Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım şuan da 4 hafta 6 günlük hamileyim adetime göre 6 haftalık olması gerekirken benim kesem 4 hafta 6 günlük gözüküyor çok azda kahverengi bir akıntım var
herkese selam bugun gune bulantısız başladım cok sukur...ama sımıe kasık agrısı var...su arada bır gelen lekeler olmasa kaayı takmayacagımda bışeye insan endışelenıyor ıste...
sızler nasılsınız kızlar herkes ıyıır umarım....
bende aynı durumdayım doktorumu aradım az önce :) dediki sancılı degılse parça gelmıyorsa korkma paniğe kapılma endışelenme. sen sadece ıstırahat etmeye bak. çok korkuyorsan tuvalete gıtmekten başka bısey için yerınden kalkma dedı. ıyı düşün ıyı olsun. sadece dınlenmeye çalış. başka çocugun yoktur ınsallah:)
canım MINOZ hemserıymişiz ne tarahtasın antalyada..doktorun kım...nasıl gııyor bırde calısıyorsun cok zorlanıyorsundur emınım....
evet biraz zor oluyor.Allahtan okul kapanıyor az kaldı diye dayanmaya çalışıyorum.ben yeni açılan vitale hastanesine başladım canım.zaten böyle bi yer arıyordum sadece kadın hastalıkları ve doğum hastanesi.daha da yeni.martta açıldı.doktorum da çok ilgili memnun kaldım yani.
merhaba kızlar diyecegım ama hepiniz kaçtınız tabi bu saatte :)
bende mayıs ayında hamıle kaldım:)) bebegım 4 gun gerıden gelıyor. kalp atıslarını duyduk ama çok şükür. darısı dört gözle bekleyenlerın basına inşallah :))
benım hem mıgde bulantısı var hemde yatmam gerekıyor düşük riskim var çünkü... ama içimde bir kalbin daha attığını düşünüp her anın tadını çıkartmaya çalışıyorum:))
Selam minoz ben de öğretmenim ve okulda inanılmaz yoruluyorum uyukluyorum resmen :))Artık bir an önce kapansa da şu zor günlerimizi evde geçirebilsek....
hamiş ler hepiniz pazar keyfindesiniz anlaşılan:)) benim de hamiş olan kocam sanki o da 2 gündür paso uyuyo :umursamaz: canım sıkıldı nerlerdesiniz ya?? bu arada benim kafama takılan bir şey var arkadaşlar. benim doktorum bana folik asit içmemi söylemedi. bizimki planlı olduğu için öncesinde 3 ay içtim zaten ve içmeye de devam ediyorum ama doktorumun bundan haberi olmamasına rağmen içmem gerektiği hakkında bi yorum yapmaması kafamı karıştırıyor.ihmal edilmemesi gereken bir bilgi. ya içmiyor olsaydım!! sizin doktorlar ne dedi öğrenebilir miyim acabaaa??
merhaba kızlar nasılsınız?kafam çok karışık,hiç bir ağrı sızı şikayetim yok ama az önce tuvalete gittiğimde kahverengi akıntım olduğunu gördüm,korktum haliyle acaba düşük tehlikesi mi??yaşayanlat fikir bildirirse sevinirim.bugün pazar,hastanelerde de kimseyi bulamam,yarını bekleyeceğim devam ederse hemen doktora...inşallah bişey yoktur yaa
hamiş ler hepiniz pazar keyfindesiniz anlaşılan:)) benim de hamiş olan kocam sanki o da 2 gündür paso uyuyo :umursamaz: canım sıkıldı nerlerdesiniz ya?? bu arada benim kafama takılan bir şey var arkadaşlar. benim doktorum bana folik asit içmemi söylemedi. bizimki planlı olduğu için öncesinde 3 ay içtim zaten ve içmeye de devam ediyorum ama doktorumun bundan haberi olmamasına rağmen içmem gerektiği hakkında bi yorum yapmaması kafamı karıştırıyor.ihmal edilmemesi gereken bir bilgi. ya içmiyor olsaydım!! sizin doktorlar ne dedi öğrenebilir miyim acabaaa??
canım valla benim doktorumda bana folibolö bi diye bi vitamin verdi günde bir tane
bildiğim bu iç dedi
kızlar ben çok mide bulantısı çekiyorum özellikle son 3 gündür dayanılmaz oldu kusmaya başladım ne yapacağımı bilemiyorum doğru düzgün bişey yiyemiyorum. işe gidemiyorum. bulantılar için ilaç kullanmak istemiyorum ama mecbur kalcam galiba. varmı benim gibi olan ne yapmalıyım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?