mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Mide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...
Genelde 6. Haftada başlıyor.bebegin kalbi atınca çok miden bulanır diyor babaannem ne kadar doğru bilmem ama benimki 6. Haftada başladı hiç istahim yok kilo veriyorum

Canım troid değerin kaçtı baktırdığında

Benimde çok istahim olmuyo ama zorlada olsa yiyorummm

Mide bulantıları kaç haftalıkken başlıyor acaba?Bir de çok kişiden duyuyorum mide bulantılarından rahatsızlar.Sanırım çoğunluk yaşıyor bu sıkıntıyı...
Benim 8 haftalik hamileyim ve son bi kaç gündür koku alinca dayanmyrm midem bosalinca yağ kokulari ve sigara soğana karsi çok hasas olmuşum

Kizlar doğum lekeleri basladi yuzumde cikip yok oluyor ama çok kotu benek benek kirmizi oluyor yok etmek için çözümü olan var mi ?

Merhaba çok şükür keseyi gördü doktorsiz naptınız

Merhaba çok şükür keseyi gördü doktorsiz naptınız
Aaa ne güzel canım demek ki görülüyor belli bi haftada :) ya ben de gittim sabah doktor kontrol etmedi kana gönderdi 2.kez ,değerlerim düzenli artmış mı diye cuma da gel kontrol ederiz ultrasondan dedi yarın da kan sonucunu alıcam.. ben yurtdışında yasıyorum buranın sisteminden mi doktordan mı bilmiyorum farklı ilerliyor süreç

Anladım canım şnşallah herşey istediğiniz gibi olur :)

Benimde adetim gecikti idrar testi yaptım tam belirgin değildi kan yaptım BCG 27 çıktı ikincisinde 57 oldu üçüncü 179 du sabah bulantilarim çok oluyor inş rabbim isteyen herkese nasip eder.

Genelde 6. Haftada başlıyor.bebegin kalbi atınca çok miden bulanır diyor babaannem ne kadar doğru bilmem ama benimki 6. Haftada başladı hiç istahim yok kilo veriyorum
Yeni hamilelikte kilo kaybı normal canım 2 3 kiloya kadar ama aşırıysa doktorunla bi görüş canım 3 ay a kadar normalmiş ama belli düzeyde insallah 3ten sonra toparlarsın biraz daha

Kizlar doğum lekeleri basladi yuzumde cikip yok oluyor ama çok kotu benek benek kirmizi oluyor yok etmek için çözümü olan var mi ?
Canım araştırdım biraz biran önce tedavi edilmezse kalıcı olabilirmiş.bu yöntemlerden uygun olanlarıyla bi başla insallah işine yarar..
Hamilelik Lekeleri Nasıl Geçer?
  1. Hamilelik lekesi için lekenin olduğu bölgeyi süt ile temizleyin. Süt , hamilelik lekelerinin temizlenmesinde önemli rol oynar. Aynı zamanda kuru ciltleri yönlendirmek için iyi bir yöntemdir.
  2. Sütün dışında limon veya limon suyu kullanabilirsiniz. Limon cildin parlamasını sağlarken aynı zamanda cilt lekelerini azaltıcı ve yok edici etkiye sahiptir.
  3. Gece yatmadan önce E vitamini ile Hint yağını bir fincan içerisinde karıştırın ve cilt lekenin üzerine sürün. Sabah kalktığınızda temizleyebilirsiniz.
  4. Çilek suyu , salatalık ve kayısı suyunu bir kase içerisinde karıştırıp , hamilelik lekesi üzerine sürün. Özellikle göz çevresinde oluşan lekeler için kuvvetli bir karışımdır ve lekeleri giderir.
  5. Yulaf ezmesi ve elma sirkesini karıştırıp , lekeli bölgeye sürün. 15 dakika bekledikten sonra cildinizden temizleyin.
  6. Yatmadan önce süt ve hardalı karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye sürün ve gerekliyse bulaşmaması için üzerine bez bağlayın.
  7. Soğanı dörde bölün ve leke olan bölgeye sürün. Lekelerin zaman içerisinde azalacağını gözlerinizle göreceksiniz. Gün içerisinde 2 kere uygulayabilirsiniz.

Kaçla hamile kaldınız kusura bakmayın benim de sorunum var rahatsız ediyorum ama
2.38le canım ilk 1 ay 25mg levotiron kullandım düşmedi.dozu biraz yükseltti 3gün 50mg 4gün 25mg kullandım 2.38e düşmüş adetin 2.günü yaptırmıştım testleri yine gidecektim bu ay gün adet gecikince test yaptım hamile olduğumu öğrendim.sorabilirsin tabi canım merak ettiklerini insallah seninde düzene girer biran önce de güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…