Mayısda Hamile kalan Anneler buraya....

sağol canım güzel dileklerin için inşallah bende sonucun temiz çıkacağına
inanıyorum neyse göbüşü bi görsen kocaman oldu ya 2010 ekim annelerinin
göbüşlerinde var göbeğimin resmi bakmak istersen eğer..

tatlım bulamadım gerilerde kaldı demekki topik.görüşelim arada özletme kendini. öptümm

selam kızlar nasılsnız bakalım??????

tek ben varım tatlım idare et:)) gözün aydın kese görünmüş herhalde

ederim canım merak etme:))))))
sağol canım göründü bakalım
sen naptın bakalım
nasıl gidio hamilelik??????

ederim canım merak etme:))))))
sağol canım göründü bakalım
sen naptın bakalım
nasıl gidio hamilelik??????

iyi sayılır güzelim. ay bi de şu bulantılar hiç başlamasaydı daha iyi olacaktı valla. siz yaşamazsınız inşallah. herkeste olmuyormuş.

tamam canım. sen koy ben bakarım. bu arada cinsiyet belli mi? seninki erkek gibi geldi bana bir an:))

canım resmi koydum albüme bakabilrsin canım benim kızım olacak hayırlısıyla
ama göbeğim erkek göbeği gibi sivri...

mincanım kusura bakma dün acil çıkmam gerekti
haber vermeden çıktım kusura bakma canım

Kızlar merhaba a.s Bende Mayıs ayında hamile kalanlardanım..Nerdeyse bir seneden beri istiyorduk tam ümidi kesmiştim ki Allah nasip etti..Ben kan testi ile 27 mayıs günü öğrendim..Daha erken diye doktora gitmedim..Daha önce hamile kalan bir arkadaşım kalp atışları duyulmayınca zaten doktor şu tarihte gel diyor biraz bekle öyle gidersin diyince bende beklemeye karar verdim..Benim hesaplarıma göre 6+2 oldum..Şimdilik Allamıma şükürler olsun ki mide bulantım yok.Umarım olmaz da..Yanlız 15 aydan beri işsizim ve evdeyim depresyondu,stresti tam 14 kilo almıştım..Tam rejime başlamıştım ki daha bir hafta olmadan hamile olduğumu öğrendim..Şimdi yediklerime çok dikkat etmem lazım yoksa beni hastaneye yuvarlayarak götürmek zorunda kalacaklar mafoldumben

Bütün hamile arkadaşlara rahat hamilelikler diliyorum..Umarım kazasız, sağ salim bebişleri kucağımıza alırız

ay batcım çok sevindim kızın olacağına. ben de çok istiyorum kız olmasını ama içimde hiç öyle bir his yok.kesin erkek gibi geliyor bana.inşallah yanılırım ama ben sadece erkek isimleri bakıyorum şimdiden:))

hilalcim hiç önemli değil. yerimseniben

tatlıcadı2 sen de hoşgeldin aramıza.beklemekle iyi etmişsin.ben de senin gibi düşünüyordum ama uygulamaya geçiremedim maalesef. ilk gidişte sadece hamile olduğun garantileniyor o kadar. pek de gerekli değil. 6 haftayı doldurduysan git artık ama.kalp atışlarını duyabilirsin 6. haftadan itibaren.kilo konusunu bence hiç dert etme.bak 1 senedir istediğini söylüyorsun.kilo isteyince biraz iradeyle verilir.hele bi sağlıklıca kucağına al da...

Minoz'cum hoşbulduk canım..Bebeklerimiz sağlıklı olsun da dediğin gibi kilolar bi şekilde verilir..Haftaya doktordan randevu alacağım gidip bi bakayım bizim bebiş :ecrin_bebek: ne durumda..

Selam kızlar bugün 6. Haftadayim ve doktora gittim minik mercimeğim ilk kalp kipirtilariyla bize kendini hissettirdi o kadar duygulandim ki anlatamam...Bu kadar kısa sürede minik kalbini duyabilmek mucizevi
bı olay...Yarın aksam butun aile esimin dogum gunü için biz de olucak ve bombayı patlaticaz inşallah
Daha esim ve annem dısında kimse bilmiyo süper bı sürpriz olucak:))

selam yeni hamişler haoşgeldiniz ohhhhhhhhhhh ne kadar kalabalıklaştık:))))))
burası 8 ay sonra çocuk sesiyle dolup taşacak:))))
inşallah

kızlar çok yavaşız ama biraz hızlanmamız lazımmmmmmm
hadi canlanalım
bi liste yapalım
kim ne zaman en son satlarımmızı yazalım olurmu???????

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım şuan da 4 hafta 6 günlük hamileyim adetime göre 6 haftalık olması gerekirken benim kesem 4 hafta 6 günlük gözüküyor çok azda kahverengi bir akıntım var

manolya83 çok sevindim canım. ben de duyabilmeyi 4 gözle bekliyorum o sesi.pazartesi inş.

hilalcim sat önemli ama bak yeni gelen arkadaş gibi geç gelen bebişler var.benim de sat a göre 1 hafta geri.

özgürt sen de hoşgeldin cnm aramıza.en yeni annelerimizdensin sen de:))doktora gittin mi kahverengi akıntı için?genelde ilaç veriyorlar onun için.

iyi dileklerin için sağol batcım. inşallah kızdır benimki de.

hepinize iyi geceler kızlar. çok şükür bugün hiç midem bulanmadı ben de felekten bi gün yaşadım:))))istediğim her şeyi tıka basa yedim:))nasılsa yarına yeniden bulanmayacağının garantisi yok değil mi? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…