Yumurta gününden emin değilsen adette zamanında gelmediyse geç yumurtlama olabilir. Geçen sene bir başlıkta arkadaşım biri gecikme yaşadı. Artık adet gelmiyor diye isyanlardaydı 21.gün hamile olduğunu öğrendi. Sende onun gibi yapıyorsun. Yumurtlama gününü bilseydin daha emin olurduk. O yüzden ovu testi şart bence :)
Ben ramazanda iftarda bir tesiste kuzu tandır mi neydi yanına yeşil koymuşlardı o kadar lezzetliydi ki, ama böyle beğendi gibi pişmişti. Onun tarifini bulsam çok güzeldi bayılmıştım.
Ben çalıştığım sektör don üstüne. Hollandaya o yüksek bel organik pamuklu donlar gönderiyoruz. Onlara ben bayılıyorum. Lastik kısmı bile eski tip lastik geçirme varya aynı öyle. Şimdiki lastik bedenine yapışan cinsten değil. Avrupalılar o beğenmediğiniz donları giyiyor. 2-3 ay öncede çiçekli paçalı don yapıldı yüksek adette. Bildiğin beyazın üstüne mor çiçekli. Aynısının yüksek beli vır de paçalı donu. Avrupa bizi takip ediyor 50 sene gerimizden geliyor. Vihuu :)
Isteyen varsa göndereyim :)
Sende zaten başka bir renk hayal edemezdik ki. Aşılamaya mini etekle giden kızsın sonuçta.
Ahh be güzelim. Sabir ve dua tabiki ona suphemiz yok ama inan senin yaşlarda olsam değil 1 yıl 3-5 yil denerdim sesimi de çıkarmazdım. Zaten deneyecek 2-3 yılım var. Onunda 1.5 yılı geçti gitti. Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah. Bizlere de dua et bizde hayırlısıyla kavuşalım.
Bat yaklaşanlardan olarak bayağı bayağı belirtiler var ama adete 4 gün kala negatif çıktığı için ne hissedeceğini bilmiyorum. Hâlâ göğüslerim acıyor, ateşli, biseyler var gibi icinde ama ne bilmem. Sabah midem de bulanıyordu, hormonları mi bozdum ne yaptım artık.