Hayırlı olsun bende iki hafta sonra gorecegim inşallah sagsalim kulağımıza alalım rabbim sakınsınKızlar bende bugun hanile oldupumu öğrendim beta 570 lerde çıktı.p.tesi keseye bakmaya gidicez inşallah güzel haberler alırım
Benim vardı ama sadece iki üç gün sürdü. Şimdi sadece iştahsızlık çekiyorum :/Kızlar mide bulantısı oluyor mu sizde de?
Benim 2 gündür çok fena başladı bulantılarım. Bugün yemek yapamadım resmen kokudan.Mutfak işlerini eşime devrettim bulantılarım geçene kadar
Benimde 2 hafta cok bulantim oldu su 3 gundur hicbir hamilelik belirtisi yok cok korkuyorum bebege bisey mi oldu acabaKızlar mide bulantısı oluyor mu sizde de?
Benim 2 gündür çok fena başladı bulantılarım. Bugün yemek yapamadım resmen kokudan.Mutfak işlerini eşime devrettim bulantılarım geçene kadar
Bende de hiç bi belirti yok sadece sag ve sol karın bosluklarında kramp gibi bişey var çok ilginçBenimde 2 hafta cok bulantim oldu su 3 gundur hicbir hamilelik belirtisi yok cok korkuyorum bebege bisey mi oldu acaba
Tşk ederim sizinkide hayırlı olsun.aminnnn inşallah sağ salimm sağlıklı saglıklı.Hayırlı olsun bende iki hafta sonra gorecegim inşallah sagsalim kulağımıza alalım rabbim sakınsın
P.tesi görünür mü ki canım betan 1000 lerde olmuş oluyor o zamanKızlar bende bugun hanile oldupumu öğrendim beta 570 lerde çıktı.p.tesi keseye bakmaya gidicez inşallah güzel haberler alırım
Yok daha başlamadı ben de canımKızlar mide bulantısı oluyor mu sizde de?
P.tesi görünür mü ki canım betan 1000 lerde olmuş oluyor o zaman[/QUOTE
Bilemıyorum ki görünmez mi ki hiç öyle düşünmemiştim.ilk olduğu için çok tecrübesizim maalesefbelli olur diye umuyorum o zaman
Valla dediğin iyi oldu çok tşk ederimmm ya.yoksa bin şey kurardım kafamdaHmm canım beta 1500 den sonrası kese görünür diyorlar genellikle o yüzden dedim ben de daha görmedim kesemi biraz daha bekleyeyim garanti olsun diye ben de yarın gitmeyi düşünüyorum ama benim betam 7000 küsürlerde olması lazım yarın hesabıma göre.. sen istersen yine yarın git ama göremezsen üzülme erken olabilir cunku ya da 2 gün daha bekle S Svlydgsvn
bende özele gidiyorum devlette ilgi alaka pek olmuyo birde sürekli aynı doktoru bulamıyosun devletteBen de ilk şüphelendiğim zaman devlet hastanesine gittim.Kan verdim sonuca baktı tekrar gel dedi beta hcg hormonun iki kat artması lazımmış.2 gün sonra tekrar gittim.Yine kan verdim sağlıklı dedi.Artış olmuştu.Fakat farklı bi doktor vardı o gün üslubunu beğenmedim,ilgisizdi.Haftaya tekrar gel dedi.Ben de zaten özel bi hastaneden randevu aldım.Bakalım.
En azından aklında bulunsun.. belki de görünür ben de tam bilmiyorum sadece öyle duydum haber edersin yarın :)Valla dediğin iyi oldu çok tşk ederimmm ya.yoksa bin şey kurardım kafamda
Benim iki gün kustum..ama bulantim var da hafifKızlar mide bulantısı oluyor mu sizde de?
Tamamdır ederim tabiEn azından aklında bulunsun.. belki de görünür ben de tam bilmiyorum sadece öyle duydum haber edersin yarın :)
Aynen benim de. O yüzden oruç da tutamıyorum. İşin kötü tarafı bir şey yiyemiyorum da. Sadece ağzıma bişeyler atıyorum bulantı geçsin diye.Mide bulantısı özellikleri sabahlari ve karnim bos kalinca çok oluyor
Ben 8+1 im hic yasamadim sayilir savah ac karnina mutfaga girdigimde sadece o koku beni maf ediyor mutfak camim surekli acik oluyor . Sorun yasayanlar var cok kotu bendede sadece halsizlik var belli bi muktet sonra iptal oluyorumMide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?