Merhaba kızlar. Ben de 5 inde Türkiye ye dödüm. Dün dr rfandevum vardı. Büyümüş bizimki siluet halinde gözüküyor. ancak aynı sorun devam ediyor yani sat a göre 7 hafta 3 günlük olması gerekirken bizimki 5,5 - haftalık gözüküyor. Dr iki ihtimal var dedi birincisi gelişmesinde problem olabilir ikincisi de geç yumurtlamışsındır ondan 2 haftalık bi gerilik vardır dedi. İlk ultrason görüntüsüne göre büğyümüş gerçi ama takip edelim dedi. 24 ün de bi randevum daha var. Çok endişeliyim. 2 hafta nasıl beklenir bilmiyorum. Progesteron da biraz düşük çıktı. ilaca başladım.
BU arada uzun zamandıur giremedim internete. Çok güzelhaberler var ve yeniş anneler:) Herkesi şimdiden tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kanaması olan arkadaşlar da endişelenmeyin, benim şimdiye kadar gördüğüm duyduğum tüm anneler aynı sorunları yaşamışlar. İçinizi ferah tutun :)
cnm öncelikle hoşgeldin allah hayırlısını versin sata göre benim bebeğimde 8.5 hafta ama doktor şu an 6 hafta diyo bende çok huzursuz oldum eğer dünyaya gelecekse zaten gelir allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş
bende hamileler kervanına yeni katıldım kızlarrrr umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz hayırlısıyla.ben henüz doktora görünmedim kan testi yaptırdım pozitif doktora perşembe günü gideceğim ama SAT'a göre 4 hafta 3 günlük bakalım dr ne diyecek.
Merhaba cnm, kusura bakma giremedim internete, yeni gördüm yazını. Doğru söylüyorsun Allah nasip eder inşallah kucağımıza almayı.Benim bir sonraki randevum haftaya perşembe. 2 hafta sonra gel demişti. 1 hafta zar zor geçti. Umarım bu hafta da çabuk geçer de güzel haberler alırız. Senin kontrollerin nası, yani ne zaman ultrason var bidaha?
cnm benim 7+4 olmuş ben saymıyorum doktorun dediği bu bebeğim gayet iyi herşey yolunda gidiyo dedi ama ben çok kilo alıyorum diyet yaptığım halde allah hayırlısını versin
arkadaşlar merhaba, bende ilk defa dün dr a gittim. 5+3 hamileyim. ancak sat'a göre 8 haftalık olması gerekiyormuş.gerçi ultrasonda sağlıklı dedi ve kalp atışlarınıda gördük. haftaya perşembe yine gitcem dr a. banada progesteron ve folik asit verdi. daha önce ekim ayında düşüğüm olmuştu. onu söyleyince progesteron da verdi. diğer arkadaşlarda da olduğu gibi benim bebeğinde gelişimini kontrol etcek haftaya. ama bir arkadaşımında yumurtlaması geç olmuş. şimdi ise kızı 1.5 yaşında .onu duyunca da içim biraz rahatladı.insanın ilk hamileliği olunca tedirgin olmaması imkansız. allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?