Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki :63:15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.

Armin Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
@dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabilir :KK9: yok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek :KK70: sen de çorba içiceeeeen sendeeee :lülülü:

@Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.
meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodum panic_attack panic_attack a😀 acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo😂

hamile tayfası ne hissediyosuuzzz kutunuzda kiz mi erkek mi ?

Kızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki :63:15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.

Armin Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
@dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabilir :KK9: yok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek :KK70: sen de çorba içiceeeeen sendeeee :lülülü:

@Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.
Çözümüne sevindim canım sıcak bişey geçiyor boğazından en azından 😍

meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodum panic_attack panic_attack a😀 acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo😂

Valla bilmiyorum, çarşı karışık. Fallar kız diyor, rüyalar erkek.. His dersen kız olsa daha çok sevinirim ama erkek çıkacak sanki.

Sana ben de %90 erkek yazıyorum, madem sen temizlikten kendini alamıyorsun, sana temizlik yapacak neden veren bir küçük canavar gelir :KK53: doğa dengesine kavuşur bebeeem :rapci:

biz de mezun olduk takdır aldık, allah geleceklerını de basarılı yazsın ınsallah. anneler olarak bız de kep ve cubbelerle foto cektırdık, ne de olsa sabah aksam bız de az caba harcamadık yanee, o cubbe ve kep bızım de hakkımızdı haksız mıyım
Sonuna kadar sizlerin de hakkı, kuzuya da hayatı boyunca başarı ve mutluluk diliyorum :KK200:

Arkadaş bir de ben okuyamadım var mı haber diyebileydim 😆
11 sayfa vay başıma geleen bu günleri de mi göreceğdimm

ben hiç bi değerimi bilmiyorum ya.. eğer regl olabilirsem bende yapsam ne olur zararı olabilir mi?
Bence zararı olmaz gibi kuzu çörek otu bal tarçın yani hani ot değil ne bilem.
canımmmm benim ya😂😍 kızz zeynooo acabasi randevular nasil gecicek. uygunsun diyecekler mi adetimle baslayacaklar mi.guzel yumırtalar olacak mı, koca sperm de sorun yasayacakmi, icim icimi kemiriyor, evime bebegim karnim da gelecekmiyim. bu sorular beynimde çılgınca dans ediyor :confused:
Oyy oyy kehanetler titreşiyor 38 yaş hadi inşallah canım.
Başarıları daim olsun kuzunun insAllah:KK200:
Aminn kuzum inşallah..
Valla zihnimizle metibolizmayi mi bozuyoz acep 😀
Aa evet bu çok doğru bence de.

Arkadaş bir de ben okuyamadım var mı haber diyebileydim 😆
11 sayfa vay başıma geleen bu günleri de mi göreceğdimm

Bence zararı olmaz gibi kuzu çörek otu bal tarçın yani hani ot değil ne bilem.

Oyy oyy kehanetler titreşiyor 38 yaş hadi inşallah canım.

Aminn kuzum inşallah..

Aa evet bu çok doğru bence de.
Benim biseyleri bozduğum ortada zati de baksana hala tık yok.
Şu karışımı bi herkese danışırız bakim kim ne dicek hele bi ne olacaksa olsun da 😀

Ben çektirdim opudan sonra bi etkisi olmadi. Tüplerde sorun yok bence yumurtaliklarda. Her tedavi kapasiteyi azaltıyor biliyorsun.

Bende yaptım ama yaptığım ay bişey olmadi. Bence tüplerde sorun olanda başarılı bu yöntem. Senin de tüplerinde sorun yok gebe kaldığına göre.o yüzden bizde yaptığım ay kaldım ise yaramaz.

Biz tarcın çörek otu bal onu yapmalıyız. Özgürcan bunu yap şayet bat gelirse. Hatta yapalım hep birlik.
Bu enfeksiyon falan olunca tüplerde ufak yapisikliklar yapıyormuş, belki öyle bir şey varsa belki bunla açılır, bu ay dedigin gibi insAllah bat görmeyiz saglikla ama görürsek asılalım bence de

KEndmle ilgili bi hissiyat yok ama panicin erkek Meryem’in kız gibi geliyor bana

ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demisti 🙄 bende oyle hayretle dinliyorum. doktor olamaz oyle bisey dedi guldu. sonra ultrasonla bakti vee ekran da bebeeee. alttan bakicam dedi bu sefer ve dedi evet bakiresin ve hic deforme zorlanma yok, dedigin gibi olmuş. sonra nişanlısiyla dusunup aldirdilar. evlendiler bir yil sonra yeniden hamile kaldi falan🙄
Kizlar bide böyle mi denesek, :rolleyes: :KK70:

özgurcum ocaktan alir almaz ustune oturma. kovayami legenemi neye dokuceksen dok kuru ve o kaynar buhar gitsin, bekle. sonra kendi uzerine oturacain da sarip sarmayalacagib, battiyene vsyre hazirla. battaniyeyi hafiften sararak bir dene,cunku sarinca buhar kacamiyor! sicaklik derecesini anlarsin oyle. buhar seni cok yakmıyor oturabiliyormusun, baktin oyle yakmiyor sar kendini otur. isin bitince kendini sicak tut. dusa girme silin yataga hemen, ve ardina iliski.
Kaç gün yapılacak ki kuzum, ve de arka arkaya mı ilişki günlerinde mi sadece

Benim biseyleri bozduğum ortada zati de baksana hala tık yok.
Şu karışımı bi herkese danışırız bakim kim ne dicek hele bi ne olacaksa olsun da 😀
Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..

An itibariyle kocada kafayı yedi kızlar az önce aramış beni diyor ki bu gün 50 defa aradım seni saçma saçma muhabbetlere ki öğreneyim hasta oldun mu diye senden hiç ses yok diyor. İnsan bi araya sıkıştırır söyler diyor. E dedim sorsaydın ne var bunda ..bak diyo cevaba bak hala òğrenemedim.şimdi soruyom işte diyor oldun mu olmadın mı 😀😀😀dedim yok gelen giden. Alla alla olmazdı dimi hiç böyle senin. Garibim olmayınca umutlaniyor oda. Dedim test yaptım ya gurban yok bişey olurum ben. Güvenmiyormuş testlere paşam😀😀

Back
X