Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Astalife
Venatura Coenzim Q10
Pregnacare Her Him Multivitamin
D vitamini eksiğin varsa Venatura vit d+k2 damla

Kahvaltıdan sonra karı koca birer adet Pregnacare him her multivitamin. Pembeyi sen, siyahı eşin yutacak.
+Bir adet Venatura koenzim q10 tablet içeceen. Eşin de kullanabilir isterse.

Akşam yemeğinden sonra astalife'tan bir adet astaksantin kapsülü bir adet omega 3 kapsülü içeceen. Bunu da eşin kullanabilir ama çok masraflı olur pahalı çünkü.

Astalife'ı lifeecza adlı siteden, diğerlerini n11den alıyordum.

Biz pregnacare ve venatura koenzim q10'u eşimle birlikte kullanıyorduk. Astalife'ı sadece ben kullanıyordum.
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun:KK200::KK200::KK200: Rabbim bebişini sağlıkla sana bağışlasın :dua: :dua: :dua:

Bi hafta önce karından keseyi görmüştük. Bu hafta kalp atışı için gittiğimde hiçbişey görünmedi. Bebeği bırak kese bile yoktu. O sırada çok gazım olduğu içinmiş. Vajinal bakılmak zorunda kalındı. Hiçbi zararı yok. Tabi çekinebilir insanlar bişey diyemem, hamilelik kolay elde edilmiyor :)
anaa korkmuşsundur kuzuu :)

Bi hafta önce karından keseyi görmüştük. Bu hafta kalp atışı için gittiğimde hiçbişey görünmedi. Bebeği bırak kese bile yoktu. O sırada çok gazım olduğu içinmiş. Vajinal bakılmak zorunda kalındı. Hiçbi zararı yok. Tabi çekinebilir insanlar bişey diyemem, hamilelik kolay elde edilmiyor :)

aynen bı saglıklı bır hamılelık ıcın baksana neler denemıyoruz allah kolaylık versın herkese canım

Ahaha doğru diyon. Ezikle kız ezikle. Sonra gaza gelip hırs yapıyolar bak iyi oluyo. :))

'di mi :) bi tutunmayı bile bilmiyorlar ne biçim embriyolar böyle :)

Ayy evet hatırlıyorum tabisi.. aynen öyle Senella Senella akşam yapsan mı test çıkar artık yaa.. var mı gelecek gibi ağrın falaann?

Valla bugün öğle yemeğinde şancı girdi aha geldi dedim. Lavobaya girdim gelmemiş.

Erken cıkan cısgılerde tutunma cok hızlı olmus demek kı gulum ya, adete 5-6 varken gorduysen cok hızlı gıbı geldı bana. bu arada bı de halsızlık ve uykusuzluk da varsa belırtılerı tamamlıyosun kuzu

Gördüm çoğu kişi de görüyor bence yumurtlaması erken olanlar 11 12.gün benim yumurtlama. Halsizlik uykusuzluk yok işte. Sadece tembellik var hiç bişey yapmıyorum. Yapamıyorum.

erkekse gec gorunuyor olabılır, kızlar erken hızlı tutunuyor dıyorlar ya, bu erkek demek kı gıııı

Ooo neler öğreniyorum. Birde şey diyorlardı göğüslerde belirti varsa bebek kizmiymis ikisi de östrojen salgiladigindan göğüsler erken sinyal verirmiş gibi bişeydi. Hadi bakalım neler olacak.

evet ben de öyle duydumm kuzuu erkekse ondan zaarr :) Senella Senella akşam akşam akşam :)

Allah Allah ben bunu ilk defa duydum. Akşam sıvı alımı çok oluyor ki.

Olsunn yaa boldur test yap sen bence 1 2 saat örneği sakla yap:))
Evet evet 3ünde de test edemedim kızımda 6 gün sonra yapmıştım (rahatlığa bak) bi son kaybımda bat günü yapmıştım çıkmıştı akşamdı o da.❤ ayy hadi inşallah bu enerjiyle seni de gebe yapıciz inşallahh

'di mi :) bi tutunmayı bile bilmiyorlar ne biçim embriyolar böyle :)

Valla bugün öğle yemeğinde şancı girdi aha geldi dedim. Lavobaya girdim gelmemiş.

Gördüm çoğu kişi de görüyor bence yumurtlaması erken olanlar 11 12.gün benim yumurtlama. Halsizlik uykusuzluk yok işte. Sadece tembellik var hiç bişey yapmıyorum. Yapamıyorum.

Ooo neler öğreniyorum. Birde şey diyorlardı göğüslerde belirti varsa bebek kizmiymis ikisi de östrojen salgiladigindan göğüsler erken sinyal verirmiş gibi bişeydi. Hadi bakalım neler olacak.

ınsallah guzel haberler gelsın de kuzum kız erkek, ıkısı bır arada hıc farketmez, ınsallah sen de patlatırsın cıft kırmızı cızgıyı de bı daha cosarız

Olsunn yaa boldur test yap sen bence 1 2 saat örneği sakla yap:))
Evet evet 3ünde de test edemedim kızımda 6 gün sonra yapmıştım (rahatlığa bak) bi son kaybımda bat günü yapmıştım çıkmıştı akşamdı o da.❤ ayy hadi inşallah bu enerjiyle seni de gebe yapıciz inşallahh

ben de oglumda adet gectıkten 12 gun falan sonra yapmıstım, yok artık bu kadar da gecıkemez dıyerek :)

ben de oglumda adet gectıkten 12 gun falan sonra yapmıstım, yok artık bu kadar da gecıkemez dıyerek :)
Ahaha benden de rahatmışsın karar verip istedikten 9 ay sonunda olmuştu kuzu da artık düşünmücem dedim ama öyle test yapma falan da yoktu gittim bi güzel pedleri aldım paket paket gecesi ayrı gündüzü ayrı.. sonra gelmez allah gelmez hayallah hava değişimi heralde falan ha gelir ha gelir diyerek 6 günü etmişim..😆

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun:KK200::KK200::KK200: Rabbim bebişini sağlıkla sana bağışlasın :dua: :dua: :dua:

Rica ederim kuzum. Düzenli kullanın. Bitmeden yeni paketi alın. Bir iki gün kullanmasam bişi olmaz demeyin. En kısa sürede darısı başınıza inşallah. 💗

Ahaha benden de rahatmışsın karar verip istedikten 9 ay sonunda olmuştu kuzu da artık düşünmücem dedim ama öyle test yapma falan da yoktu gittim bi güzel pedleri aldım paket paket gecesi ayrı gündüzü ayrı.. sonra gelmez allah gelmez hayallah hava değişimi heralde falan ha gelir ha gelir diyerek 6 günü etmişim..😆

ben yenı karar vermıstım, ılk ay denemede olmustu, pedlerı falan almıstım aynen ben de, nasılsa hemen olmuyordur dıye dusunerek, dogumdan sonra cok ıse yaradılar tabı. ben stresten duzenı degıstı heralde dıye dusundum, cunku evlendıgım gece regldım ve bır daha tam 3 ay sonra adet gordum kı adetım cok duzenlıydı aslında, oyle bır sureyı yasayınca bır kere, dedım kı heralde korkuyorum hamıle kalamam dıye ondan reglım duzensızlestı :) :)

Korunmayı yeni bırakmamış mıydınız? Bu durumda olur böyle şeyler, vücut böyle şeyler yapar diyorum sana günlerdir ama ikna edemedim. Bütün iç organlara saydırdın he :KK70: iyi belirtiler, sonu güzel olacak.
Canım ben korunmayı yeni bırakmadım ki ama..eşim yeni bıraktı.. :D ben hiç korunmadım hormonlarımla oynamak istemedim. attım topu herife.. vücut böyle şeyler yapar kısmına bişey diyemiyeceğim yapıyo zaten...bizzat yaşıyorum..

ben yenı karar vermıstım, ılk ay denemede olmustu, pedlerı falan almıstım aynen ben de, nasılsa hemen olmuyordur dıye dusunerek, dogumdan sonra cok ıse yaradılar tabı. ben stresten duzenı degıstı heralde dıye dusundum, cunku evlendıgım gece regldım ve bır daha tam 3 ay sonra adet gordum kı adetım cok duzenlıydı aslında, oyle bır sureyı yasayınca bır kere, dedım kı heralde korkuyorum hamıle kalamam dıye ondan reglım duzensızlestı :) :)
aa ben de regldim düğün gecemde hiç şaştığını bilmem maşallahh bizeeee

Insallah o doneme bı terslık denk gelmezse degerlndırcem kuzum, sımdı folık asıt, b12, bal, corekotu, nar suyu ne varsa ındırıyorum mıdeye, bakalım yumurtaya faydası olacak mı, dun de ovu testlerımı sıparıs gectım, bugun gelır sanırım. bakalım kısmet ınsallah saglıkla tuttururuz bu ay da saglıkla da kavusuruz yavrumuza, hepımısssss ınsallah
Amin canım amin...

Yapıştılar ooo çoğul bunlar. :) yarın sabah yapmayı planlıyorum. Bugün de geçsin bakalım gelen olur mu?

Test yapmaya korkuyorum nedense? Bugün gelen olmazsa yarın sabah.

Gider mi gitmez bence. Gidecek olsa panikin ki giderdi. Demediğini bırakmadı c planini bile yaptı. Ben güzel güzel tutunun diyorum. Sıcak ortam bulmuşsunuz, illa şoklayalım mi?
Panic in taktiği işe yaradı bencede bu yoldanda gidilebilir boşver sen yinede çok yüzverme vazgeçtim.. :-)

ben de okudum ve cok farklı seyler dusundum, marjoya yazdıklarımı hıssettım ben bu olayda, bılgısızlık falan degıl kesınlıkle
dimi bende onu diyom bu arada demin yazmayı unuttum sana diyom hazır dönem yaklaşıyor şu marjonun taktiğe bi el mi atsan.. ;)

Back
X