mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Tesekkur ederim canim sütü deneyim birde limonu diğerinin kokusu olur zaten bulantim çok

Tesekkur ederim canim sütü deneyim birde limonu diğerinin kokusu olur zaten bulantim çok

İnşallah canım çok teşekkür ederim 3.47 benim müdahale edilmedi şimdilik bekliyorum

Kızlar bende mayısta hamile olduğumu öğrendim ama düşük yaptım. İnşallah siz sağlıklı bi şekilde kucağıni za alirsiniz bebislernizi.
Geçmiş olsun canım insallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın düşüğün sebebini araştır ve ona göre ektra yapabileceğin birseyler varsa bi süre yap tekrar öyle hamile kal insallah sende bi dahakine sağ salim anne olursun canım

Reactions: Eva
İnşallah canim. tavsiyelerin içinde teşekkür ederim

İnşallah canım çok teşekkür ederim 3.47 benim müdahale edilmedi şimdilik bekliyorum
Yüksek değil ama hamilelikte 2nin üstünde olması pek istenen bi durum değilmiş canım hamile misin suanda bilmiyorum ama değilsen ve hamile kalırsan mutlaka iyi bir doktora git çünkü yükseldiğinde düşük riski artıyormıs ve tedavi olunmazsa Allah korusun zeka geriliği bile oluyormus.Allah korusun herkeste olacak diye bisey yok tabi ama önlem almak içi rahatlatan bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…