- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
- #1.721
nasıl biseysin sen ya yazdiklarinla moddan moda giriyorum okurkenhani isyan edecicekken uzulurken devamini okurken birden gulerken buluyorum kendimi sen cok yasa emi. heyecanlı isler bunlar ister istemez sitres panik telas hersey mümkün ama sen, sakinleş yarin hersey guzel olucak guzel yumurtalar toplancak bir uyanacaksın hersey bitmis, hoopppp senin zilli yumurtalar spermlerle diskoya gitmis olucak
. kapa gozlerini herseyin guzel gectigini dollendiklerini tansfer bekledigini, haber geldigini transfere cagrildigini, transfer edildigini, 10 gun sonra test yaptigini hamile oldugunu hayal et!! yani her aşamayı hayal et o duygulari yasa ust uste 2, 3 kere sonra da şükürler olsun öyle oldu amin de guzelce uyu.
anesteziden korkma bak ben ki ansteziden problemli biri olarak bile sustum burdakilere bisi demedim. okadar korkmuyorum,en fazla biraz fazla uyurum.
sen hic korkma az vericeklerdir. birazcıkın şekerleme yapicaksın pamuk gibi uyanicaksın![]()
Kuzum benim yaa..

Hepimiz için en güzeli, en hayırlısı olsun. Hayalimizdeki gibi sağlıkla doğurup büyütelim inşallah bebişlerimizi. Sonra da geriye dönük yazılarımızı okuyup "anam ne manyakmışız gıı" diyerek gülelim burda :))