Çok geçmiş olsun canım Rabbim yerini sağlıklı sıhhatlisiyle doldursun inşallahMerhaba kizlar benim bebegin gelisimi durdu dusmesi bekleniyor ben aranizdan ayriliyorum cunku moralim bozuluyor umarim hepiniz bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahBeta-Hcg 144 kızlarrr çok heycanlıyım daha çok yeni insallah saglıkcakla alırız kucagımıza. sağlıklı bir süreç olur
ayni durumdayız canım. 6+2 ile gitmistim. 10 gün sonraya attılar. günler geçmiyor. bende hic bir belirti yok birde. daha çok tedirgin oluyorumKızlar merhaba
Mayısta anne olucağımı öğrendim bende bugün ilk dr randevuma gittim sorum şu alttan muayene oldum keseyi net görebilmek için bunun bi sakıncası olur mu ayrıca bebeğim henüz 6 haftalıkmış kalp atışını göremedik duyamadık 1 hafta sonra tekrar gel dedi dr sizce normal mi 6 haftada duyulmaması tedirgin oldum destek lütfen
Bnmde sadece goguslerim hassas arada kasık ağrısı oluyo başka belirtim yokKizlar hicc istahim yok ya
Ben 7+4 deyimnBnmde sadece goguslerim hassas arada kasık ağrısı oluyo başka belirtim yok
Pardon canımBen 7+4 deyimn
Bende bugün 5+3 üm bana haftaya pzt gel dedi seni cok erken çağırmısMerhaba kızlar bugün 5+2 oldum. cumartesi doktora gideceğim sizce kalp atışı da duyulur mu? İlkinde gelişim ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumşimdi çok meraktayım
Canım tüp bebek doktorum ankarada ben çankırıdayım. Geçen hafta öğrendim hamileliğimi haftaya gidebilirsin kadın doğuma demişti. Büyük ihtimalle kese için git demiştir. Kalp atışı için de ilerde giderim diye düşündü sanırım. Bana da erken geliyor ama iki kese mi yoksa tek mi çok merak ediyorumBende bugün 5+3 üm bana haftaya pzt gel dedi seni cok erken çağırmıs
İnsan merak ediyor canım ya haklısınBen de 6+1 oldum ama doktorum çok yoğun biri olduğu için anca 8+5 e randevu alabildimNasıl geçecek bu günler Ya 18 gün sonrasına ışınlanmalı ya da günleri saymayı bırakmalıyım T_T
Benimde ilk bebeğim spontane düşmüştü kürtaj olmadım.bugun5+2 yım cumartesi gidicem doktora ilk bebekte sat dan 40 gün sonra kalp atışını duymuştum.size de fikir olur 39.gun olacak cumartesi duyma ihtimalimiz var inşallah sorunsuz geçer herşey hepimiz icinMerhaba kızlar bugün 5+2 oldum. cumartesi doktora gideceğim sizce kalp atışı da duyulur mu? İlkinde gelişim ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumşimdi çok meraktayım
Ayy inşallah canım ya ilkinde böyle bir tecrübe olunca insan panik oluyor. Hepimizin hakkında hayırlısı inşallahBenimde ilk bebeğim spontane düşmüştü kürtaj olmadım.bugun5+2 yım cumartesi gidicem doktora ilk bebekte sat dan 40 gün sonra kalp atışını duymuştum.size de fikir olur 39.gun olacak cumartesi duyma ihtimalimiz var inşallah sorunsuz geçer herşey hepimiz icin
İnsan merak ediyor canım ya haklısınama o vakitte gidersen de kese kalp atışı hepsi bi anda öğrenilmiş olur
Cnm bnde senn gibiyim sanirim 55 ile vasladim 52 yim suan hic istah yokHaklısın aslında ^-^
Bir de şey var ben sürekli kilo veriyorum 57.6 ile başladım bugün tartıldım ve 54.7 ye düşmüşüm benim kadar kilo kaybeden var mı yoksa bende bir anormallik mi söz konusu? Endişelenmeye başladım :/
Canım bulantın falan mı oluyor? Çok yakın arkadaşım da senin gibiydi ilk üç ay kilo verdi. Sonra ikinci döneminde tekrar almaya başladı. Benim de iştahım çok fazla normalde bu iştaha iki haftada kilo alırdım ama aynı kilodayımHaklısın aslında ^-^
Bir de şey var ben sürekli kilo veriyorum 57.6 ile başladım bugün tartıldım ve 54.7 ye düşmüşüm benim kadar kilo kaybeden var mı yoksa bende bir anormallik mi söz konusu? Endişelenmeye başladım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?