mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

merhaba arkadaşlar bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi

Maalesef canim degerim 250 ve kanamam basladi ikinciyi de kucagima alamadim allah seninkine saglik sihat versin
Ah canım ya üzüldüm kimyasal gebelikmiymiş allahtan geliyor sıkma canını vardır bi hayrı.. benim görümcem de kaç sene uğraştı düşükleri vardı artık umutsuzdu olmuyor diye Allah nasip etti senin de olur biraz zaman ver vücuduna

Bende bugün kontrole gittim en son olduğun tarih 23 nisandı hemen hemen aynı tarihlerdeyiz:) benimde kese göründü ama 2 hafta sonra kesenin içini görürüz ve kalp atısını duyarız dediler
Canm merhaba benmde sat 23 nisan di. Ayniyiz Bisey danisacagim doktora gittin mi ben bugun gittim vajinal bakarak keseyi gordu ultrasonla goremedi. Gec dollenme olabilir haftaya gel dedi merak ettm kafaya taktim.

Canm merhaba benmde sat 23 nisan di. Ayniyiz Bisey danisacagim doktora gittin mi ben bugun gittim vajinal bakarak keseyi gordu ultrasonla goremedi. Gec dollenme olabilir haftaya gel dedi merak ettm kafaya taktim.
Merhaba :) Ben geçen cuma gittiğimde keseyi gördüm dddi ultrasonla :) vajinal alttan mı oluyor bilmiyorum da ben hiç yaptırmadım:) 2 hafta sonra gel kesenin içine bakalım dddi bana da

Kızlaar biz de bugün keseyi gördük. Mini minnacık bişey, daha 1 cm bile değil, hamile olduğuma daha bi inandım onu görünce. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
10 gün sonra tekrar gidicem. Kalp atışını duyabiliriz o zaman dedi doktor. Bakalım inşallah

Benimki de öyle dedi canım hadi bakalım inşallah duycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…