merhaba kızlar nasılsınız?kafam çok karışık,hiç bir ağrı sızı şikayetim yok ama az önce tuvalete gittiğimde kahverengi akıntım olduğunu gördüm,korktum haliyle acaba düşük tehlikesi mi??yaşayanlat fikir bildirirse sevinirim.bugün pazar,hastanelerde de kimseyi bulamam,yarını bekleyeceğim devam ederse hemen doktora...inşallah bişey yoktur yaa
hamiş ler hepiniz pazar keyfindesiniz anlaşılan:)) benim de hamiş olan kocam sanki o da 2 gündür paso uyuyo :umursamaz: canım sıkıldı nerlerdesiniz ya?? bu arada benim kafama takılan bir şey var arkadaşlar. benim doktorum bana folik asit içmemi söylemedi. bizimki planlı olduğu için öncesinde 3 ay içtim zaten ve içmeye de devam ediyorum ama doktorumun bundan haberi olmamasına rağmen içmem gerektiği hakkında bi yorum yapmaması kafamı karıştırıyor.ihmal edilmemesi gereken bir bilgi. ya içmiyor olsaydım!! sizin doktorlar ne dedi öğrenebilir miyim acabaaa??
Ya kızlar benim sabah ve akşamları midem çalkalanıo kusmadım hiç ama sıvı gıdalar alamıyorum genelde katı yiyorum, ne tuhaf tatlıda yemiyorum bide gün boyu süren ince bi baş ağrım var
benim son reglim 5 nisandı- 2 mayısta kahve lekem oldu şimdi benim bebeğim kaç haftalık sayılıyo dr cumartesi 3 mm dedi 5-6 hafta arasında sanırım kesede bebeği gördük ama kalbini dinlemedi 8 hafta olunca dinliycez dedi
slm kızlar. Bugün hem güzel haberimi aldım hem de baya bi şok yaşadım.bebişimi gördüm, kesenin köşesine büzüşmüş saklanmış sanki. Kalp atışlarını duydum. Fotoğrafını da elime aldım eşimle arabada eve giderken kımızı ışıkta arkadan bi araba bize hızla çarptı. çok şükür kemerler bağlıydı bi sorun yok ama kalbim yerinden çıkacaktı. Araba gitti tamire bi de yaya kaldık durduk yere. Sanırım o sesi duyduktan sonra herşey boş. Bebişime birşey olmasın yeter. Daha bebeğim 1 cm olmasa bile annelik böyle birşey herhalde:)) bu arada folik asit şart değil yediklerimizin içinde mevcut zaten dedi doktor. Kullansan da kullanmasan da olur ama ben pek ilaç taraftarı değilim dedi.
canım yaa ben anlamadım senın tarıhı 5 nısan ise bebeğin suanda 2 aylık elan yanı 8 hatalık olması lazım..ne yanı gec dollenmemı olmuş bışey demedımı doktorun...merak ettım..
minozcum büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış dikkat et kendine bu arada bide gözün aydın olsun pıt pıtlarını duydun demek bebişinin allah tamamına erdirsin bende bugün kızımı gördüm kocaman olmuş teyzesi inşallah sende göreceksin o günleri dahada heyecanlı oluyor neyse tekrar geçmiş olsun iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?