mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Seninle günümüz aynı görünüyor demek ki ben de p.tesi görebilirim keseyi :) benim bat 30 Nisandı
benimde 1 mayıstaydı 3 gün önce gittiğimde rahim dış tabakasında kalınlaşma var kese oluşuyo demişti bugün gördük çok şükür darısı sana inşallah her kontrol de bi sonraki aşama için heyecanlanıyorum birde kalp atışlarımızı duysak hayırlısı ile[/QUOTE]

Merhaba kızlar ben bugün doktora gittim tüp bebek benimkisi iki embriyo transfer edildi ama tek kese gördük. Normalde 5+4üm ama 5+2 görünüyor dedi. Karından ve vajinal baktı kalp atışını duyamadı sizce erken mi kızlar? İlk hamileliğimde kalp atışını duyamadılar kürtaj oldum şimdi de korkuyorum

[/QUOTE]
Evet güzel heyecanlar bunlar ben de daha hamile olduğumu hissedemesem de belki p.tesi keseyi görünce etkilenirim :)))

Evet güzel heyecanlar bunlar ben de daha hamile olduğumu hissedemesem de belki p.tesi keseyi görünce etkilenirim :)))[/QUOTE]
keseyi görünce emin ol daha iyi anlayacaksın hamile olduğunu onun orda olduğunu bilmek gerçekten çok güzel bir duygu:)

Evet güzel heyecanlar bunlar ben de daha hamile olduğumu hissedemesem de belki p.tesi keseyi görünce etkilenirim :)))
keseyi görünce emin ol daha iyi anlayacaksın hamile olduğunu onun orda olduğunu bilmek gerçekten çok güzel bir duygu:)[/QUOTE]
Bende öyle düşünüyorum. İnşallah tatlım

Kalp atışı için her zaman 7.- 8. haftaya kadar bekletiyorlar buradaki yorumlardan ve başka sitelerden öğrendiğim kadarıyla.. Endişelenme kalp atışını da duyarsın vakti gelince inşaallah ^-^

Benimle sizin aynıydı bugün bende gidecektim fakat randevuyu perşembeye erteledim.Garanti olsun diye genelde herkeste döllenme günü farklı ve gelişim hızı farklı olduğundan 6 haftayı tam bitirin 7. Haftada garanti olur. Endiselenmeyin haftaya duyarsınız inşallah. Stres çok ciddi bişey dusunmemeye çalışın.

Kalp atışı için her zaman 7.- 8. haftaya kadar bekletiyorlar buradaki yorumlardan ve başka sitelerden öğrendiğim kadarıyla.. Endişelenme kalp atışını da duyarsın vakti gelince inşaallah ^-^
İnşallah canım ya ilkinde kötü bir tecrübe olunca insan pinpirikli oluyor. Sağolasın canım Allah razı olsun

Öyle canım haklısın sabah biraz kötü olmuştum ama şimdi iyiyim şükürler olsun. Aslında haftaya gidecektim garanti olsun diye ama işte dayanamadım. Neyse inşallah cumaya duyarız. Allah razı olsun

canım içini rahat tut bende bugün gittim doktora 5. haftamın içindeyim keseyi gördü ama kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi genellikle 7 haftadan sonra kalp atışları duyuluyor. güzel düşün güzel şeyler olsun inşallah hayırlısı ile duyarsın kalp atışlarını

benim doktorum ultrasonla baktı herhangi bi sorun yaşamadım çok heyecanlıydım sadece eğer doktorunuz da iyiyse rahat olun inşallah sizde görürsünüz keseyi
Ben de ilk şüphelendiğim zaman devlet hastanesine gittim.Kan verdim sonuca baktı tekrar gel dedi beta hcg hormonun iki kat artması lazımmış.2 gün sonra tekrar gittim.Yine kan verdim sağlıklı dedi.Artış olmuştu.Fakat farklı bi doktor vardı o gün üslubunu beğenmedim,ilgisizdi.Haftaya tekrar gel dedi.Ben de zaten özel bi hastaneden randevu aldım.Bakalım.

Ayy inşallah canım ya içimi rahatlattın Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…