• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydıııııaaaaaann!

Benim kahraman embriyo 6.günde dondurulmuş gızlar. :rolleyes:

Kalitesini sordum. Bugünkü embriyolog bilimsel ve teknik konuşmadı. Harflere rakamlara takılmayın, gebelik vaad eden bi embriyo, yoksa dondurmazdık dedi.

Zannımca orta kalite ama takılmıyom ona 6.güne çıkabildiği için. Bence zeki ama çalışmıyo :)))

cok guzel haber canım, maşallah, inşallah devamındakı guzel haberlerı de alırız guluuumm, ayrıca zekı ama calısmayan cocuklar ılerıde daha guzel gunler goruyorlar emın ol, cunku daha sanslı oluyorlar. tecrubelerle sabıt

Herkes için yine yeni yeniden iyi dileklerimi yolluyorum. Kaç gündür grip geçmedi, inattan ilaç da almadım, ama bu ayki denemeyi iki kerede kestik anlaşılan. Nasip. Artık ne olduysa son iki aydır ovulasyon testlerinden de verim alamadım, ya bulanık ya silik ya soluk birşeyler birşeyler... yine bittiler artık satın almasam mı, sadece akıntı takibine mi güveneyim diyorum. Doktora da 2 aydır gitmedim, bu ay sonu gideyim bari istemesem de. Bu arada siz arkadaşlar çocuk isteğinizi ve çabanızı ailenizle falan paylaşıyor musunuz? Bana imkansız geliyor bir sürü insanın benden haber bekliyor durumda olması, her ne kadar kollektif duanın, enerjinin gücüne inansam da.

Ben paylasmıyorum, cunku bu sefer her adet oldugunda kendın bıseylerı becerememıs gıbı sacmasapan bır sucluluk duygusuna kapılıyorsun ve karsındakıler de sana hep cocugu soruyor. hıc de paylasmak taraftarı da degılım. olursa da kazayla olmus der gecerım :)

Bizler aynı kişiler canım. Kim ne deniyorsa ondan bahsediyor sonuçta. Ne tüp bebek gündemi olan kuru kalabalık, ne doğal deneyen ne de denemeler öncesi tedavi olan.. hepimizin amacı ortak yollarımız farklı sadece..
ben kendi adıma yorum yaptım zaten sizlerle ilgili yada yaşanan süreçlerle ilgili herhangi bi şey demedim demem de ama konulara vakıf olmadığım için kuru kalabalık gibi hissettiğimi söyledim

Rabbim herkesin gölüne göre versin :dua: :dua: :dua:

ama geçen sefer 8.gün kan verdiğinde doktor ilaçları bırak demişti sana demi sanki,şimdi dünkü kandan sonra sesi çıkmıyor,bence oldu bu sefer,öyle hissediyorum,umarım yanılmam hislerimde :dua:

Evet ama onlar kendi kendilerine aramadılar.. geçen sefer 8. Gün kan verdiğimde öğleden sonra kahverengi, pembe lekenmeler başladı. Sonra pıhtılı kan geldi biraz.progestan kullandığım için tam başlayamadı kanama. 9. Gün doktoru aradığımda bırak dedi. Sonra da zaten adet başladı. Bugün arasak lekelenme oldu desek dünkü kan sonucuna bakarlar ve bırak yada devam et derler. Ama bu lekelenme geçen sefere göre çok çok az ve pembeye bile dönmedi. O nedenle aramayacağım.

Bana kimse sormuyo 2. ne zaman nerde diye ne kadan şanslıyım :p
Ben geçen gün teyzemi aradım. Nisanda Türkiye’ye geleceğim dediğim için ve gitmediğim için tekrar tedaviye başladığımızı tahmin etmiş. “Nasıl gidiyor tedavi var mı bebekten haber” diye sordu. Ben de hastaydım ya sesim berbat, dedim “hasta olmuşum burada sürünüyorum. Sesimi tanımıyorsun. Beni soracağına bebeği mi soruyorsun” tabi grip olmuşsun işte eninde sonunda geceçek diyor o da gülerek :)

Ben geçen gün teyzemi aradım. Nisanda Türkiye’ye geleceğim dediğim için ve gitmediğim için tekrar tedaviye başladığımızı tahmin etmiş. “Nasıl gidiyor tedavi var mı bebekten haber” diye sordu. Ben de hastaydım ya sesim berbat, dedim “hasta olmuşum burada sürünüyorum. Sesimi tanımıyorsun. Beni soracağına bebeği mi soruyorsun” tabi grip olmuşsun işte eninde sonunda geceçek diyor o da gülerek :)
:)) bence aramalısın bugünden öğrenelim işte :)

babamı 93te kaybettik kuzu. Allah annesi babası yaşayanlara ömür versin sağlıklı sıhhatli..

Allah rahmet eylesın kuzu, ben de 2017nın sonunda kaybettım, hıc duyasım yok babalr gunu falan :( buyuklerı yasayanlara saglıklı uzun omur versın allahım ınsallah

Allah rahmet eylesın kuzu, ben de 2017nın sonunda kaybettım, hıc duyasım yok babalr gunu falan :KK43: buyuklerı yasayanlara saglıklı uzun omur versın allahım ınsallah
peşin vergi yetistırmeye calısıyom kuzumm
amiin aminn.

kolay gelsin canım.. zor işler valla.. çalışsan bi türlü evde otursan bi türlü..:)

yok cano, sen ne durumdasın?
ben de fena değil işte. iş güç uğraşıyoruz bıraktım bırakcam valla çocuğu:)
neyse salıya randevu aldım doktordan kızımın öğretmeninin doktoru, kadın doğum yaptı.. bi görünelim bu ne diyecek bakalım.. adetim bitti dün.. yumurtaları görücek en azından.. başka neler isterler bilmiyorum..

Herşey olabilir.. ben bizim bebelerde o potansiyeli de görüyorum :) bir de hamilelik belirtileri kimde nasıl gerçekleşiyor bilmiyoruz ki.belki sende böyle çok ağrılı bir başkasında hiç ağrısız oluyor.bence en iyisi test yap. Pozitif ya da negatif, ağrın devam ederse de mutlaka kendi doktoruna git
Bi değişikler dimi:)) öyle yaparım canım. Önce test, ağrı devam ederse de doktor. Hafta sonu armutluya gideceğiz, ağrımın sebebini öğrenmeden gitmem

:)) bence aramalısın bugünden öğrenelim işte :)
Bir düşündüm lekelenme var diye arasam mi diye. Ama sonra vazgeçtim. Sonuç negatifse zAten yapacak bir şey yok. Ama pozitifse 2 günlük artış da önemli ya yarın toptan öğrenirim dedim vazgeçtim :) ben de giderek buradaki insanlara benzedim. Sakin sakin duruyorum hiç benlik bir durum değil.

Back
X