Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

hilalbebik ne güzel inş olmaz bulantın çok zor gerçekten artık ağlamaya başladım sadece uyurken geçiyo gözümü açtığım an başlıyo yine. şu dönemleri atlatıp da hamilelliğin zevkini çıkaracağım günleri bekliyorum bulantı için ilaç kullanan varsa lütfen yazsın bebeğe zararı olur mu

merhaba kızlar aranıza bende katılabilirmiyim? Sat 7 Mayıstı 3 gün önce idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.hatta inanamadım dün yine yaptım 2. çizgi bariz şekilde çıktı.Şimdi şaşkınlık içerisindeyim.ılk denememizdi ve hemen olacağını tahmin etmemiştim.Öğretmen olduğu için haziranda hamile kalmak istiyorum.Buarada bazı yazılanları okuyunca hemen olmuyormuş başlayalım bari dedik.Ama böyle aniden başıma gelince biraz hüzünlendim.Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan.ınanın doktora bile gitmedim henüz. Belki adet olurum diye ümit ediyorum.Bazende bu düşüncelerimden pişmanlık duyuyorum.Sakın bana kızmayın olur mu :gitme:

meraba esracım bendede aynı durum var. dokrorum düşük tehlikesi oldugunu söyledı ve tuvalet hariç yataktan kalkmamı tembıhledı. aynı durumda olan kişilere bazı doktorlar progestan denılen bır ılaç verıyor. ama bana vermedı ıstırahat et dedı. yarın gecıktırmeden doktorunla görus.

bencede atlanmaması gereken bır bılgı. ama artık folık asıt kullanılması gerektıgı herkes tarafından bılınıyor dıye sölememiş olabilir. bence konus doktorunla. konusmayı sevmeyen bır adamsa çok kötü. ilgisiz doktorları hıç sevmıyorum. bı kadının hayatında dönum noktası doğum. kimse ihmal etmemeli..

slm kızlar benim doktorda bana folik asit vermedi 35 yaş üstü kullanıyo falan dedi var bunda bi tuhaflık okuduğum her sayfada herkes içiyo neyse doktor değiştircem zaten ondan tam bilgi alıyım

manik arkadaşım önce hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin haddim değil ama bişeyler yazmak istedim bebek için hazır olmasan bile kalp atışlarını duyunca böyle düşüncelerin yok olcak elbet 5 yıl önce bende senin gibi istemedim düşünmüyorum zamanı var falan diye ama allah böyle büyük konuşunca vermiyo yada elinden geri alıyo tüp bebek yada aşılama olanların yazdıklarını okusan fikirlerin değişir ağlatıyo resmen yazılanlar bence sevinmelisin bi sorun olmadan bebeğin olmuş ya hiç olmasaydı onlar gibi sende buraya yazsaydın her gün ağlasaydın daha kötü olurdu ne güzel bak allah herkese yaşatsın bu duyguyu arkadaşım

Ya kızlar benim sabah ve akşamları midem çalkalanıo kusmadım hiç ama sıvı gıdalar alamıyorum genelde katı yiyorum, ne tuhaf tatlıda yemiyorum bide gün boyu süren ince bi baş ağrım var

benim son reglim 5 nisandı- 2 mayısta kahve lekem oldu şimdi benim bebeğim kaç haftalık sayılıyo dr cumartesi 3 mm dedi 5-6 hafta arasında sanırım kesede bebeği gördük ama kalbini dinlemedi 8 hafta olunca dinliycez dedi

Merhaba Kızlar ben de mayıs ayında hamile kalanlardanım.bugün itibari ile 4+4 üm.ikinci hamileliğim ama ben de çok heyecanlıyım.hepinizi çok öpüyorum..

selam kızllaar kardelen canım allah kucağına almayı nasip etsin ...
bastet canım baş ağrısı bendede var canım hiç geömeyen ama şükür hiç mide ağrım yok
bende tatlı pek yiyemiyorum
genelde ekşi şeylere aş eriyorum
zeycane canım neim bilmiyorum ama genelde her doktor veriyo sen doktorunu değiştirince bidaha sor istersen

akropol 5 temmuza randevu verdi cnm o gün sorcam doktora herkes kullanıyo ben doktoruma sordum ama internetten yanlış bilgi almışsın 35 yaş üstüne veriliyo deyip geçti bakalım bülent bey ne diycek

slm kızlar. bugün hem güzel haberimi aldım hem de baya bi şok yaşadım.bebişimi gördüm, kesenin köşesine büzüşmüş saklanmış sanki. kalp atışlarını duydum. fotoğrafını da elime aldım eşimle arabada eve giderken kımızı ışıkta arkadan bi araba bize hızla çarptı. çok şükür kemerler bağlıydı bi sorun yok ama kalbim yerinden çıkacaktı. araba gitti tamire bi de yaya kaldık durduk yere. sanırım o sesi duyduktan sonra herşey boş. bebişime birşey olmasın yeter. daha bebeğim 1 cm olmasa bile annelik böyle birşey herhalde:)) bu arada folik asit şart değil yediklerimizin içinde mevcut zaten dedi doktor. kullansan da kullanmasan da olur ama ben pek ilaç taraftarı değilim dedi.

canım yaa ben anlamadım senın tarıhı 5 nısan ise bebeğin suanda 2 aylık elan yanı 8 hatalık olması lazım..ne yanı gec dollenmemı olmuş bışey demedımı doktorun...merak ettım..

yaa kızlar bu arada ben doktorun verdıgı vıtamını 2 gundur ıcmıyorum..takıp ettım ıcınce mıdem ena bulanıyor ve cıkarıyorum ıcmeyınce ıyıyım ama...sizce dogrumu yapıyorum ne yapayım....

minozcum büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış dikkat et kendine bu arada bide gözün aydın olsun pıt pıtlarını duydun demek bebişinin allah tamamına erdirsin bende bugün kızımı gördüm kocaman olmuş teyzesi inşallah sende göreceksin o günleri dahada heyecanlı oluyor neyse tekrar geçmiş olsun iyi geceler..

5 haftalık hamileymişim çok mutluyum inşallah yolun sonuna kadar paylaşırız herşeyimizi hepimize kolay gelsin arkadaşlar :ecrin_bebek:

yanlzı şu anda bende mide bulanstısı falan yok bu normalmidir ? yarın sabah doktora gidicem kalp atışlarını duyarmıyım daha ilk gebeliğim çok haycanlıyım ne yapıcağımı başıma neler geliceğiniş hiç bilimiyorum sizin bilgilerinizden faydalanmaya çalışıyorum iyiki böyle bir sitemiz var :ecrin_bebek:

canım yaa ben anlamadım senın tarıhı 5 nısan ise bebeğin suanda 2 aylık elan yanı 8 hatalık olması lazım..ne yanı gec dollenmemı olmuş bışey demedımı doktorun...merak ettım..

dr. o 5 nisanda hamile kalmadığımı adet düzensizliği yaşadığımı ve progestan kullanırken hamile kaldığımı söyledi o yüzden tam tarihi belli olmadı ama 2 hafta sonra sincan lokman hekime başlıycam iyice sorucam hepsini

son adet tarihim 22 nisan ve sanırım 4-5-6 mayısta hamile kaldım . bebek şuan 6+5 haftalık. Ama hiçbir hamilelik belirtisi yaşamıyotum. Bu yüzden emin bile olamıyorum. Haftaya kalp atışlarını duyduktan sonra emin olabilicem ancak

selam kızlar,yorum yazan herkese çok teşekkür ederim.kahverengi lekelenmenin ertesi günü dra gittim.önce bişey söylemedim direkt ultrasona aldı ve ilk söylediği düşük tehliken var ma bebek şu an yaşıyor..ilaç veriyorum.başka tek kelime etmedi,o kadar moralim bozuldu ki,ne demek şu an için yaşıyor.eve geldim ağlamaktan canım çıktı.devlet hastanesine gitmiştim.
öğleden sonra özel hastaneye gittim,sağolsun moral verdi dr,anormal bi durum yok dedi,bebek sağlıklıymış kalp atışlarını da duydum.ama öyle şuna buna dikkat et falan demedi,istirahat et kendini fazla yorma dedi.ben de rapor aldım evdeyim şu an.ara ara devam ediyor lekelenmem,inşallah bi sorun yoktur.progestan verdi bu arada..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bu arada bi on gündür benim de midem kötüydü sabahları,bugün uyandım maşallah hiçbir şey yok.meğer ne güzel duyguymuş ,insanın midesinin bulanmaması,inşallah fazla sıkıntı çekmeyiz.
minozcum bu arada sanırım seninle günü gününe aynı gebeliğimiz:))

sağol batcım.evet o pıt pıt sesleri içimi rahatlatmaya yetti. ne güzel tatlım bebişin büyümüş ya. amniosentez sonucunu öğrendin mi?hayırlı haberler gelmiştir umarım.öpüyorum çok zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…