mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Değilim canım çok teşekkür ederim İnan çok iyi geldi Şen'inle konuşmak inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin Şen'de

Merhaba kızlar ,hepinize hayırlı olsun diyorum ,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Kızlar benim hcg degerim ilk 23.5 cikti iki gün sonra 110.8 . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için ama sanırım hcg degerim düşük benim.. ben de doktorun dediğine uydum ve gitmedim 10 gün dolmasını bekliyorum. Ama içimde kötü bir his var. Sizce de hcg degeri dusuk mu ?

Niye ki ne güzel 2 gün sonra 4 katına çıkmış birden kötü değil ki 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor bi önceki değerin endişe etmene gerek Yok henüz çok yenidir ondan ilki öyle çıkmıştır

O zaman sana beta hcg değerlerimi yazayım belki için rahat eder Can'ım :)

1- 25
2- 78
3- 268
4- 544
5- 1277

Hepsi iki gün arayla yapıldı sonuncusu Pazar günüydü.
Bugün de minicik kesesini gördüm miniğimin çok şükür

İnşallah devam eder hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde :)

Oyyy maşallah inan ki çok sevindim allah razı olsun

Kizlar bisey sorucam benim midem çok yaniyo ve kaziniyo dizinde varmı butarz sorunlariniz normalde de modem hassastır şimdi dahada hassaslasti

Kizlar bisey sorucam benim midem çok yaniyo ve kaziniyo dizinde varmı butarz sorunlariniz normalde de modem hassastır şimdi dahada hassaslasti
Benim geçen hafta sonu öyleydi canım midemde yanma başlamıstı kazınma zaten acıktığı an başlıyor çok korktum yanması devam edecek diye ama geçti insallah seninde geçer bazıların bulantı olmaz yanma olurmus

Canım benim de öyle oluyor acıkınca kazınır gibi oluyor bişey yemezsem de yanma oluyor. Ama bulantı falan olmuyor şükürler olsun. Öyle olduğunda ağzına bişeyler at geçiyor

mide bulantısı ve usmam var çok fena....azıcık bişey yesem dahi hemen şişkinlik oluyor....Allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin insallah....

Gözün aydın ALLAH kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin inş. Mide bulantim yok şükür şimdilik yanma kazinma için kayinvalidem birşey önerdi saracoglundan duymuş demedim bakalım ise yarayacak mi

4 haftadaa görünüyor mu :) bende 5. haftayı beklıyorum 4+5 benim

Bak Şu + işaretlerinin arasında minik kesemiz
Altta da 4w1d yazıyor ultrason kağıdında . 4+1 dik dün yani
İnşallah sen de bi an önce görürsün Can'ım :)

Eklentiler

• IMG_1045.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 49
Bak Şu + işaretlerinin arasında minik kesemiz
Altta da 4w1d yazıyor ultrason kağıdında . 4+1 dik dün yani
İnşallah sen de bi an önce görürsün Can'ım :)
Ayy maşallah çok güzel bişey ya sabırsızlanıyorum. inşallah sağlıklı bi süreç olur hepimiz için .

Ayy maşallah çok güzel bişey ya sabırsızlanıyorum. inşallah sağlıklı bi süreç olur hepimiz için .

İnşallah Can'ım hepimiz için herşey güzel devam etsin .
Ben de çok sabırısızım , bu Cuma yeniden görmek istiyorum yA iyi bi doktor varmış burda ona da görünmek istiyorum . Çünkü kendi doktorum henüz herhangi bi tahlil vs istemedi bebek büyüsün 3 hafta sonra gel dedi . 7 haftalık olunca klp atışları da duyulur dedi . Ama ben aşama aşama görmek istiyorum

1,5 ay önce filan Kan değerlerime baktırmıştım normal mi diye dahiliyede, gebelik planladığımı söylemiştim o yüzden bakılması gereken tetkikleri yaptık. Tsh troid sanırım 3,9 du. Gebelikte bu 2,5 u geçmemeli gibi birşey demişti hamile kalınca tekrar gel bakalım dedi. Şimdi belki bu doktor ister gereken tahlilleri .

Kızlar ben de 29 mayısta hamile olduğumu öğrendim sat a göre 4+5 oluyor ama henüz muayene olmadım memlekete gitmeyi bekliyoruz allahım herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…