merhaba 4+5 de beta hhcg kactıBenimde bugün 4+5 günlük canım p.tesi gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek için görürüm büyük ihtimal ben de hcg bin 1500u geçmesi gerekiyormuş sanırım dimi
Canım ben geçen cuma öğrendim kanda gebeliğimi 243tu ozaman daha da kan vermedimmerhaba 4+5 de beta hhcg kactı
Canım ben geçen cuma öğrendim kanda gebeliğimi 243tu ozaman daha da kan vermedim
Aaa ne güzel haber et bizide doktordan sonra ozaman :) inşallah güzel haberler alırsın canım rahat olbende gecen cuma öğrendim canım43,16 idi bugün dr randevum var bakalım dualarınızı istiyorum
Amin inşallah canımmerhaba arkadaşlar bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi
Maalesef canim degerim 250 ve kanamam basladi ikinciyi de kucagima alamadim allah seninkine saglik sihat versinAaa ne güzel haber et bizide doktordan sonra ozaman :) inşallah güzel haberler alırsın canım rahat ol
Ah canım ya üzüldüm kimyasal gebelikmiymiş allahtan geliyor sıkma canını vardır bi hayrı.. benim görümcem de kaç sene uğraştı düşükleri vardı artık umutsuzdu olmuyor diye Allah nasip etti senin de olur biraz zaman ver vücudunaMaalesef canim degerim 250 ve kanamam basladi ikinciyi de kucagima alamadim allah seninkine saglik sihat versin
Canm merhaba benmde sat 23 nisan di. AyniyizBende bugün kontrole gittim en son olduğun tarih 23 nisandı hemen hemen aynı tarihlerdeyiz:) benimde kese göründü ama 2 hafta sonra kesenin içini görürüz ve kalp atısını duyarız dediler
Jer gebelikte degisiyor arkadasim oglumda 4+5 te 175 ken simdki gebeligimde 3600 lerdeydi.iki gebeligimde de 4+5 te kan vermeye gitmisim ☺☺merhaba 4+5 de beta hhcg kactı
Canm masallah. Yakin sayiliriz ondan merak ediyorum ultrasonlami gordu bende bugun gittim ama vajinal gorebildi.Kızlar bugün kesemzi gördük Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah
Merhaba :) Ben geçen cuma gittiğimde keseyi gördüm dddi ultrasonla :) vajinal alttan mı oluyor bilmiyorum da ben hiç yaptırmadım:) 2 hafta sonra gel kesenin içine bakalım dddi bana daCanm merhaba benmde sat 23 nisan di. AyniyizBisey danisacagim doktora gittin mi ben bugun gittim vajinal bakarak keseyi gordu ultrasonla goremedi. Gec dollenme olabilir haftaya gel dedi merak ettm kafaya taktim.
Ultrason gördü tatlı karindan. Sorun yoktur merak etme. Yerleşmesi geç olmuşturCanm masallah. Yakin sayiliriz ondan merak ediyorum ultrasonlami gordu bende bugun gittim ama vajinal gorebildi.
Belki oyle olabilir belkide dedi ki rahimi bulamadim nedense belki gazin vardir ondan olabilir dedi ugrasti bulamadi. Bende korktm acikcasi.Ultrason gördü tatlı karindan. Sorun yoktur merak etme. Yerleşmesi geç olmuştur
Benimki de öyle dedi canım hadi bakalım inşallah duycazKızlaar biz de bugün keseyi gördük. Mini minnacık bişey, daha 1 cm bile değil, hamile olduğuma daha bi inandım onu görünce . Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
10 gün sonra tekrar gidicem. Kalp atışını duyabiliriz o zaman dedi doktor. Bakalım inşallah
Korkma canım doktorun bişey ters gitse söylerdi elbetBelki oyle olabilir belkide dedi ki rahimi bulamadim nedense belki gazin vardir ondan olabilir dedi ugrasti bulamadi. Bende korktm acikcasi.
Haklisin canm bir kere kaybettikten snra gercekten cok zor oluyormus.Korkma canım doktorun bişey ters gitse söylerdi elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?