Teşekkür ederim canım güzel dileğin icinGeçmiş olsun .
Sağlıcakla yeniden güzel haberler alman dileğiyle Can'ım .
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin inşallah canim..Bugün miniğimin minik kesesini gördük sabredemedim de :) 4 haftalık dedi doktor :)
Keseye bakarak mı 4 haftalık dedi canım son adet tarihine göre kaç haftalıktı?Bugün miniğimin minik kesesini gördük sabredemedim de :) 4 haftalık dedi doktor :)
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alirsin inşallah canim..
Keseye bakarak mı 4 haftalık dedi canım son adet tarihine göre kaç haftalıktı?
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBugün miniğimin minik kesesini gördük sabredemedim de :) 4 haftalık dedi doktor :)
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ayy benimde öyle olabilir :)benim 21 nisandı ve tahminimce geç döllendi gibime geliyor bakalım pazartesi gidince görücez artık:)Evet Can'ım ultrasona göre 4+1 bugün.
Son adet tarihime göre 6+1
Sat 24 Nisan'dı
Ayy benimde öyle olabilir :)benim 21 nisandı ve tahminimce geç döllendi gibime geliyor bakalım pazartesi gidince görücez artık:)
Benimde son adet tarihin 24 nisandi Cumartesi nasipse kalp atışı için gidicez ALLAH olmayan herkese nasip etsin hepimizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşEvet Can'ım ultrasona göre 4+1 bugün.
Son adet tarihime göre 6+1
Sat 24 Nisan'dı
inşallah canım benim :)Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Biraz önce muayene oldum 5 haftalık dedi doktor.Ama düşük riski varmışProgestan diye bi ilaç verdi.Bir de Folbiol diye [/QUOTE ALLAH yardimcin olsun içini ferah tut benimde geçen hafta azbi kanamam oldu progestanin iğnesini oldum ilacinida 5doz alıyorum günde insan çok yipraniyo doktorum sağlıklı değilse gebelik zaten sonlanır sağlıklıysa kalır dedi RABBİM ol dedikten sonra olur tevekkül edelim
çok geçmiş olsun canım insallah tutunur bi sıkıntı olmaz moralni yüksek tutmaya çalışEvet rahime biraz yakınmış daha yukarıda olması gerekir dedi.
Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Sana da çok geçmiş olsun...
Sen moralini yüksek tut moral çok önemli dua ile inş olur mübarek aydayiz bol bol dua edelim bana doktor birşey söylemedi kendi doktoruma gidemedim şehir dışında diye bulduğum ilk doktora gittim oda düşük riski var dedi sebebini söylemedi kese yerindeydi çok şükür inş herşey güzel olacak:)Evet rahime biraz yakınmış daha yukarıda olması gerekir dedi.
Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Sana da çok geçmiş olsun...
Biraz önce muayene oldum 5 haftalık dedi doktor.Ama düşük riski varmışProgestan diye bi ilaç verdi.Bir de Folbiol diye
Benimde son adet tarihin 24 nisandi Cumartesi nasipse kalp atışı için gidicez ALLAH olmayan herkese nasip etsin hepimizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?