- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
Mide bulantısından ötürü bir iştahsızlık var bende. Sırf hamile olduğum için yemek yemeye çalışıyorum. Benimle aynı şeyi yaşamış birinin olduğunu bilmek rahatlatıcı oldu teşekkür ederim :)Canım bulantın falan mı oluyor? Çok yakın arkadaşım da senin gibiydi ilk üç ay kilo verdi. Sonra ikinci döneminde tekrar almaya başladı. Benim de iştahım çok fazla normalde bu iştaha iki haftada kilo alırdım ama aynı kilodayımşimdi tadını çıkar canım nasıl olsa ilerde kilo alacağız
Kesinlikle canım minişler sağlıklı olsun da kilo alınır verilir sıkıntı değilMide bulantısından ötürü bir iştahsızlık var bende. Sırf hamile olduğum için yemek yemeye çalışıyorum. Benimle aynı şeyi yaşamış birinin olduğunu bilmek rahatlatıcı oldu teşekkür ederim :)
63 kiloda bitirsem hiç fena olmaz aslında ^-^ Neyse bunları düşünmek için erken sağlıklı sağlıklı büyüsün de bebeklerimiz ^-^
Ayy canım kıyamam ya geçmiş olsunArkadaşlar selam benim bebeğim düşük oldu. Rabbim sizinkilere uzun ömürler versin.
Yoktu dün aniden kanama başladı ve annesini bıraktı minik.Ayy canım kıyamam ya geçmiş olsunbi sıkıntı var mıydı aniden mi oldu
Rabbim sabır versin canım inşallah en kısa zamanda yerini sağlıklısıyla doldursunYoktu dün aniden kanama başladı ve annesini bıraktı minik.
5 +4 de gittim duymadı benim doktorMerhaba kızlar bugün 5+2 oldum. cumartesi doktora gideceğim sizce kalp atışı da duyulur mu? İlkinde gelişim ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumşimdi çok meraktayım
Aynı tartı olmasına dikkat et canim..Haklısın aslında ^-^
Bir de şey var ben sürekli kilo veriyorum 57.6 ile başladım bugün tartıldım ve 54.7 ye düşmüşüm benim kadar kilo kaybeden var mı yoksa bende bir anormallik mi söz konusu? Endişelenmeye başladım :/
neye gore saglikli degil diyorsunuz ki? saglikli olmasa dr lar neden yapsinlar ki?Vajimadan baktirma ya saglikli degil .
Aynı tartı olmasına dikkat et canim..
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda duyarsın5 +4 de gittim duymadı benim doktor
Kişiye göre değişiyo sanırım 6+3 duyanlar olmuş kalp atışını hayırlısı bakalım haftaya tekrar gidicem umarım duyarızayni durumdayız canım. 6+2 ile gitmistim. 10 gün sonraya attılar. günler geçmiyor. bende hic bir belirti yok birde. daha çok tedirgin oluyorum
Ben 6 haftada gittim ilk gözüküyoKizlar mrb keseniz kacinci haftada gozuktu..
merhabalar, benim kese 4+3 ken gözükmüştü canimBen 6 haftada gittim ilk gözüküyo
Hayırlı olsun inşallah bu kez sağlıklı bı bebeğe kavusabiliriz.benimde düşük olmuştu 6ay önce Allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar bende iki gün önce öğrendim erken gebelik testiyle 9 ay önce düşük yapmıştım inşallah bebeğimi kucağıma alırım. Dün en son 29 du beta. Iki hafta sonra keseyi görürüz dedi doktorum insallh
Benimde bugün 4+5 günlük canım p.tesi gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için görürüm büyük ihtimal ben de hcg bin 1500u geçmesi gerekiyormuş sanırım dimimerhabalar, benim kese 4+3 ken gözükmüştü canim
evet. 1500 'ün üstüne çıkarsa vajinal yoldan gozukuyor. bu arada vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok, baktırabilirsin gönül rahatlığı ile.Benimde bugün 4+5 günlük canım p.tesi gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için görürüm büyük ihtimal ben de hcg bin 1500u geçmesi gerekiyormuş sanırım dimi
Ben 1 hafta önce öğrendim 243 dü şimdiye çıkmıştır o zaman 1500 un üstüne :) evet biliyorum sorun olmadığını onun teşekkür edıyorumevet. 1500 'ün üstüne çıkarsa vajinal yoldan gozukuyor. bu arada vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok, baktırabilirsin gönül rahatlığı ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?