mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Sa

Sakin ol cnm hormonlar biraz tahammulu dusuruyor hepsi bu kendini uzme:)
İşten çıkmayı düşünüyorum şu anda resmen ☺ mide bulantim falan yok ama çok uyuyorum bi de baş agrisi yla kalktım bugün bi de sinirlilik yaptı sanırım bende hamilelik

Dikkat et kendine canım bende gündüz bir şekilde geçiyor aksam gıdınce uyuyorum

Pazartesi yani dün 600 dü. İlk değerim de Cumartesi 278 di. Bu arada tüp bebekle oldu. Çok şükür Rabbime.
Hayırlı olsun canım bende az yaptırmadım gürgan clınıcte oldum tedavilerimi sonra kendiliğinden oldu. benım beta 8769 du bana ilk 5+5 dedi 6 gün sonra gittim 7 haftalık suan galiba 8 haftalıgız dahada buyuk olabılırız hehe

Bende folik asite basladim dun elimden geldigince dikkat ediyorum bakalim ama calisinca pek dinlenme firsatim olmiyor haftaya randevum var belki keseyi gorursem moralim yerine gelir:))
oturarak calısınca bıle sıkıntı aslında nasıl belim agrıyor oğlen mescide iniyorum kuran okurken bıle belım agrıyor ordada uzanıp dinlenmek istemiyorum ibadet yeri napcam bilmem 9-6 dısardayız hergün
Ay maşallah. Ben hrs de Tarık Aksu ya yaptırdım. İlkini de orada yaptırmıştım.
Hrs nasıl canım memnunmusun doğumudamu orda düşünüyorsun birde bu arastırmamız var ankarada nerede olsa bilemedim bende ama ılk dıkkat etmemız gereken yeni doğan ünitesi olmasıymıs bunu biliyorum

kızlar ben çalışıyorum, yeni de hamileyim, çok sinirliyim ya müşterileri bile azarlıyorum patrona tahammül edemiyorum off napıcam kafayı yedim...
Canım bebeğin senin rahatlığına ihtiyacı var stres yapıcak bisey yok gayet güzel hersey yolunda diye düşün hosgörülü davranmaya çalış hormoneldir belki ama birazda senin elinde bebeğin için sakin olmalısın

Doğru söylüyorsun canım ama aglayasim geliyo

Bende surekli belimi yaslamak istiyorum biyerlere Allah yardimcimiz olsun bebislerimiz saglikli olsunda agri cekilir:))

Doğru söylüyorsun canım ama aglayasim geliyo
Kıyamam yaa:) ah bu bebişlerden hep canları sağolsun geçicek canım mutlu bi anne olmaya çalıs ben herseye pozitif bakıyorum hormonlar bile etkileyemiyor bakış açımı sende bunu yaparsan hem musmutlu bi anne olursun hemde kimse seni üzüp ağlatamaz

tamam canım önerini dikkate alıcam sende görmedin de mi daha keseyi çok heyecanlıyım bebeği de görüversem kalbini de duysam diye. vjinal bakcak olursa bak dicem engel olmucam

tamam canım önerini dikkate alıcam sende görmedin de mi daha keseyi çok heyecanlıyım bebeği de görüversem kalbini de duysam diye. vjinal bakcak olursa bak dicem engel olmucam
Aynen canım görmedik henüz ama çok şükür rahatsızlık verici kanama vs bi sıkıntım olmadığı için görürüz zamanı gelince insallah diyorum.benim 2 3 gün önce doktor vajinal yoldan baktı öncesinde duymuştum genelde gebelikte istenmeyen bir muayene olduğunu araştırdım iyice hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendim ve önce Allaha sonra doktoruma güvendim sende içini ferah tut zaten zararı olsa gebelikte cinsellik yasak olurdu

Ama tabi vajinal olduda ne oldu bizim yaramazı yine göremedik:)doktor yeni bi gebelik olur böyle değerlerin güzel ilerleyen günlerde görürüz ins dedi:)

Kızlar siz de benim gibi misiniz? Her gün birsey cikiyor.cok fazla vücudumu dinliyorum.korkuyorum ..sabahtandir karnımın alt kısmı sertlesmis.tas gibi olmus. Sizinde öyle mi ?? Normal mi acaba?

Kızlar siz de benim gibi misiniz? Her gün birsey cikiyor.cok fazla vücudumu dinliyorum.korkuyorum ..sabahtandir karnımın alt kısmı sertlesmis.tas gibi olmus. Sizinde öyle mi ?? Normal mi acaba?
Kanama gibi ciddi durumlar yoksa korkma canım neticede vücudumuz yoğun bir hareket halinde bütün hormonlar ve vücut kendini yeni bir duruma adapte ediyor sağlıkla alalım insallah bebişlerimizi kucağımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…