sağol batcım.evet o pıt pıt sesleri içimi rahatlatmaya yetti. ne güzel tatlım bebişin büyümüş ya. amniosentez sonucunu öğrendin mi?hayırlı haberler gelmiştir umarım.öpüyorum çok zemuszemus
yanlzı şu anda bende mide bulanstısı falan yok bu normalmidir ? yarın sabah doktora gidicem kalp atışlarını duyarmıyım daha ilk gebeliğim çok haycanlıyım ne yapıcağımı başıma neler geliceğiniş hiç bilimiyorum sizin bilgilerinizden faydalanmaya çalışıyorum iyiki böyle bir sitemiz var :ecrin_bebek:
arkadaşlar bugün doktora gittim 5+2 haftalık hamileymişim ultrasonda bebişin kesesini gördük ama içinde bebiş varmı faha görmedik dedi doktor ikiz falan değil dış gebelik değil kimyasal değil dedi ama yaşayıp yaşamadığını 10 gün sonra öğrenicekmişiz bu normal mi sizce ? kalp atışları o zamanmı duyulacak ne demek yaşayıp yaşamadığı şu anda yaşamıyormu yani ben anlayaadım ??? bide bana barsak florası düzenleyici bir ilaç verdi maflor bunu kullanan var mı ??
çok teşekkür ederim manolya83 içim rahatladı gerçekten birazcık sabahtan beri kendi kendime kurup duruyorum o zaman 1 hafta geçsin de bir an önce kalp atışlarını duyayım diye dua ediceğim şimdiEvet canım normal çünkü benim doktorum da herkese söylemek için acele etme önce bi kalp atışlarını duyalım demişti çok şükür ki tam 6. haftada duyduk o yüzden öyle demiştir.O ilacı da kabızlık şikayetin olur diye vermiştir olıyo çünkü:)
arkadaşlar bugün doktora gittim 5+2 haftalık hamileymişim ultrasonda bebişin kesesini gördük ama içinde bebiş varmı faha görmedik dedi doktor ikiz falan değil dış gebelik değil kimyasal değil dedi ama yaşayıp yaşamadığını 10 gün sonra öğrenicekmişiz bu normal mi sizce ? kalp atışları o zamanmı duyulacak ne demek yaşayıp yaşamadığı şu anda yaşamıyormu yani ben anlayaadım ??? bide bana barsak florası düzenleyici bir ilaç verdi maflor bunu kullanan var mı ??
merhaba arkadaşlar benimde en son adet tarihim 6 mayıstı ancak kan tahlili yaptım 2 haftalık ham,leym,ş,m ama sürekli sancım var çok korkuyorum bişey olacak diye birde sitede dış gebelik,kimyasal gebelik ... yazılarını okuyunca iyice korkmaya başladım.adet olmayı beklediğim gün kan testinde beta hcg 169,9 idi.sizce normal mi?
manikcim merhaba...kafana takma lütfen bunları,Rabbim hayırlısını versin,kızı erkeği mi olurmuş..üstelik daha ilk bebek,hangisi olursa olsun.
merhaba kızlar...kimse yok sanırıım herkes işinde gücünde,tabi ben rapor aldığım için buralarda pinekliyorum.
kafama takılan şeyler var arkadaşlar,düşük riski olanlar yanıtlarsa çok sevinirim.şikayetiniz tam olarak neydi?ben 2 dra gittim kahverengi akıntı şikayetiyle ama ikisi de beni uyarmadılar istirahat et dediler sadce.ben de evdeyim ama öyle sürekli yatmıyorum,kalkıyoru gziniyorum,ufak tefek işlerimi yapıyorum,ağır herhangi bişey yapmıyorum tabi.
sizler ne durumdasınız?
merhaba kızlar...kimse yok sanırıım herkes işinde gücünde,tabi ben rapor aldığım için buralarda pinekliyorum.
kafama takılan şeyler var arkadaşlar,düşük riski olanlar yanıtlarsa çok sevinirim.şikayetiniz tam olarak neydi?ben 2 dra gittim kahverengi akıntı şikayetiyle ama ikisi de beni uyarmadılar istirahat et dediler sadce.ben de evdeyim ama öyle sürekli yatmıyorum,kalkıyoru gziniyorum,ufak tefek işlerimi yapıyorum,ağır herhangi bişey yapmıyorum tabi.
sizler ne durumdasınız?[/QUOTE
canım yaa aynı dert bendede var gecen carsamba gıtmıstım dr. kalp atıslarını duymustuk ama kaverengı lekelenmem varı r progestan verdı on gun sonra yıne gel dedı kontrole.bugun yıne yogun bır leke geldı korkuyorum valla..pazartesı gııcem dr.inşallah bişey yoktur ve olmazda..beklemek cok zor ılacta alıyorum oyle cok bişeyde yapmıyorum ama bu lekeler nıye gelıyor yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?