mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Mide bulantısından ötürü bir iştahsızlık var bende. Sırf hamile olduğum için yemek yemeye çalışıyorum. Benimle aynı şeyi yaşamış birinin olduğunu bilmek rahatlatıcı oldu teşekkür ederim :)
63 kiloda bitirsem hiç fena olmaz aslında ^-^ Neyse bunları düşünmek için erken sağlıklı sağlıklı büyüsün de bebeklerimiz ^-^

Kesinlikle canım minişler sağlıklı olsun da kilo alınır verilir sıkıntı değil

Aynı tartı olmasına dikkat et canim..

Merhaba arkadaşlar bende iki gün önce öğrendim erken gebelik testiyle 9 ay önce düşük yapmıştım inşallah bebeğimi kucağıma alırım. Dün en son 29 du beta. Iki hafta sonra keseyi görürüz dedi doktorum insallh

ayni durumdayız canım. 6+2 ile gitmistim. 10 gün sonraya attılar. günler geçmiyor. bende hic bir belirti yok birde. daha çok tedirgin oluyorum
Kişiye göre değişiyo sanırım 6+3 duyanlar olmuş kalp atışını hayırlısı bakalım haftaya tekrar gidicem umarım duyarız

Hayırlı olsun inşallah bu kez sağlıklı bı bebeğe kavusabiliriz.benimde düşük olmuştu 6ay önce Allah yardımcımız olsun

Benimde bugün 4+5 günlük canım p.tesi gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için görürüm büyük ihtimal ben de hcg bin 1500u geçmesi gerekiyormuş sanırım dimi
evet. 1500 'ün üstüne çıkarsa vajinal yoldan gozukuyor. bu arada vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok, baktırabilirsin gönül rahatlığı ile.

evet. 1500 'ün üstüne çıkarsa vajinal yoldan gozukuyor. bu arada vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok, baktırabilirsin gönül rahatlığı ile.
Ben 1 hafta önce öğrendim 243 dü şimdiye çıkmıştır o zaman 1500 un üstüne :) evet biliyorum sorun olmadığını onun teşekkür edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…