 146 sayfayıda okumuş bulunmaktayım :)) Ve içten samimi hallerinizi çok sevdim..Malum anlamışsızındır zaten adım Zeynep 36 yaşımdayım 4 senelik evliyim. İnşallah bende istiyorum artık bi bebiş. Forumda okuduklarımdan sonra (sadece sizin sayfanıza göz atmadım :) )biraz endişe sarmadı beni desem yalan olmaz. Çünkü daha önce hiç kontrole gitmedim. hep bana daha erken ve herşey yolundaymış gibi geliyordu. ve bu güne kadarda da hep korunduğum için aslına bakarsanız bi sıkıntı varsada bilmiyorum. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.

Canım hoşgeldin, inşallah herşey yolundadır ve ilk denemelerinde hamile kalır, hayırlısıyla yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Canım hoşgeldin, inşallah herşey yolundadır ve ilk denemelerinde hamile kalır, hayırlısıyla yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Hosbulduk amin canım inşallah öyledir. Rabbim tez zamanda inşallah sanada nasip etsin.

Hoş geldin arkadasim,sende benim gibi gec bebek dusunenlerdensin, bende 36+4 yasimdayim, sanıyordum ki insanlar hemencik hamile kalir, hemencik hamile kalinca da hemencik doğurur, maalesef öyle olmuyormus, kafaya takmadan akışına birak bir süre, ama kontrollerini de ihmal etme, zaman akip geçiyor maalesef, her sey gönlünce olsun

bizim bi tanıdık var evlilik aylarını sayıyo böyle, sen de yaşı yazmışsın 36+4 diye sesli güldüm rezil oldum yanımdakilere yaaa, hainsinnnn:KK49:bebeğe gelince, kısmetimiz ne zamansa o zaman be gülüm, bak 8+2 oldum da ne oldu kürtaj, ya daha ileride kotu bı durum olsaydı, canlı canlı düşürecektim, yurekler dayanmaz, daha da cocuk falan ıstemezdım sanırım. Allah hayırlı zamanda verecek inşallah kuzum innnşaallahh

Hoşbulduk arkadaşim şimdilik kafaya takmıyorum ne denedik ki daha ne olsun diyorum ama bu ay takipteyim olmazsa stress başlayabilir. Aynen bende senin gibiydim hamile kalmiyayim diye uğraş sarf ettim resmen sanki isteyince hemen olucak.burda okudukça ah kafam diyorum. :KK43:

ilk iki ay denedim, (sandım) aslında muhtemelen yumurtlamayı kacırmısım, sonrakı ay sanırım tutturdum aama tutunduramadım cunku adetten 1 hafta gecıktı ve acaıp parcalı kanama yasadım. sonrakı ay ovu testı ıle takıp ettım tutturdum, tutundu da ama yasatamadım, 8+2 de kurtaj oldum, bundan sonrasında ne olurum bılmıyorum ama ıcımde korku da var, bır an once ılk adetım gelsın normale doneyım ve deneyeyım heyecanı da vart.

ilk iki ay denedim, (sandım) aslında muhtemelen yumurtlamayı kacırmısım, sonrakı ay sanırım tutturdum aama tutunduramadım cunku adetten 1 hafta gecıktı ve acaıp parcalı kanama yasadım. sonrakı ay ovu testı ıle takıp ettım tutturdum, tutundu da ama yasatamadım, 8+2 de kurtaj oldum, bundan sonrasında ne olurum bılmıyorum ama ıcımde korku da var, bır an once ılk adetım gelsın normale doneyım ve deneyeyım heyecanı da vart.
O zaman ne yapıyoruz canım ilk 2 ayı zaten hiç saymıyoruz o denemenin denemesi olmuş ..:))) sonrasına bakarsak çok üzücü bir durum ama iyi yanından bakıyoruz oda şu ki hamile kalabiliyorsun .. Hiç endişelenme canım hele bi gelsişn ilk adetin bak nasıl herşey yolunda gidecek..ben inanıyorum...

bizim bi tanıdık var evlilik aylarını sayıyo böyle, sen de yaşı yazmışsın 36+4 diye sesli güldüm rezil oldum yanımdakilere yaaa, hainsinnnn:KK49:bebeğe gelince, kısmetimiz ne zamansa o zaman be gülüm, bak 8+2 oldum da ne oldu kürtaj, ya daha ileride kotu bı durum olsaydı, canlı canlı düşürecektim, yurekler dayanmaz, daha da cocuk falan ıstemezdım sanırım. Allah hayırlı zamanda verecek inşallah kuzum innnşaallahh
:)))) bende evlilik yıllarını öyle söylüyorum hep :) güldürdümse ne mutlu kuzum,
evet Allah korusun bende hep aynı şeyi düşündüm,ya ilerde karar almam gerekseydi,kürtaj zamanı geçip doğumla sonlansaydı,..
o yüzden hep dedim duam da hep böyle,Allah bunu da daha beterini de göstermesin inşAllah canımm

Senden de :)) Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa ben böyle olduğum için mi gelir bahar :)) Ne güzel hep böyle ol, umutlu, kıpır kıpır. Hadi bakalım, inşallahhh. Binnaz ablada fal baktırdım, 3.5-4 ay en fazla dedi:)) yüzü yuvarlak, beyaz tenli erkek çocuğu dedi. Ama ben esmere yakın, eşim de esmer, nasıl olacaksa beyazlık:) Annem pamuk gibidir, ona çeker belki:) Sağlıkla gelsin hepsiiii

guzel ve ıyı ahlaklı bı cocuksa, falda aydınlık cıkmıstır yuzu gııı, melek o daha ya ondan oyle ay gıbı apak cıkmıstır falında. ay hadı ınsallahhh

Bişey soracaktım kızlar ovu tesleri niye sabah ve aksam özellikle akşam 8 den sonra yapılmıyor mantığını bilen var mı? Hadi sabahı anladım akşam nie olmuyo ki?

Vucuttakı su oranıyla mı alakalı kı ben de bılemedım, ben gunduz 12 ıle 13 arasında yapıyodum malum calısıyorum ancak o saatte musaıt oluyodum.

O zaman ne yapıyoruz canım ilk 2 ayı zaten hiç saymıyoruz o denemenin denemesi olmuş ..:))) sonrasına bakarsak çok üzücü bir durum ama iyi yanından bakıyoruz oda şu ki hamile kalabiliyorsun .. Hiç endişelenme canım hele bi gelsişn ilk adetin bak nasıl herşey yolunda gidecek..ben inanıyorum...

Aminnn canım, inşallah hepimiz hamile kalalım, şurası bi cınlasın bebiş annelerının sevınc cıglıklarıyla

Bişey soracaktım kızlar ovu tesleri niye sabah ve aksam özellikle akşam 8 den sonra yapılmıyor mantığını bilen var mı? Hadi sabahı anladım akşam nie olmuyo ki?
Ne kdar sıvı alımına dikkat etsen de bütün bir gün içtiklerinin etkisi var ondan olabilir. En iyisi ilk idrardan sonraki idrar. Ve lh hareketle artan bir hormon o nedenle aktif olduğumuz öğle saatlerinde daha iyi sonuç veriyormuş

Araniza yeni katildim. En hayirli zamanda dileklerimizin gerceklesmesi umidiyle...ruhlarinizi ferah tutun, saglikla, guzel dusuncelerle gecsin günleriniz. Siz iyi olun ki mucizeleriniz size sarilsin. Sevgilerimle♥

hosgeldın, hepımızın mucızelerıne kavustugu guzel bır bahar olsun ınsallah canım.

Selam herkese. Ben sizi okuyorum ama pek yazmıyorum. Ben de 42 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli. Evlendiğimin üçüncü ayı hamile kaldım ama dediğiniz gibi hemen ilk ayda hamile kalıcam sanıyordum filmler yüzünden. Neyse kaldım hamile ama malesef düşük oldu küretajla sonuçlandı. Tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer de hep bir korku vardı içimde. Tuvalete gitmeye korkuyordum resmen. Kırmızı bişeyler görücem diye. Kontrol araları uzun diye ara kontrol olmak istedim ama kalp atışı alamadılar. Aslında 1 hafta önce duymuştuk gümbür gümbür. O da küretajla sonuçlandı. Üzerinden bir yıl geçince eşimi tüp bebek için ikna ettim. İlk tedaviye başladığımda yumurta sayım bir önceki aylarda 4-6 arasında iken birden 2 ye düştü. opu yapıldı neyse 1 tane sağlam yumurta çıktı havuz yapılıp donduruldu. Havuz da ne havuz. Sadece 1 yumurta var. Özel havuz. :eek: :)
İkinci bir tedavide 3 yumurta vardı opu da hepsi tırt çıktı afedersiniz. İki ay ara verdim. Bu ay ikinci ayım. Bat 17 mayıs.
ovu testine başladım. Bugün 11. gün reglimin. Ama ovu testi henüz kalbim kadar temiz. Leke bile yok yani o derece.
Şimdi bu ay da normal yolla hamlie kalamazsam reglim başlayınca bir kere daha hormon tedavisi ile yumurta toplama deneyeceğim. Sonra da ne varsa ve embriyo olursa transfer denicem.
Böyle işte.
Herkese sevgiler.

Selam herkese. Ben sizi okuyorum ama pek yazmıyorum. Ben de 42 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli. Evlendiğimin üçüncü ayı hamile kaldım ama dediğiniz gibi hemen ilk ayda hamile kalıcam sanıyordum filmler yüzünden. Neyse kaldım hamile ama malesef düşük oldu küretajla sonuçlandı. Tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer de hep bir korku vardı içimde. Tuvalete gitmeye korkuyordum resmen. Kırmızı bişeyler görücem diye. Kontrol araları uzun diye ara kontrol olmak istedim ama kalp atışı alamadılar. Aslında 1 hafta önce duymuştuk gümbür gümbür. O da küretajla sonuçlandı. Üzerinden bir yıl geçince eşimi tüp bebek için ikna ettim. İlk tedaviye başladığımda yumurta sayım bir önceki aylarda 4-6 arasında iken birden 2 ye düştü. opu yapıldı neyse 1 tane sağlam yumurta çıktı havuz yapılıp donduruldu. Havuz da ne havuz. Sadece 1 yumurta var. Özel havuz. :eek: :)
İkinci bir tedavide 3 yumurta vardı opu da hepsi tırt çıktı afedersiniz. İki ay ara verdim. Bu ay ikinci ayım. Bat 17 mayıs.
ovu testine başladım. Bugün 11. gün reglimin. Ama ovu testi henüz kalbim kadar temiz. Leke bile yok yani o derece.
Şimdi bu ay da normal yolla hamlie kalamazsam reglim başlayınca bir kere daha hormon tedavisi ile yumurta toplama deneyeceğim. Sonra da ne varsa ve embriyo olursa transfer denicem.
Böyle işte.
Herkese sevgiler.

Allah gönlüne göre versin. Yazılarından güçlü bir bayan olduğun izlenimini aldım. Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlıklı hayırlı, gözaydınlığı bir evlat versin inşallah.

Böyle işte.
Herkese sevgiler.
Bu tüp bebek tedavilerderinden sonra doğal yolla hamile kalan çok,verilen hormonların etkisiyle,bence sen ovu falan takılma,2 gün de bir takılmaya devam et,bu arada ovu testinde pik yakalarsan o günleri ekstra değerlendirirsin,yani çok ovulasyona bağlı kalmamak lazım,gün aşırı lambada iyidir,candır
(ben bu ay iyice ovuya göre hareket etiim,çizgi silikleşti sonra bacı-gardaş oldum,şu an adetim :KK14::işsiz:

Bu tüp bebek tedavilerderinden sonra doğal yolla hamile kalan çok,verilen hormonların etkisiyle,bence sen ovu falan takılma,2 gün de bir takılmaya devam et,bu arada ovu testinde pik yakalarsan o günleri ekstra değerlendirirsin,yani çok ovulasyona bağlı kalmamak lazım,gün aşırı lambada iyidir,candır
(ben bu ay iyice ovuya göre hareket etiim,çizgi silikleşti sonra bacı-gardaş oldum,şu an adetim :KK14::işsiz:
Ovu nün zaten nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hiç mi insan kırmızı iki çizgiyi yanyana göremez. :KK11:

Ovu nün zaten nasıl biliyorsa öyle yapsın. Hiç mi insan kırmızı iki çizgiyi yanyana göremez. :KK11:
İşte bu yüzden en iyisi gün aşırı,heleki bu ay ilaçlardan daha güzel yumuyumlar oluşur sende inşAllah,bu güne kadar beklediğin hata(benim gibi beklediysen tabi)
bugünden itibaren gün aşırı lambada :)))))

Back
X