mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Ama tabi vajinal olduda ne oldu bizim yaramazı yine göremedik:)doktor yeni bi gebelik olur böyle değerlerin güzel ilerleyen günlerde görürüz ins dedi:)
İnş kısa zamanda görürsün tatlım ☺ bende inşallah cuma görürüm. İnş kucağıimza aldigimiz günleri de görürüz

Merhaba arkadaşlar. bende mayısta öğrendim hamile olduğumu.şuan 6+4 günlük hamileyim.üçüncü asilamam sonunda oldu.bende hic bir belirti yok. ne kusma ne bulantı.2gun önce kontrole gittim acaba kalp atışını duyarmiyim umuduyla ama maalesef on gün sonra tekrar bakalım dedi. çok üzülüyorum. aklımdan çıkmıyor hiç. bir fikri olan var mi bu konuda

Kızlar merhaba
Mayısta anne olucağımı öğrendim bende bugün ilk dr randevuma gittim sorum şu alttan muayene oldum keseyi net görebilmek için bunun bi sakıncası olur mu ayrıca bebeğim henüz 6 haftalıkmış kalp atışını göremedik duyamadık 1 hafta sonra tekrar gel dedi dr sizce normal mi 6 haftada duyulmaması tedirgin oldum destek lütfen

Canim benim kayinvalidem altdan felan sakin baktirma dedi yanihani bir bildigi vrdir . Nedeninu bilemiyorum . Ben bilerek 7+1 de gittim kesin duyayayim erken gidersem pinpirikliyin kafaya takarim die gitmemisdm zirt birt hastaneye ginyb jalp sesinden sojra da cinsiyete gidicm sonrasi icin nasil giferm bilmiyorum

Benim annemde alttan baktırma demişti ama kalp sesini duymayınca pimpirikli ben dayanamadım allahın izniyle bişey olmaz dr kızdı zaten böyle söyleyince zarar gelse yaparmıyım ben sana bebeğine dedi doğruda aslında ama ne biliyim bi sesini duysam rahatlıcam seninde beklediğine göre normal ozaman bu zamanlarda duyulmaması

Merhaba kizlar benim bebegin gelisimi durdu dusmesi bekleniyor ben aranizdan ayriliyorum cunku moralim bozuluyor umarim hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz

Selam canım hrs çok iyi temiz bir hastane hemşireler çok ilgili yenidoğan yoğun bakımı var mı bilmiyorum. Ama iki seçenek var aklımda ya aynen buradan devam edeceğim ya da Cüneyt Genç ile devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…