Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine mesajlar birikmiş canlar hepsini okuyamadım. Size güzel bi haber vermeye geldim. Bugün bebeği ve kalp atışını gördüm :eek: Umarım hepinize nasip olur :dua: herkes için bolca pozitif enerjiler gönderiyorum.
:KK68:
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK200: :KK200: :KK200: :KK75::KK75::KK75: çok sevindim canımm sağlıkla devamını diliyorum..

Yine mesajlar birikmiş canlar hepsini okuyamadım. Size güzel bi haber vermeye geldim. Bugün bebeği ve kalp atışını gördüm :eek: Umarım hepinize nasip olur :dua: herkes için bolca pozitif enerjiler gönderiyorum.
:KK68:

ne guzel canım, gozun aydın, saglıkla guzellıkle devam etsın ınsallah gulummm

Yumurta gününden emin değilsen adette zamanında gelmediyse geç yumurtlama olabilir. Geçen sene bir başlıkta arkadaşım biri gecikme yaşadı. Artık adet gelmiyor diye isyanlardaydı 21.gün hamile olduğunu öğrendi. Sende onun gibi yapıyorsun. Yumurtlama gününü bilseydin daha emin olurduk. O yüzden ovu testi şart bence :)

Ben ramazanda iftarda bir tesiste kuzu tandır mi neydi yanına yeşil koymuşlardı o kadar lezzetliydi ki, ama böyle beğendi gibi pişmişti. Onun tarifini bulsam çok güzeldi bayılmıştım.

Ben çalıştığım sektör don üstüne. Hollandaya o yüksek bel organik pamuklu donlar gönderiyoruz. Onlara ben bayılıyorum. Lastik kısmı bile eski tip lastik geçirme varya aynı öyle. Şimdiki lastik bedenine yapışan cinsten değil. Avrupalılar o beğenmediğiniz donları giyiyor. 2-3 ay öncede çiçekli paçalı don yapıldı yüksek adette. Bildiğin beyazın üstüne mor çiçekli. Aynısının yüksek beli vır de paçalı donu. Avrupa bizi takip ediyor 50 sene gerimizden geliyor. Vihuu :)

Isteyen varsa göndereyim :)

Sende zaten başka bir renk hayal edemezdik ki. Aşılamaya mini etekle giden kızsın sonuçta.

Ahh be güzelim. Sabir ve dua tabiki ona suphemiz yok ama inan senin yaşlarda olsam değil 1 yıl 3-5 yil denerdim sesimi de çıkarmazdım. Zaten deneyecek 2-3 yılım var. Onunda 1.5 yılı geçti gitti. Hayırlı olsun hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah. Bizlere de dua et bizde hayırlısıyla kavuşalım.

Bat yaklaşanlardan olarak bayağı bayağı belirtiler var ama adete 4 gün kala negatif çıktığı için ne hissedeceğini bilmiyorum. Hâlâ göğüslerim acıyor, ateşli, biseyler var gibi icinde ama ne bilmem. Sabah midem de bulanıyordu, hormonları mi bozdum ne yaptım artık.
bugünden sonra ovu testine yapışık yaşıyacağım.. :)

zuzum psıkolojık olarak da gelmıyor olabılır, artık onu dusunmemeye calıs, zaman zaman olur oyle duzensızlıkler deyıp umrunda degılmıs gıbı yap, ve kendını o sekılde odaklamaya calıs, saglıklıyız ama hava-oruc-psıkolojı hersey etkılemıs olabılır malum cok kıl bır sey bu adet
psikopata bağlıyorum baktım aldım bi randevu neyse öğreneyim bari diye.. çarşamba ak kara çıkar ortaya.. kist falan çıkmasında gerisi hiç mühim değil...

canomm napim beya aldım bi randevu çarşambaya olmayacak böyle.. o zamana gelirse test mest yapartırım bari..
Çarşamba geç ama ya bi acil falan kan vereydin ondan sonra rahatça regli beklerdik ya.. aldığın doktor bestenin mi kendi aldığın randevu mu bu?

Çarşamba geç ama ya bi acil falan kan vereydin ondan sonra rahatça regli beklerdik ya.. aldığın doktor bestenin mi kendi aldığın randevu mu bu?
kendi aldığım canom.. ne bileyim kan verecek bi durum yok gibi geldi bana.. bari dedim o güne kadar gelirde 2. yada 3. günüm olursa hormon testlerim yapılır.

bugün kontrol vardı dimi ?
Bugün panic gidecek benim belli değil yarın bi kan verip bazı tahliller yaptıracağım bu arada dün senin testi telf kaydettim bi foto düzenleme Prog ile rengini koyulttum açtım bişey görmüyorum yok bacım yok göremedim

İyiym çok şükür zeynom dün bugün midem bulandı daha erken gibi geldi ama aç olunca özellikle
o göbüş aç bırakılmayacak kuzum.. :I :KK200: :KK200: bilemiyorum ki ne zaman başlar bulantılar..Canoo yardımcı olur mevzuya.. :)

kendi aldığım canom.. ne bileyim kan verecek bi durum yok gibi geldi bana.. bari dedim o güne kadar gelirde 2. yada 3. günüm olursa hormon testlerim yapılır.
ama düzenli dedin kuzu gecikmeler yaşasan bekle derim ayy hayırlısı o zaman artık

bat geçti 5 gün zaten.. amannn boverdim gelmezse gelmesin aldım çarşambaya randevu neyse öğrenirim .. ( çarşambaya aldım ki hani bugün falan gelirse 3. günüm olur bazı testler 3. gün bakılıyor diye biliyom :) )
Hadi hayırlısı canım dediğin gibi hem hormonlara da baktırırsın

Bugün panic gidecek benim belli değil yarın bi kan verip bazı tahliller yaptıracağım bu arada dün senin testi telf kaydettim bi foto düzenleme Prog ile rengini koyulttum açtım bişey görmüyorum yok bacım yok göremedim
kıyamam bayada uğraşmışsın .. bende göremiyorum zaten çok şaşırmadım.. tek duam bi hastalık kist falan çıkmasın ben kabullendim gerçekten..

karıştırdım sen diye tutmuşum aklımda.. :) O zaman panic_attack panic_attack panikcimmm atağımm nerdesin kızz randevu seninmiş yaaa :) hiç seside çıkmıyor..

ama düzenli dedin kuzu gecikmeler yaşasan bekle derim ayy hayırlısı o zaman artık
aynen ondan zaten artık bişey var gözüyle bakıyorum tek duam ciddi bişey çıkmasın.. çünkü gebelik olsan çıkardı testte.. geç falan yumurtladığımı sanmıyorum.. bi bu ay mı öyle olacak aniden 5 gün geç mi yumurtlamış olucam kafamda deli sorular.. gene salı bi test yaparım ..

Hadi hayırlısı canım dediğin gibi hem hormonlara da baktırırsın
en mantıklısı bu gibi geldi inşallah herkesin yaşadığı normal bi gecikmeyi bende ilk kez tecrübe ediyorumdur. yaşım 36 yemin ederim başıma hiç böyle bişey gelmedi 5. gün buıgün şaka gibi. baksınlar bari ne yüksek ne alçak vitaminler ne durumda.

en mantıklısı bu gibi geldi inşallah herkesin yaşadığı normal bi gecikmeyi bende ilk kez tecrübe ediyorumdur. yaşım 36 yemin ederim başıma hiç böyle bişey gelmedi 5. gün buıgün şaka gibi. baksınlar bari ne yüksek ne alçak vitaminler ne durumda.
Tabii aklında kalacağına normal mi değil mi bi dr yorumu gerek ,iyi doktorlara denk gelirsin inşallah

Back
X