mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Evet rahime biraz yakınmış daha yukarıda olması gerekir dedi.
Rabbim ne verirse hayırlısını versin.Sana da çok geçmiş olsun...
Sen moralini yüksek tut moral çok önemli dua ile inş olur mübarek aydayiz bol bol dua edelim bana doktor birşey söylemedi kendi doktoruma gidemedim şehir dışında diye bulduğum ilk doktora gittim oda düşük riski var dedi sebebini söylemedi kese yerindeydi çok şükür inş herşey güzel olacak:)

Biraz önce muayene oldum 5 haftalık dedi doktor.Ama düşük riski varmış Progestan diye bi ilaç verdi.Bir de Folbiol diye

Can'ım sen kendine ve bebeğine dikkat et karamsarlığa kapılıp strese girme . Bana da doktor progestan verdi düşük riski demedi , bebeğin gelişimine yardım amaçlı dedi , ben düşüğü engelliyor bu ilaç değil mi diye sordum da . Hayırlısıyla alırız hepimiz kucağımıza çoçuğumuzu inşallah

Amin inşallah
Benimde son adet tarihin 24 nisandi Cumartesi nasipse kalp atışı için gidicez ALLAH olmayan herkese nasip etsin hepimizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

Amin inşallah Can'ım . :) Sat aynı ikimizin de ama ben biraz daha fazla bekleyeceğim sanırım o güzel melodimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…