Genelde 6. Haftada başlıyor.bebegin kalbi atınca çok miden bulanır diyor babaannem ne kadar doğru bilmem ama benimki 6. Haftada başladı hiç istahim yok kilo veriyorumMide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...
Canım troid değerin kaçtı baktırdığındaCanım biz 1.5 yıldır deniyorduk son 2 ay doktora gittik meğer tiroidden miş benim 2 ay ilaç kullandım ve öyle hamile kaldım.aslında belirtileri böyle olduğu için hep adet belirtisi sandım.2gün gecikince biraz şüphelenip idrar testi yaptım batiz çift çizgi çıktı ama güvenemeyip kan tahlili yaptırdım öyle kesinleşti.son zaman idrara çok çıktım kasık ağrısı oldu hafif adet öncesi gibi bide göğüsler şişti ve hassaslaştı
Benimde çok istahim olmuyo ama zorlada olsa yiyorummmAynen benim de. O yüzden oruç da tutamıyorum. İşin kötü tarafı bir şey yiyemiyorum da. Sadece ağzıma bişeyler atıyorum bulantı geçsin diye.
İnşallah en kısa sürede geçer. Yoksa bu gidişle kilo almak yerine kilo vereceğim
Benim 8 haftalik hamileyim ve son bi kaç gündür koku alinca dayanmyrm midem bosalinca yağ kokulari ve sigara soğana karsi çok hasas olmuşumMide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...
Merhaba çok şükür keseyi gördü doktorHmm canım beta 1500 den sonrası kese görünür diyorlar genellikle o yüzden dedim ben de daha görmedim kesemi biraz daha bekleyeyim garanti olsun diye ben de yarın gitmeyi düşünüyorum ama benim betam 7000 küsürlerde olması lazım yarın hesabıma göre.. sen istersen yine yarın git ama göremezsen üzülme erken olabilir cunku ya da 2 gün daha bekle S Svlydgsvn
Aaa ne güzel canım demek ki görülüyor belli bi haftada :) ya ben de gittim sabah doktor kontrol etmedi kana gönderdi 2.kez ,değerlerim düzenli artmış mı diye cuma da gel kontrol ederiz ultrasondan dedi yarın da kan sonucunu alıcam.. ben yurtdışında yasıyorum buranın sisteminden mi doktordan mı bilmiyorum farklı ilerliyor süreçMerhaba çok şükür keseyi gördü doktorsiz naptınız
Anladım canım şnşallah herşey istediğiniz gibi olur :)Aaa ne güzel canım demek ki görülüyor belli bi haftada :) ya ben de gittim sabah doktor kontrol etmedi kana gönderdi 2.kez ,değerlerim düzenli artmış mı diye cuma da gel kontrol ederiz ultrasondan dedi yarın da kan sonucunu alıcam.. ben yurtdışında yasıyorum buranın sisteminden mi doktordan mı bilmiyorum farklı ilerliyor süreç
Amin hepimizin inşllah :)Anladım canım şnşallah herşey istediğiniz gibi olur :)
Merhaba canım hayırlı olsunMerhaba çok şükür keseyi gördü doktorsiz naptınız
Tşk ederim canımm 4.5 haftalıkMerhaba canım hayırlı olsunne kadarlık şimdi bebişin
5.12ydi canımCanım troid değerin kaçtı baktırdığında
Yeni hamilelikte kilo kaybı normal canım 2 3 kiloya kadar ama aşırıysa doktorunla bi görüş canım 3 ay a kadar normalmiş ama belli düzeyde insallah 3ten sonra toparlarsın biraz dahaGenelde 6. Haftada başlıyor.bebegin kalbi atınca çok miden bulanır diyor babaannem ne kadar doğru bilmem ama benimki 6. Haftada başladı hiç istahim yok kilo veriyorum
Amin canım hayırlı uğurlu olsun insallah:)Benimde adetim gecikti idrar testi yaptım tam belirgin değildi kan yaptım BCG 27 çıktı ikincisinde 57 oldu üçüncü 179 du sabah bulantilarim çok oluyor inş rabbim isteyen herkese nasip eder.
Canım kaç haftalıktınız böyle hamileliğin başlarında mı olurmus doğum lekesi ben ileri zamanlarda diye biliyorumKizlar doğum lekeleri basladi yuzumde cikip yok oluyor ama çok kotu benek benek kirmizi oluyor yok etmek için çözümü olan var mi ?
Canım araştırdım biraz biran önce tedavi edilmezse kalıcı olabilirmiş.bu yöntemlerden uygun olanlarıyla bi başla insallah işine yarar..Kizlar doğum lekeleri basladi yuzumde cikip yok oluyor ama çok kotu benek benek kirmizi oluyor yok etmek için çözümü olan var mi ?
Kaçla hamile kaldınız kusura bakmayın benim de sorunum var rahatsız ediyorum ama5.12ydi canım
2.38le canım ilk 1 ay 25mg levotiron kullandım düşmedi.dozu biraz yükseltti 3gün 50mg 4gün 25mg kullandım 2.38e düşmüş adetin 2.günü yaptırmıştım testleri yine gidecektim bu ay gün adet gecikince test yaptım hamile olduğumu öğrendim.sorabilirsin tabi canım merak ettiklerini insallah seninde düzene girer biran önce de güzel haberler verirsinKaçla hamile kaldınız kusura bakmayın benim de sorunum var rahatsız ediyorum ama
Canım kaç haftalıktınız böyle hamileliğin başlarında mı olurmus doğum lekesi ben ileri zamanlarda diye biliyorum
8 hafta oldu bugün canim valla 7 haftalikken basladi yüzünde yanak kismimda benek benek kirmizi oluyor geçer gbi oluyor tekrar cikiyoCanım kaç haftalıktınız böyle hamileliğin başlarında mı olurmus doğum lekesi ben ileri zamanlarda diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?