- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.521
Okudugumuda anlamaz oldum iyi miBen kendi çevremdeki Müstecep Doktorun hastalarından bahsediyorum gız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudugumuda anlamaz oldum iyi miBen kendi çevremdeki Müstecep Doktorun hastalarından bahsediyorum gız.
meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodumKızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.
Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
@dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabiliryok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek
sen de çorba içiceeeeen sendeeee
@Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.
Çözümüne sevindim canım sıcak bişey geçiyor boğazından en azındanKızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.
Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
@dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabiliryok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek
sen de çorba içiceeeeen sendeeee
@Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.
meryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodumpanic_attack a
acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo
hamile tayfası ne hissediyosuuzzz kutunuzda kiz mi erkek mi ?
Sonuna kadar sizlerin de hakkı, kuzuya da hayatı boyunca başarı ve mutluluk diliyorumbiz de mezun olduk takdır aldık, allah geleceklerını de basarılı yazsın ınsallah. anneler olarak bız de kep ve cubbelerle foto cektırdık, ne de olsa sabah aksam bız de az caba harcamadık yanee, o cubbe ve kep bızım de hakkımızdı haksız mıyım
Bence zararı olmaz gibi kuzu çörek otu bal tarçın yani hani ot değil ne bilem.ben hiç bi değerimi bilmiyorum ya.. eğer regl olabilirsem bende yapsam ne olur zararı olabilir mi?
Oyy oyy kehanetler titreşiyor 38 yaş hadi inşallah canım.canımmmm benim yakızz zeynooo acabasi randevular nasil gecicek. uygunsun diyecekler mi adetimle baslayacaklar mi.guzel yumırtalar olacak mı, koca sperm de sorun yasayacakmi, icim icimi kemiriyor, evime bebegim karnim da gelecekmiyim. bu sorular beynimde çılgınca dans ediyor
![]()
Aminn kuzum inşallah..Başarıları daim olsun kuzunun insAllah![]()
Aa evet bu çok doğru bence de.Valla zihnimizle metibolizmayi mi bozuyoz acep![]()
Benim biseyleri bozduğum ortada zati de baksana hala tık yok.Arkadaş bir de ben okuyamadım var mı haber diyebileydim
11 sayfa vay başıma geleen bu günleri de mi göreceğdimm
Bence zararı olmaz gibi kuzu çörek otu bal tarçın yani hani ot değil ne bilem.
Oyy oyy kehanetler titreşiyor 38 yaş hadi inşallah canım.
Aminn kuzum inşallah..
Aa evet bu çok doğru bence de.
Bu enfeksiyon falan olunca tüplerde ufak yapisikliklar yapıyormuş, belki öyle bir şey varsa belki bunla açılır, bu ay dedigin gibi insAllah bat görmeyiz saglikla ama görürsek asılalım bence deBen çektirdim opudan sonra bi etkisi olmadi. Tüplerde sorun yok bence yumurtaliklarda. Her tedavi kapasiteyi azaltıyor biliyorsun.
Bende yaptım ama yaptığım ay bişey olmadi. Bence tüplerde sorun olanda başarılı bu yöntem. Senin de tüplerinde sorun yok gebe kaldığına göre.o yüzden bizde yaptığım ay kaldım ise yaramaz.
Biz tarcın çörek otu bal onu yapmalıyız. Özgürcan bunu yap şayet bat gelirse. Hatta yapalım hep birlik.
Heyyy maşallah bu 6.gün bebesi pek afili çıktı Hadi haftaya kese görmeye cınım11.günden bildiriyorum.
B-Hcg: 770![]()
Evet kuzum 2.denememZuzular çileklinin 2. Denemeydi sanırsam galiba ya. Ama emin değilim. .
Bugün 5 . Gün dün test yaptım tırt çıktı moralim bozulmuştu çok erkenmiş tabii bişey de hissetmiyorum yani embriyomuz da kalmadıDua dua
KEndmle ilgili bi hissiyat yok ama panicin erkek Meryem’in kız gibi geliyor banameryemim, iste bende bundan sebeb özür dile hergun bebeden diyodumpanic_attack a
acaba siz gebelerin bebelerinizin cinsiyeti ne olacak, sanki benim olursa oglan olucak panikin de kızı olucakmistaaaa gelinim olucakmis ama, paniktonun transfer gunu ruyasinda gordugu erkek bebek acaba dedirtiyo
hamile tayfası ne hissediyosuuzzz kutunuzda kiz mi erkek mi ?
Kizlar bide böyle mi denesek,ben oyle birini tanıyorum arkadasim dı, nisanliydi aynen oyle hamile kalmıştı. doktora beraber gitmistik bakireyim nişanlım uzerine bosaldi demistibende oyle hayretle dinliyorum. doktor olamaz oyle bisey dedi guldu. sonra ultrasonla bakti vee ekran da bebeeee. alttan bakicam dedi bu sefer ve dedi evet bakiresin ve hic deforme zorlanma yok, dedigin gibi olmuş. sonra nişanlısiyla dusunup aldirdilar. evlendiler bir yil sonra yeniden hamile kaldi falan
![]()
Kafa ayni yönde çalışıyor senle, senin yazını okumadan denesek mi yazmışımYaw ben harbi kafayı yicem biri korunur kalır biri sürtünür kalır.. bak denerim girmeyin benim aklıma.. :)![]()
O zaman sıcaklığa dikkat etcen kuzum buhara önce bi ayar çekiyi ayarlamak lazım demek,ama faydasını görenlerde düşündürmüyor değil,ayyy yapsaydım demek istemiyorum
Kaç gün yapılacak ki kuzum, ve de arka arkaya mı ilişki günlerinde mi sadeceözgurcum ocaktan alir almaz ustune oturma. kovayami legenemi neye dokuceksen dok kuru ve o kaynar buhar gitsin, bekle. sonra kendi uzerine oturacain da sarip sarmayalacagib, battiyene vsyre hazirla. battaniyeyi hafiften sararak bir dene,cunku sarinca buhar kacamiyor! sicaklik derecesini anlarsin oyle. buhar seni cok yakmıyor oturabiliyormusun, baktin oyle yakmiyor sar kendini otur. isin bitince kendini sicak tut. dusa girme silin yataga hemen, ve ardina iliski.
Şimdi mesela bende amh düşük fsh yüksek testere dişli bilmem neysi varmış tam bunlukmuş lakin insan tırsıyor... ama çörekotu kürü masum geliyor bilemicim kuzu..Benim biseyleri bozduğum ortada zati de baksana hala tık yok.
Şu karışımı bi herkese danışırız bakim kim ne dicek hele bi ne olacaksa olsun da![]()