mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kızlar mide bulantısı oluyor mu sizde de?
Benim 2 gündür çok fena başladı bulantılarım. Bugün yemek yapamadım resmen kokudan. Mutfak işlerini eşime devrettim bulantılarım geçene kadar

Benim 2 gündür çok fena başladı bulantılarım. Bugün yemek yapamadım resmen kokudan. Mutfak işlerini eşime devrettim bulantılarım geçene kadar
Benim vardı ama sadece iki üç gün sürdü. Şimdi sadece iştahsızlık çekiyorum :/

Benimde 2 hafta cok bulantim oldu su 3 gundur hicbir hamilelik belirtisi yok cok korkuyorum bebege bisey mi oldu acaba

Hmm canım beta 1500 den sonrası kese görünür diyorlar genellikle o yüzden dedim ben de daha görmedim kesemi biraz daha bekleyeyim garanti olsun diye ben de yarın gitmeyi düşünüyorum ama benim betam 7000 küsürlerde olması lazım yarın hesabıma göre.. sen istersen yine yarın git ama göremezsen üzülme erken olabilir cunku ya da 2 gün daha bekle S Svlydgsvn

Valla dediğin iyi oldu çok tşk ederimmm ya.yoksa bin şey kurardım kafamda

bende özele gidiyorum devlette ilgi alaka pek olmuyo birde sürekli aynı doktoru bulamıyosun devlette

Mide bulantısı özellikleri sabahlari ve karnim bos kalinca çok oluyor
Aynen benim de. O yüzden oruç da tutamıyorum. İşin kötü tarafı bir şey yiyemiyorum da. Sadece ağzıma bişeyler atıyorum bulantı geçsin diye.
İnşallah en kısa sürede geçer. Yoksa bu gidişle kilo almak yerine kilo vereceğim

Mide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...

Mide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...
Ben 8+1 im hic yasamadim sayilir savah ac karnina mutfaga girdigimde sadece o koku beni maf ediyor mutfak camim surekli acik oluyor . Sorun yasayanlar var cok kotu bendede sadece halsizlik var belli bi muktet sonra iptal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…