Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

merhaba arkadaşlar benimde en son adet tarihim 6 mayıstı ancak kan tahlili yaptım 2 haftalık ham,leym,ş,m ama sürekli sancım var çok korkuyorum bişey olacak diye birde sitede dış gebelik,kimyasal gebelik ... yazılarını okuyunca iyice korkmaya başladım.adet olmayı beklediğim gün kan testinde beta hcg 169,9 idi.sizce normal mi?

arkadaşlar bugün doktora gittim 5+2 haftalık hamileymişim ultrasonda bebişin kesesini gördük ama içinde bebiş varmı faha görmedik dedi doktor ikiz falan değil dış gebelik değil kimyasal değil dedi ama yaşayıp yaşamadığını 10 gün sonra öğrenicekmişiz bu normal mi sizce ? kalp atışları o zamanmı duyulacak ne demek yaşayıp yaşamadığı şu anda yaşamıyormu yani ben anlayaadım ??? bide bana barsak florası düzenleyici bir ilaç verdi maflor bunu kullanan var mı ??

Hayırlı olsun telaşa kapılma bence benim de 7 haftalık senin kadarken hiç bulantım yoktu ben de sevinmiştim olmıycak diye ama 6. hafta da başlayınca tadım kaçtı:) Daha değişir yani ama umarım olmaz....

Evet canım normal çünkü benim doktorum da herkese söylemek için acele etme önce bi kalp atışlarını duyalım demişti çok şükür ki tam 6. haftada duyduk o yüzden öyle demiştir.O ilacı da kabızlık şikayetin olur diye vermiştir olıyo çünkü:)

çok teşekkür ederim manolya83 içim rahatladı gerçekten birazcık sabahtan beri kendi kendime kurup duruyorum o zaman 1 hafta geçsin de bir an önce kalp atışlarını duyayım diye dua ediceğim şimdi

bende 5+4 günlükken gittim. Bebeğin kalp atışlarını duymak için erkenmiş.
Yalnız bana dış gebelik yok fln demedi. Dış gebelik 5. haftada fln belli olabiliyormu acaba ? bende bu konuda çok endişeliyim. doktorlar kesenin şeklinde fln anlıyolar diyolar ama yinede insan emin olamıyo. kese tam yerinde her şey yolunda dedi ama yinede çok korkuyorummm.

normal cnm hayırlı olsun ama dikkat et kendine oluşum aşamasında çünkü bol bol dinlen evdeyken falan iş yapma

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ya dakika bir gol bir gerginliklerim başladı.Tabiki önce hayırlısını dilediler ancak sonra da hem benim ailemde hemde kocamın ailesinde erkek torun olmadığı için erkek olur inş diye bir düşünce başladı.Çin takvimine göre de kız çıkıyo gerilmiş durumdayım.Bense hiçbişey düşünemiyorum şu an ama bu bende sıkıntı yarattı

merhaba kızlar...kimse yok sanırıım herkes işinde gücünde,tabi ben rapor aldığım için buralarda pinekliyorum.
kafama takılan şeyler var arkadaşlar,düşük riski olanlar yanıtlarsa çok sevinirim.şikayetiniz tam olarak neydi?ben 2 dra gittim kahverengi akıntı şikayetiyle ama ikisi de beni uyarmadılar istirahat et dediler sadce.ben de evdeyim ama öyle sürekli yatmıyorum,kalkıyoru gziniyorum,ufak tefek işlerimi yapıyorum,ağır herhangi bişey yapmıyorum tabi.
sizler ne durumdasınız?

manikcim merhaba...kafana takma lütfen bunları,Rabbim hayırlısını versin,kızı erkeği mi olurmuş..üstelik daha ilk bebek,hangisi olursa olsun.

manikcim merhaba...kafana takma lütfen bunları,Rabbim hayırlısını versin,kızı erkeği mi olurmuş..üstelik daha ilk bebek,hangisi olursa olsun.

sanada merhaba esracım evet aslında kafama takmamam lazım.Biliyorum ama herkes birden öyle geveleyince stres yaptım.Eşimde hayırlısı ve sağlıklısı olsun ne önemi var diyor ama ben içten içe onunda erkek istediğini düşünüp üzülüyorum.Sanırım benim hormonlarım beni etkilemeye başladı.Aslında mantıklı düşününce evet daha ilk bebeğim ve kız çocukları çok daha vefalı üstelik babaya da sonderece düşkün oluyor.Ama yinede durduk yere aklıma geliyor.Birde çin takvimi ailemdeki herkeste tuttuğu için bayağı inanıyorum sanırım ona o yüzden gerildim.Doğrusunu elbetteki Allah bilir.Böyle yapmamam lazım biliyorum :çok üzgünüm:

hayırlısı olsun canım.o duygusallık bende de oluşmaya başladı.olur olmaz şeylere gözüm doluyor,ağlamak istiyorum durduk yere,reklamlara haberlere:)))

bu arada sanada sağlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorum.Bence çok acil bir durum olsaydı doktorun yat ve ihtiyaç olmadıkça kalkma derdi.Benim yarın 5. haftam doluyor.Doktora gidicem bakalım hayırlısı

sağol manikcim,ben de aynısını düşünerek rahatlatıyorum kendimi ve Allah a havale ediyorum.o dünyaya gelmesini istedikten sonra hiçbir şey engel olamaz,ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum.

Arkadaşlar ben bugün ilk kez doktora gittim herşey çok şükür yolundaymış..ılk defa bir bebeğin kalp atışlarını gördüm o an muhteşemdi..Eşimle inanamadık minicik şeyin nokta gibi olan yeri kalbiymiş bir yanıp bir sönüyodu..Allahım ne mucizedir..Benim sat'a göre bebiş 6+4 dü ama doktor 7+3 dedi ilerdeymiş bizim ufaklık..ıkili test ve 2.kontrol için bir ay sonraya randevu verdi..Gittiğim özel hastaneydi ve SGK geçiyor.Testlerin toplam fiyatını öğreneyim dedim toplamda 1,096.-ylt tutuyormuş bana çok fazla geldi acaba testlerini devlet hastanesinde yapan var mı? Fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim..

Tüm hamişlere sağlıklı hamilelikler diliyorum

merhaba yabangülü,geçmiş olsun sana da...kader demek ki artık ne diyelim.benim 3 gün çok yoğun olmasa da geldi leke.dünden bu tarafa şeytan kulağına kurşun bişey yok,inş bişey olmaz canım dua et.
senin gibi benim de en hareketsiz dönemimde oldu bu olay,annemlerde yatıyordum,elden gelen bişey yok ne yzık ki

tatlıcadı,baya yüksek bi rakam vermişler yaa..ikili testi falan devletteki dr lar da istiyor,bi muayene olup oralarda yAptırabilirsin bence...o parayla bebeğinin bütün ihtiyaçlarını alırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…