- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
- #3.721
Tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın umarımCanım meraba aldım bgnki tahlilide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın umarımCanım meraba aldım bgnki tahlilide
canımsın çok sağol çok doğru diyorsun zaten muayenede 10 mm üstü yumurta yok dedi baskıladığı için bide bana başta sabah akşam estrofem başlattı daha 3gündür 3 e çıktı ilaç şimdi de 4 belki de baştan 3 verseydi neyse artık inşallah herşey yolunda gider hepimizinSize tıbbi açıklamasını yapayım Canlar, yumurtamız büyümeye devam ederken östrojen salgılar ve çatlayana kadar bu devam eder, rahmi yumurta çatlayana kadar bu östrojen kalınlaştırır, tedavi esnasında birden fazla yumurta büyüdüğü için östrojen salgısı normalden fazla olur, o yüzden rahim erken ve daha fazla kalınlaşır. Transfer hazırlığında ise yumurta baskılama transferi yapılacaksa o ayki yumurta baskılanır ve rahim kalınlaşması için dışardan östrojen verilir yani şu an kullandığınız östrojen tabletleri o işi görüyor ve rahim kalınlaşmasını sağlıyor. Panik yapmayın, normalde rahim inceliği gibi bir sorununuz yoksa kullandığınız tabletler halleder o işi![]()
Sağol canım ben çabuk etkileniyorum hemen modum düşüyor ya içtim nar suyu şifası allahtan
İnşallah hayırlısı neyse o olsun senin bu sefer farklı oluyor sende rahim dinlendirme yapmadı galibaNar suyu içerek ve +1 ilaç ile düşen modu yükseltme zamanı canım :) doktor bir sorun görse 1 değil daha fazla arttırırdı. Demek ki yeteceğini düşünüyor. Bence haftasonu iyi bir rahim kalınlığı seni bekliyor olacak.
Benim tedavi protokolünde progynova var östrojen olarak ve sabah/akşam saat 8 de 3’er tane içilecekmiş. Yumurtlamadan sonra da progestan 3 tane eklenecekmiş.
Benim taze transferde yumurta toplanmadan iki gün önce 9,4 tü, ama e2 de 1832 idi tabiki.. transfer günü kaç oldu bilmiyorum.11 Mayıs’ta başladım ilaca ,8 in üstü olması gerekmiş Dr 17.18 .19.günlerde dedi ctesi tekrar kontrol bakalım panic dediği gibi yumurtalık baskılandı ondan yavaş ilerliyor sanırım senin transferde kaç mm di
İnşallah hayırlısı neyse o olsun senin bu sefer farklı oluyor sende rahim dinlendirme yapmadı galiba
peki ilk transferin 3 gunluk taze tarnsfermiydi ilk tedavi de hep tazemi tarnsfer ediyolar ?Evet taze transferdi sonuç negatif oldu. Haziran’da dondurulmuş embriyo transferi için yeni tedavi başlayacak.
iylesmen lazim transfere kadarHastalıktan kalan bir öksürüğüm var geçmek bilmedi, daha ne kadar sürecek acaba? beni de felaket etkiliyor. Sanki ciğerim ağzıma gelecek gibi. Yoruldum öksürmekte.
Amin inşallah canım hepimize istynlere göstrsnTekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın umarım
Yaz diyorsa yaz anacım boş geçme. Bir nevi hıdrellez kurtarma yazılısı gibi.bugun gezegenler yer değiştiriyormus ki annnem aradi söyledidiyor insanlari etkiliyormuş otur dua et sana guzellikler getirsin. dileklerini otur yaz bir kagida ben yazdim diyo
kiz sen nerden ogreniyosun boyle seyleri dedim arkadaslarim soyluyor okuyorum diyor
![]()
İki transfer de taze 5. Gün embriyosuydu canım. İlk transferde dondurulmuş olmadığı için ikinci de taze oldu. İkinci tedaviden iki tane 2. Gün bir tane de 5. Gün dondurulan embriyo var şu an. O nedenle bu kez dondurulmuş transfer yapılacak. 5. Gün embriyosunu koyacaklar. 2. Gün dondurulanlar bekleyecek.peki ilk transferin 3 gunluk taze tarnsfermiydi ilk tedavi de hep tazemi tarnsfer ediyolar ?
iylesmen lazim transfere kadardemek ki fena güçlü oksuyorsun
caresine bak biran once
bugun gezegenler yer değiştiriyormus ki annnem aradi söyledidiyor insanlari etkiliyormuş otur dua et sana guzellikler getirsin. dileklerini otur yaz bir kagida ben yazdim diyo
kiz sen nerden ogreniyosun boyle seyleri dedim arkadaslarim soyluyor okuyorum diyor
![]()
Hastalıktan kalan bir öksürüğüm var geçmek bilmedi, daha ne kadar sürecek acaba? beni de felaket etkiliyor. Sanki ciğerim ağzıma gelecek gibi. Yoruldum öksürmekte.
Wayyyy gülümYaa bu kadar oluur, ben de tam bunu paylasacaktım az once bır olay geldı basıma, mukellefımle o anlattı bır soz soylemıstı - ve o olmayacak dedıgımız sey yarım saat ıcınde gerceklestı, sonra kadın benı arayıp -ya ben ne dedım olmayan sey anında oldu, oysakı bugun okumustum bu gezegenlerle ılgılı seylerı ve ınanmamıstım dedı.
tam da dıyecektım kı arkadaslar 9 hazırana kadar hep olumlama yapıp dua edıyoruz, olumsuz sey aklımıza getırmıyoruz, kalplerımız karşılıklıymısArmin . haydı kızlar hep beraber olumlamaya, asla negatıf dusunce yok. hepimiz hamileyiz, hepimiz sağlıklıyız, hepimizin yumurtaları da spermleri de doğacak yavruları da süper sağlıklı çocuklar
İnşallah canımHadi bakalım, o foliküllerin hepsi içi dolu yumurtacık olsun :) e2 değerine bakıldı mı bugün ? Kaç çıktı ?
Canımadacayı denedın mı canım. hanı bu uzun dal seklınde olanlardan, oksuruge bıre bır bundan 4 sene falan once bı oksuruge tutuldum 3 ay gecmedı en sonunda bana bunu soyledıler ıkı gunde gecırdı ama gunde 2 bardaktan fazla ıcmeden, ve dalı bardagında 3 dakıkadan fazla tutmadan ıcmen gerekıyor aksı halde zehırlıyormus bas agrısı yapıyor
Wayyyy gülümtamda benim burcum da degisim. oyuzden gece ben bi bunalima girdim. aglama krizim geldi ki seller akti gözümden. hayir bisi de olmadi deliriyorum galiba dedim. evimi mi ozledim ne oluyo bana
demek hep gezegenlerdenn
![]()