Tesekkur ederim canim sütü deneyim birde limonu diğerinin kokusu olur zaten bulantim çokCanım araştırdım biraz biran önce tedavi edilmezse kalıcı olabilirmiş.bu yöntemlerden uygun olanlarıyla bi başla insallah işine yarar..
Hamilelik Lekeleri Nasıl Geçer?
- Hamilelik lekesi için lekenin olduğu bölgeyi süt ile temizleyin. Süt , hamilelik lekelerinin temizlenmesinde önemli rol oynar. Aynı zamanda kuru ciltleri yönlendirmek için iyi bir yöntemdir.
- Sütün dışında limon veya limon suyu kullanabilirsiniz. Limon cildin parlamasını sağlarken aynı zamanda cilt lekelerini azaltıcı ve yok edici etkiye sahiptir.
- Gece yatmadan önce E vitamini ile Hint yağını bir fincan içerisinde karıştırın ve cilt lekenin üzerine sürün. Sabah kalktığınızda temizleyebilirsiniz.
- Çilek suyu , salatalık ve kayısı suyunu bir kase içerisinde karıştırıp , hamilelik lekesi üzerine sürün. Özellikle göz çevresinde oluşan lekeler için kuvvetli bir karışımdır ve lekeleri giderir.
- Yulaf ezmesi ve elma sirkesini karıştırıp , lekeli bölgeye sürün. 15 dakika bekledikten sonra cildinizden temizleyin.
- Yatmadan önce süt ve hardalı karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye sürün ve gerekliyse bulaşmaması için üzerine bez bağlayın.
- Soğanı dörde bölün ve leke olan bölgeye sürün. Lekelerin zaman içerisinde azalacağını gözlerinizle göreceksiniz. Gün içerisinde 2 kere uygulayabilirsiniz.
Tesekkur ederim canim sütü deneyim birde limonu diğerinin kokusu olur zaten bulantim çokCanım araştırdım biraz biran önce tedavi edilmezse kalıcı olabilirmiş.bu yöntemlerden uygun olanlarıyla bi başla insallah işine yarar..
Hamilelik Lekeleri Nasıl Geçer?
- Hamilelik lekesi için lekenin olduğu bölgeyi süt ile temizleyin. Süt , hamilelik lekelerinin temizlenmesinde önemli rol oynar. Aynı zamanda kuru ciltleri yönlendirmek için iyi bir yöntemdir.
- Sütün dışında limon veya limon suyu kullanabilirsiniz. Limon cildin parlamasını sağlarken aynı zamanda cilt lekelerini azaltıcı ve yok edici etkiye sahiptir.
- Gece yatmadan önce E vitamini ile Hint yağını bir fincan içerisinde karıştırın ve cilt lekenin üzerine sürün. Sabah kalktığınızda temizleyebilirsiniz.
- Çilek suyu , salatalık ve kayısı suyunu bir kase içerisinde karıştırıp , hamilelik lekesi üzerine sürün. Özellikle göz çevresinde oluşan lekeler için kuvvetli bir karışımdır ve lekeleri giderir.
- Yulaf ezmesi ve elma sirkesini karıştırıp , lekeli bölgeye sürün. 15 dakika bekledikten sonra cildinizden temizleyin.
- Yatmadan önce süt ve hardalı karıştırın. Cilt lekesi olan bölgeye sürün ve gerekliyse bulaşmaması için üzerine bez bağlayın.
- Soğanı dörde bölün ve leke olan bölgeye sürün. Lekelerin zaman içerisinde azalacağını gözlerinizle göreceksiniz. Gün içerisinde 2 kere uygulayabilirsiniz.
Slm canım ben bügün hamile oldugumu öğrendim yani nisan sonu yada mayıs başı kalmışım darısı tüm isteyenlere inşallahArkadaslar mayis ayinda hamile oldugunu ogrenenler gelin birlikte takip edelim birbirimizi
Arkadaslar mayis ayinda hamile oldugunu ogrenenler gelin birlikte takip edelim birbirimizi
Arkadaslar mayis ayinda hamile oldugunu ogrenenler gelin birlikte takip edelim birbirimizi
Hoşgeldin aramiza :)Slm canım ben bügün hamile oldugumu öğrendim yani nisan sonu yada mayıs başı kalmışım darısı tüm isteyenlere inşallah
Canim sanki Bzuk cikmis gibiEki Görüntüle 2005183 kizlar adetime 2gun var sizce hamilemiyim
Bnada oyle geldi gbi cnm yarin tekrar yapicam artikCanim sanki Bzuk cikmis gibi
zor biliyorum ama iki gün daha sabret canim adet gününde gecsin daha net cikarBnada oyle geldi gbi cnm yarin tekrar yapicam artik
zor biliyorum ama iki gün daha sabret canim adet gününde gecsin daha net cikar[/QUOTEyarin kan vereyim diyorum kanda cikar sanirim var yok
İnşallah canım çok teşekkür ederim 3.47 benim müdahale edilmedi şimdilik bekliyorum2.38le canım ilk 1 ay 25mg levotiron kullandım düşmedi.dozu biraz yükseltti 3gün 50mg 4gün 25mg kullandım 2.38e düşmüş adetin 2.günü yaptırmıştım testleri yine gidecektim bu ay gün adet gecikince test yaptım hamile olduğumu öğrendim.sorabilirsin tabi canım merak ettiklerini insallah seninde düzene girer biran önce de güzel haberler verirsin
Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldin aramiza :)
Geçmiş olsun canım insallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın düşüğün sebebini araştır ve ona göre ektra yapabileceğin birseyler varsa bi süre yap tekrar öyle hamile kal insallah sende bi dahakine sağ salim anne olursun canımKızlar bende mayısta hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım. İnşallah siz sağlıklı bi şekilde kucağıni za alirsiniz bebislernizi.
Rica ederim canım insallah işine yarar:)Tesekkur ederim canim sütü deneyim birde limonu diğerinin kokusu olur zaten bulantim çok
İnşallah canim. tavsiyelerin içinde teşekkür ederimGeçmiş olsun canım insallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın düşüğün sebebini araştır ve ona göre ektra yapabileceğin birseyler varsa bi süre yap tekrar öyle hamile kal insallah sende bi dahakine sağ salim anne olursun canım
Yüksek değil ama hamilelikte 2nin üstünde olması pek istenen bi durum değilmiş canım hamile misin suanda bilmiyorum ama değilsen ve hamile kalırsan mutlaka iyi bir doktora git çünkü yükseldiğinde düşük riski artıyormıs ve tedavi olunmazsa Allah korusun zeka geriliği bile oluyormus.Allah korusun herkeste olacak diye bisey yok tabi ama önlem almak içi rahatlatan bir durumİnşallah canım çok teşekkür ederim 3.47 benim müdahale edilmedi şimdilik bekliyorum
Rica ederim canım hersey gönlünce olsun insallahİnşallah canim. tavsiyelerin içinde teşekkür ederim
Kızlar bende mayısta hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım. İnşallah siz sağlıklı bi şekilde kucağıni za alirsiniz bebislernizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?