Ben daha tam hissedemesem de düşününce mutlu oluyorum tabiki..konuşuyorum onunla bazen sanki anlıyor da beni daha bit kadar bişi halbukiNe tatlı duygularmis bunlar Allaha şükürler olsun ki bu duyguyu bize tattiriyor
İhtimal var ama kısmet bakalım. Siz nerede yaşıyorsunuz?Hmm canım normal o zaman cuma günü olması 2 günde 1 ikiye katladığını varsayacaksak perşembe falan görünür hale gelir cuma garanti olur bi nevi :) ne güzel çoğul olma durumu var mı peki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Üzülecek bişeyin Yok ki canım stres yapma iş dışında dinlenmeye bak o zaman canımBende folik asite basladim dun elimden geldigince dikkat ediyorum bakalim ama calisinca pek dinlenme firsatim olmiyorhaftaya randevum var belki keseyi gorursem moralim yerine gelir:))
Evet kısmet :) yurtdışındanım benİhtimal var ama kısmet bakalım. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Allahım hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.Evet kısmet :) yurtdışındanım ben
Aminnnnnn canım inşallahAllahım hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.
Üzülecek bişeyin Yok ki canım stres yapma iş dışında dinlenmeye bak o zaman canım
Tüp bebek tedavisinde birlikte tedavi olduğum öğretmen arkadaşımda senin gibiydi. Doktor heyet raporu verdi evde dinleniyor şimdi. Yani rapor hakkın varsa normal rapor bile alabilirsin zaten seminerde de sıkıntı olmazÖğretmenim ,tam gün ayakta durmak zorundayım
Hayırlı olsun canım benim de bugün 5bitti cumartesiye doktora gideceğim nasipse5 haftalık daha kesemi bile görmedim. Allah kısmet ederse Cuma'ya randevum var.
Benimki de tüp bebek tedavisiyle oldu canımAllahım hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.
Ay maşallah. Ben hrs de Tarık Aksu ya yaptırdım. İlkini de orada yaptırmıştım.Benimki de tüp bebek tedavisiyle oldu canımnerede yaptırdın? Ben ankarada genartta yaptırdım
İlki olmadı mı canım? Benim de ilki pozitifti ama kalp atışı duyulmadı gelişimi durmuştu kürtaj oldum. İnşallah Rabbim bu sefer minnoşlarımıza kavuştursun. Tek embriyo mu iki mi? Benim bunda iki embriyo transfer edildiAy maşallah. Ben hrs de Tarık Aksu ya yaptırdım. İlkini de orada yaptırmıştım.
İlki negatifti. İkisinde de iki embriyo transfer edildi. Ama ikincisi biraz farklı oldu. Rahme çentik atıldı ve gebelik aşısı yapıldı. Amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeİlki olmadı mı canım? Benim de ilki pozitifti ama kalp atışı duyulmadı gelişimi durmuştu kürtaj oldum. İnşallah Rabbim bu sefer minnoşlarımıza kavuştursun. Tek embriyo mu iki mi? Benim bunda iki embriyo transfer edildi
Ben oruç tutuyorum.aksam yemeğe saldiriyorum.cok fazla tuz ve kahve çekiyor canimArkadaslar aranizda istahsizlik yasayan tek benmiyim yaaa
Benim bı kaç gündür başladı iştahsızlık sofraya bı heves oturuyorum içim almıyor.bide goguslerim çok hassas sizde de var mı aynı şeyler.Arkadaslar aranizda istahsizlik yasayan tek benmiyim yaaa
Evet canım olabiliyor ben yiyorum herseyi çok şükür ama normal herkeste farklı oluyor belirtiler.göğüs hassasiyeti bendede var giyinirken bile dokununca acıyor ama durduk yere bi ağrı sızı yok çok şükürBenim bı kaç gündür başladı iştahsızlık sofraya bı heves oturuyorum içim almıyor.bide goguslerim çok hassas sizde de var mı aynı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?