- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
İnş kısa zamanda görürsün tatlım ☺ bende inşallah cuma görürüm. İnş kucağıimza aldigimiz günleri de görürüzAma tabi vajinal olduda ne oldu bizim yaramazı yine göremedik:)doktor yeni bi gebelik olur böyle değerlerin güzel ilerleyen günlerde görürüz ins dedi:)
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canım ben 5+1bugün :) kese için gideceğim cumartesi günler geçmiyor sankiAmin canım sizin ne kadarlık bebişiniz
Maşallah rabbim sağ salim yüzlerini görmeyi nasip etsin insallah görürüz biran önce şu kesecikleri:)Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım canım ben 5+1bugün :) kese için gideceğim cumartesi günler geçmiyor sanki
Aminn canım insallah :)İnş kısa zamanda görürsün tatlım ☺ bende inşallah cuma görürüm. İnş kucağıimza aldigimiz günleri de görürüz
Vajimadan baktirma ya saglikli degil .tamam canım önerini dikkate alıcamsende görmedin de mi daha keseyi çok heyecanlıyım bebeği de görüversem kalbini de duysam diye. vjinal bakcak olursa bak dicem engel olmucam
Benim dokor tutma dedi6 haftalik doktorum tut dedi
Bebek için mi canimVajimadan baktirma ya saglikli degil .
Canim benim kayinvalidem altdan felan sakin baktirma dedi yanihani bir bildigi vrdir . Nedeninu bilemiyorum . Ben bilerek 7+1 de gittim kesin duyayayim erken gidersem pinpirikliyin kafaya takarim die gitmemisdm zirt birt hastaneye ginyb jalp sesinden sojra da cinsiyete gidicm sonrasi icin nasil giferm bilmiyorumKızlar merhaba
Mayısta anne olucağımı öğrendim bende bugün ilk dr randevuma gittim sorum şu alttan muayene oldum keseyi net görebilmek için bunun bi sakıncası olur mu ayrıca bebeğim henüz 6 haftalıkmış kalp atışını göremedik duyamadık 1 hafta sonra tekrar gel dedi dr sizce normal mi 6 haftada duyulmaması tedirgin oldum destek lütfen
Aynen canim bebek icinBebek için mi canim
Valla bilemiyorum canım belki de bakmaz belki de gözükür Ayy ınsallahAynen canim bebek icin
Benim annemde alttan baktırma demişti ama kalp sesini duymayınca pimpirikli ben dayanamadım allahın izniyle bişey olmaz dr kızdı zaten böyle söyleyince zarar gelse yaparmıyım ben sana bebeğine dedi doğruda aslında ama ne biliyim bi sesini duysam rahatlıcam seninde beklediğine göre normal ozaman bu zamanlarda duyulmamasıCanim benim kayinvalidem altdan felan sakin baktirma dedi yanihani bir bildigi vrdir . Nedeninu bilemiyorum . Ben bilerek 7+1 de gittim kesin duyayayim erken gidersem pinpirikliyin kafaya takarim die gitmemisdm zirt birt hastaneye ginyb jalp sesinden sojra da cinsiyete gidicm sonrasi icin nasil giferm bilmiyorum
Ayy inşallah canım ya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMaşallah rabbim sağ salim yüzlerini görmeyi nasip etsin insallah görürüz biran önce şu kesecikleri:)
Selam canım hrs çok iyi temiz bir hastane hemşireler çok ilgili yenidoğan yoğun bakımı var mı bilmiyorum. Ama iki seçenek var aklımda ya aynen buradan devam edeceğim ya da Cüneyt Genç ile devam edeceğim.Dikkat et kendine canım bende gündüz bir şekilde geçiyor aksam gıdınce uyuyorum
Hayırlı olsun canım bende az yaptırmadım gürgan clınıcte oldum tedavilerimi sonra kendiliğinden oldu. benım beta 8769 du bana ilk 5+5 dedi 6 gün sonra gittim 7 haftalık suan galiba 8 haftalıgız dahada buyuk olabılırız hehe
oturarak calısınca bıle sıkıntı aslında nasıl belim agrıyor oğlen mescide iniyorum kuran okurken bıle belım agrıyor ordada uzanıp dinlenmek istemiyorum ibadet yeri napcam bilmem 9-6 dısardayız hergün
Hrs nasıl canım memnunmusun doğumudamu orda düşünüyorsun birde bu arastırmamız var ankarada nerede olsa bilemedim bende ama ılk dıkkat etmemız gereken yeni doğan ünitesi olmasıymıs bunu biliyorum
Allah yardımcın olsun canım.Merhaba kizlar benim bebegin gelisimi durdu dusmesi bekleniyor ben aranizdan ayriliyorum cunku moralim bozuluyor umarim hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
Gecmis olsun canımMerhaba kizlar benim bebegin gelisimi durdu dusmesi bekleniyor ben aranizdan ayriliyorum cunku moralim bozuluyor umarim hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
Geçmiş olsun canım benim Allah yardımcın olsun kac haftalıktıMerhaba kizlar benim bebegin gelisimi durdu dusmesi bekleniyor ben aranizdan ayriliyorum cunku moralim bozuluyor umarim hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?