- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Değilim canım çok teşekkür ederim İnan çok iyi geldi Şen'inle konuşmak inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin Şen'deYüksek değil ama hamilelikte 2nin üstünde olması pek istenen bi durum değilmiş canım hamile misin suanda bilmiyorum ama değilsen ve hamile kalırsan mutlaka iyi bir doktora git çünkü yükseldiğinde düşük riski artıyormıs ve tedavi olunmazsa Allah korusun zeka geriliği bile oluyormus.Allah korusun herkeste olacak diye bisey yok tabi ama önlem almak içi rahatlatan bir durum
Amin canım tesekkür ederim darısı başına :)senden de güzel haberler alırız insallah:)Değilim canım çok teşekkür ederim İnan çok iyi geldi Şen'inle konuşmak inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin Şen'de
Niye ki ne güzel 2 gün sonra 4 katına çıkmış birden kötü değil ki 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor bi önceki değerin endişe etmene gerek Yok henüz çok yenidir ondan ilki öyle çıkmıştırMerhaba kızlar ,hepinize hayırlı olsun diyorum ,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Kızlar benim hcg degerim ilk 23.5 cikti iki gün sonra 110.8 . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için ama sanırım hcg degerim düşük benim.. ben de doktorun dediğine uydum ve gitmedim 10 gün dolmasını bekliyorum. Ama içimde kötü bir his var. Sizce de hcg degeri dusuk mu ?
Merhaba kızlar ,hepinize hayırlı olsun diyorum ,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Kızlar benim hcg degerim ilk 23.5 cikti iki gün sonra 110.8 . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için ama sanırım hcg degerim düşük benim.. ben de doktorun dediğine uydum ve gitmedim 10 gün dolmasını bekliyorum. Ama içimde kötü bir his var. Sizce de hcg degeri dusuk mu ?
Oyyy maşallah inan ki çok sevindim allah razı olsunO zaman sana beta hcg değerlerimi yazayım belki için rahat eder Can'ım :)
1- 25
2- 78
3- 268
4- 544
5- 1277
Hepsi iki gün arayla yapıldı sonuncusu Pazar günüydü.
Bugün de minicik kesesini gördüm miniğimin çok şükür
İnşallah devam eder hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde :)
Teşekkür ederim insallahNiye ki ne güzel 2 gün sonra 4 katına çıkmış birden kötü değil ki 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor bi önceki değerin endişe etmene gerek Yok henüz çok yenidir ondan ilki öyle çıkmıştır
Oyyy maşallah inan ki çok sevindim allah razı olsun
Benim geçen hafta sonu öyleydi canım midemde yanma başlamıstı kazınma zaten acıktığı an başlıyor çok korktum yanması devam edecek diye ama geçti insallah seninde geçer bazıların bulantı olmaz yanma olurmusKizlar bisey sorucam benim midem çok yaniyo ve kaziniyo dizinde varmı butarz sorunlariniz normalde de modem hassastır şimdi dahada hassaslasti
Canım benim de öyle oluyor acıkınca kazınır gibi oluyor bişey yemezsem de yanma oluyor. Ama bulantı falan olmuyor şükürler olsun. Öyle olduğunda ağzına bişeyler at geçiyorKizlar bisey sorucam benim midem çok yaniyo ve kaziniyo dizinde varmı butarz sorunlariniz normalde de modem hassastır şimdi dahada hassaslasti
İnşallah canım kraker kurtarıcı bu durumdamide bulantısı ve usmam var çok fena....azıcık bişey yesem dahi hemen şişkinlik oluyor....Allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin insallah....
4 haftadaa görünüyor mu :) bende 5. haftayı beklıyorum 4+5 benimBugün miniğimin minik kesesini gördük sabredemedim de :) 4 haftalık dedi doktor :)
Canim dr gittim hamileymişim şükürler olsunzor biliyorum ama iki gün daha sabret canim adet gününde gecsin daha net cikar
4 haftadaa görünüyor mu :) bende 5. haftayı beklıyorum 4+5 benim
Ayy maşallah çok güzel bişey ya sabırsızlanıyorum. inşallah sağlıklı bi süreç olur hepimiz için .Bak Şu + işaretlerinin arasında minik kesemiz
Altta da 4w1d yazıyor ultrason kağıdında . 4+1 dik dün yani
İnşallah sen de bi an önce görürsün Can'ım :)
Ayy maşallah çok güzel bişey ya sabırsızlanıyorum. inşallah sağlıklı bi süreç olur hepimiz için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?