• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bugün de mi çalışıyorsuunn...kolay gelsin tatliş..
Bende kötü enerjileri def ediyorum bütün pozitif enerjiyi güzel olayları kabul ediyorum.. büfenin camı kırıldı elektrik yok sabah beri.. Allahım sen hayra çıkar yarabbim.

emekçi gununu kutlayabılmek ıcın emek harcamak gerek felsefesınden yola cıkarak 1 mayıs gunu ozellıkle daha fazla mesaı harcayarak calısmak bounumuzn borcudur falan fılan dıye zırvalamaya baslarmısım bennn. calısıyorum evet gulum yaaa. hep kucuk kazaların ınsanı buyuklerden koruduguna ınanırım canım, demek allah daha kotusunden koruyor kucuklerle oyalayarak. aksam da bıze delektrık yoktu trafo da yakınımızda patlama sesıyle elektrıkler gıttı ve cok gec geldı. ısyrınde de ust katımızda yangın cıkmıs gece ve allahtan usul usul yanmıs dısarı cıkamamıs ve evraklarını da yakmamıs buronun. yoksa tum pasaja sıcrardı allah korumus. bugunlerde ay mı gerılıyor yay mı gerılıyor artık var ufak tefek aksaklıklar bu sekılde. ınsallah allah hayırlara cıkarsın kuziş.

Sağol kuzum. İnşallah uyanırım. :)))

uyanacaksın kuzum Allahın izniyle tabi ki uayanacaksın ve inşallah çok guzel gunlere uyanacaksın bebısım. yok stres ve kotu dusunce, hersey guzel olmayacak , hersey ultra super mega guzel olacak. sevgıyle opuyorum senı.

Takvimimden de uyarı geldiii.. adet döneminizin 2 gün sonra başlaması gerekir
Hayır canım gelmemesi bebiş olması gerekir :))

aman ne bılecek o, benım safiş takvim kurtaj gırmıs olmama ragmen hala eskı normal regl donemımde bana adet olacaksın dıyor, resmen psıkolıj baskı kurmaya calısıyor bende. ama yer mıyım ben, sen bır garıp uygulamasın yahu kıme hukmedıyorsuuunnnn. dıye sakınce nefes alıp vermeye baslıyoruz hhhooommmmmmm allahım hoooommmmmmmm

İkiz seni zorlayacaksa tek embriyo koyulması daha iyi olmuş kuzum. Hem yine dondurulmuş şansın olur. Benim arkadaş kesinlikle ikiz istemiyodu, uğraşamam diyodu. Doktor ısrar etmiş şans artsın diye, ikisi de tuttu. Kara kara düşünüyo şimdi. :)

Sıkı sıkı tutunsun inşallah bu sefer bebişin canım benim. Her türlü pozitif enerjim, dileklerim, dualarım seninle. 10 gün sonra halay çekelim inşallah.

Biz de şimdi yola çıktık, akşamüstü İstanbul'da oluruz sanırım. Yarın sabah 11de opu. 1 tanesi sağlam çıksa razıyım şu an.

Ben de artık öyle düşünüyorum. Sonuçta iki transferi bir bebek elde etmek için istiyorum. Dediğin gibi sonuçta donduruldu bize ikinci şans ya da ikinci bebek olacak belki de :)
Sen de sayı için lütfen endişelenme önemli olan kalite. Sayı az olup hepsi kaliteli de olabilir daha çok toplanıp hepsi kalitesiz de olabilir. Kullandığın takviyeler de bence burada işe yarayacak.. umarım kaliteli embriyolar elde edilir ve dondurulur.. sonra da transfer edilir ve sana sıkıca tutunur Mayıs bebesi :)

aman ne bılecek o, benım safiş takvim kurtaj gırmıs olmama ragmen hala eskı normal regl donemımde bana adet olacaksın dıyor, resmen psıkolıj baskı kurmaya calısıyor bende. ama yer mıyım ben, sen bır garıp uygulamasın yahu kıme hukmedıyorsuuunnnn. dıye sakınce nefes alıp vermeye baslıyoruz hhhooommmmmmm allahım hoooommmmmmmm
Benim arkadaslarin 5 gunu var...kabadayi gibi dolaşiyorum:KK62:umarim tatli bi vesile ile olmazsin🙏🏾🐣
Takvim yanılıyor olsun bu ay.. pıt pıt atmalar bebeğin ayak sesleri olsun :)
Hoooommmmmm :))

Amin inşallahhh kızlar bakalım az kaldı valla ☺

emekçi gununu kutlayabılmek ıcın emek harcamak gerek felsefesınden yola cıkarak 1 mayıs gunu ozellıkle daha fazla mesaı harcayarak calısmak bounumuzn borcudur falan fılan dıye zırvalamaya baslarmısım bennn. calısıyorum evet gulum yaaa. hep kucuk kazaların ınsanı buyuklerden koruduguna ınanırım canım, demek allah daha kotusunden koruyor kucuklerle oyalayarak. aksam da bıze delektrık yoktu trafo da yakınımızda patlama sesıyle elektrıkler gıttı ve cok gec geldı. ısyrınde de ust katımızda yangın cıkmıs gece ve allahtan usul usul yanmıs dısarı cıkamamıs ve evraklarını da yakmamıs buronun. yoksa tum pasaja sıcrardı allah korumus. bugunlerde ay mı gerılıyor yay mı gerılıyor artık var ufak tefek aksaklıklar bu sekılde. ınsallah allah hayırlara cıkarsın kuziş.
Ayy geçmiş olsun size de inşallah.. evlerden ırak.
Amiin amin kuzu dolanıyorlardı geçti gitti.. bütün pozitif enerjiyi bedenimde hissediyoruummm hoooommmmm ❤😁

İkiz seni zorlayacaksa tek embriyo koyulması daha iyi olmuş kuzum. Hem yine dondurulmuş şansın olur. Benim arkadaş kesinlikle ikiz istemiyodu, uğraşamam diyodu. Doktor ısrar etmiş şans artsın diye, ikisi de tuttu. Kara kara düşünüyo şimdi. :)

Sıkı sıkı tutunsun inşallah bu sefer bebişin canım benim. Her türlü pozitif enerjim, dileklerim, dualarım seninle. 10 gün sonra halay çekelim inşallah.

Biz de şimdi yola çıktık, akşamüstü İstanbul'da oluruz sanırım. Yarın sabah 11de opu. 1 tanesi sağlam çıksa razıyım şu an.
İyi şanslar yarın için. Bol sağlıklı yumitolar olsun. 😁

dennisgo dennisgo iyi şanslar, inşallah bu ayın ilk güleni sen olursun. Çok nadir bakabiliyorum buraya sayfalar dolusu muhabbet ve gelişme olmuş bir tek senin 1 mayıs kalmış aklımda günler öncesinden. Allah gönlüne göre versin. Benim adetin 7. günü hala az da olsa kanama var. Çok yoğun çalıştım, biletimi erkene çektim, 4 mayısta döngümün 10. gününe yetişiyor ve eşimin özlemini kötü emellerime alet ediyorum inşallah :) kendi adıma gereğinden de erken yumurtlamama dileğiyle, herkese iyi akşamlar.

dennisgo dennisgo iyi şanslar, inşallah bu ayın ilk güleni sen olursun. Çok nadir bakabiliyorum buraya sayfalar dolusu muhabbet ve gelişme olmuş bir tek senin 1 mayıs kalmış aklımda günler öncesinden. Allah gönlüne göre versin. Benim adetin 7. günü hala az da olsa kanama var. Çok yoğun çalıştım, biletimi erkene çektim, 4 mayısta döngümün 10. gününe yetişiyor ve eşimin özlemini kötü emellerime alet ediyorum inşallah :) kendi adıma gereğinden de erken yumurtlamama dileğiyle, herkese iyi akşamlar.
Teşekkür ederim canım. Umarım benim için pozitif alacağım, senin içinse yumurtlamada evde olup değerlendireceğin ve sonucu pozitif olacak bir ay olur :)
Kaç günde bir döngün bilmiyorum ama genel olarak 10. Gün iyidir, candır, çalışmalara başlamak için idealdir. Sıkı çalışıp sonucunu alacağın bir döngü olur umarım

Kuzum bilmiyorum üşütünce mi acır adet olurken mi acırr her şey karıştı birbirineee😆
Bende 20 yaş dişleri varken onlar baş ağrısı yapardı o zaman saç köklerime kadar acırdı. Ne beter bir şey o da hiç sevmem. Ama sonunda bebek gelecekse en güzel ağrı olabilir :)

Bende 20 yaş dişleri varken onlar baş ağrısı yapardı o zaman saç köklerime kadar acırdı. Ne beter bir şey o da hiç sevmem. Ama sonunda bebek gelecekse en güzel ağrı olabilir :)
Aynen beter bir acı sağa sola çeviremezsin saçını rüzgar esse hareketlendirip acıtır.. ayy yarın olsun da test yapimm☺

Back
X