- Konu Sahibi panic_attack
- #1.681
Takvimimden de uyarı geldiii.. adet döneminizin 2 gün sonra başlaması gerekir
Hayır canım gelmemesi bebiş olması gerekir :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bugün de mi çalışıyorsuunn...kolay gelsin tatliş..
Bende kötü enerjileri def ediyorum bütün pozitif enerjiyi güzel olayları kabul ediyorum.. büfenin camı kırıldı elektrik yok sabah beri.. Allahım sen hayra çıkar yarabbim.
Sağol kuzum. İnşallah uyanırım. :)))
Takvimimden de uyarı geldiii.. adet döneminizin 2 gün sonra başlaması gerekir
Benim arkadaslarin 5 gunu var...kabadayi gibi dolaşiyorumTakvimimden de uyarı geldiii.. adet döneminizin 2 gün sonra başlaması gerekir
İkiz seni zorlayacaksa tek embriyo koyulması daha iyi olmuş kuzum. Hem yine dondurulmuş şansın olur. Benim arkadaş kesinlikle ikiz istemiyodu, uğraşamam diyodu. Doktor ısrar etmiş şans artsın diye, ikisi de tuttu. Kara kara düşünüyo şimdi. :)
Sıkı sıkı tutunsun inşallah bu sefer bebişin canım benim. Her türlü pozitif enerjim, dileklerim, dualarım seninle. 10 gün sonra halay çekelim inşallah.
Biz de şimdi yola çıktık, akşamüstü İstanbul'da oluruz sanırım. Yarın sabah 11de opu. 1 tanesi sağlam çıksa razıyım şu an.
Takvim yanılıyor olsun bu ay.. pıt pıt atmalar bebeğin ayak sesleri olsun :)Takvimimden de uyarı geldiii.. adet döneminizin 2 gün sonra başlaması gerekir
aman ne bılecek o, benım safiş takvim kurtaj gırmıs olmama ragmen hala eskı normal regl donemımde bana adet olacaksın dıyor, resmen psıkolıj baskı kurmaya calısıyor bende. ama yer mıyım ben, sen bır garıp uygulamasın yahu kıme hukmedıyorsuuunnnn. dıye sakınce nefes alıp vermeye baslıyoruz hhhooommmmmmm allahım hoooommmmmmmm
Benim arkadaslarin 5 gunu var...kabadayi gibi dolaşiyorumumarim tatli bi vesile ile olmazsin
![]()
Hoooommmmmm :))Takvim yanılıyor olsun bu ay.. pıt pıt atmalar bebeğin ayak sesleri olsun :)
Ayy geçmiş olsun size de inşallah.. evlerden ırak.emekçi gununu kutlayabılmek ıcın emek harcamak gerek felsefesınden yola cıkarak 1 mayıs gunu ozellıkle daha fazla mesaı harcayarak calısmak bounumuzn borcudur falan fılan dıye zırvalamaya baslarmısım bennn. calısıyorum evet gulum yaaa. hep kucuk kazaların ınsanı buyuklerden koruduguna ınanırım canım, demek allah daha kotusunden koruyor kucuklerle oyalayarak. aksam da bıze delektrık yoktu trafo da yakınımızda patlama sesıyle elektrıkler gıttı ve cok gec geldı. ısyrınde de ust katımızda yangın cıkmıs gece ve allahtan usul usul yanmıs dısarı cıkamamıs ve evraklarını da yakmamıs buronun. yoksa tum pasaja sıcrardı allah korumus. bugunlerde ay mı gerılıyor yay mı gerılıyor artık var ufak tefek aksaklıklar bu sekılde. ınsallah allah hayırlara cıkarsın kuziş.
İyi şanslar yarın için. Bol sağlıklı yumitolar olsun.İkiz seni zorlayacaksa tek embriyo koyulması daha iyi olmuş kuzum. Hem yine dondurulmuş şansın olur. Benim arkadaş kesinlikle ikiz istemiyodu, uğraşamam diyodu. Doktor ısrar etmiş şans artsın diye, ikisi de tuttu. Kara kara düşünüyo şimdi. :)
Sıkı sıkı tutunsun inşallah bu sefer bebişin canım benim. Her türlü pozitif enerjim, dileklerim, dualarım seninle. 10 gün sonra halay çekelim inşallah.
Biz de şimdi yola çıktık, akşamüstü İstanbul'da oluruz sanırım. Yarın sabah 11de opu. 1 tanesi sağlam çıksa razıyım şu an.
Umarım canım... haftaya Cumartesi kutlamalar başlasın demeyi hayal ediyorum şimdiden :)dennisgo canısı transfer olmuş
allahın izniyle bu sefer bebeginin haberini vericeksin bize öyle de oldu amin
![]()
Teşekkür ederim canım. Umarım benim için pozitif alacağım, senin içinse yumurtlamada evde olup değerlendireceğin ve sonucu pozitif olacak bir ay olur :)dennisgo iyi şanslar, inşallah bu ayın ilk güleni sen olursun. Çok nadir bakabiliyorum buraya sayfalar dolusu muhabbet ve gelişme olmuş bir tek senin 1 mayıs kalmış aklımda günler öncesinden. Allah gönlüne göre versin. Benim adetin 7. günü hala az da olsa kanama var. Çok yoğun çalıştım, biletimi erkene çektim, 4 mayısta döngümün 10. gününe yetişiyor ve eşimin özlemini kötü emellerime alet ediyorum inşallah :) kendi adıma gereğinden de erken yumurtlamama dileğiyle, herkese iyi akşamlar.
Kuzum bilmiyorum üşütünce mi acır adet olurken mi acırr her şey karıştı birbirineeeAy kuzum öyle birşey de mi var.. umarım hamilesindir. Sonuç pozitif olunca her acı daha bir çekilesi oluyor.
Bende 20 yaş dişleri varken onlar baş ağrısı yapardı o zaman saç köklerime kadar acırdı. Ne beter bir şey o da hiç sevmem. Ama sonunda bebek gelecekse en güzel ağrı olabilir :)Kuzum bilmiyorum üşütünce mi acır adet olurken mi acırr her şey karıştı birbirineee![]()
Aynen beter bir acı sağa sola çeviremezsin saçını rüzgar esse hareketlendirip acıtır.. ayy yarın olsun da test yapimm☺Bende 20 yaş dişleri varken onlar baş ağrısı yapardı o zaman saç köklerime kadar acırdı. Ne beter bir şey o da hiç sevmem. Ama sonunda bebek gelecekse en güzel ağrı olabilir :)
Yarın olsun da bir pozitif test görelim sayende :)Aynen beter bir acı sağa sola çeviremezsin saçını rüzgar esse hareketlendirip acıtır.. ayy yarın olsun da test yapimm☺