mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

İhtimal var ama kısmet bakalım. Siz nerede yaşıyorsunuz?

Bende folik asite basladim dun elimden geldigince dikkat ediyorum bakalim ama calisinca pek dinlenme firsatim olmiyor haftaya randevum var belki keseyi gorursem moralim yerine gelir:))
Üzülecek bişeyin Yok ki canım stres yapma iş dışında dinlenmeye bak o zaman canım

Ay maşallah. Ben hrs de Tarık Aksu ya yaptırdım. İlkini de orada yaptırmıştım.
İlki olmadı mı canım? Benim de ilki pozitifti ama kalp atışı duyulmadı gelişimi durmuştu kürtaj oldum. İnşallah Rabbim bu sefer minnoşlarımıza kavuştursun. Tek embriyo mu iki mi? Benim bunda iki embriyo transfer edildi

İlki negatifti. İkisinde de iki embriyo transfer edildi. Ama ikincisi biraz farklı oldu. Rahme çentik atıldı ve gebelik aşısı yapıldı. Amin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

bende az önce kan verdim sizi okudukça hevesleniyorum. yarın ögleden sonra öğreneceğim bakalım hayırlısı olur inşallah :) ama bu bekleme süreci çok heycanlı :))

Benim bı kaç gündür başladı iştahsızlık sofraya bı heves oturuyorum içim almıyor.bide goguslerim çok hassas sizde de var mı aynı şeyler.
Evet canım olabiliyor ben yiyorum herseyi çok şükür ama normal herkeste farklı oluyor belirtiler.göğüs hassasiyeti bendede var giyinirken bile dokununca acıyor ama durduk yere bi ağrı sızı yok çok şükür

kızlar ben çalışıyorum, yeni de hamileyim, çok sinirliyim ya müşterileri bile azarlıyorum patrona tahammül edemiyorum off napıcam kafayı yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…