Aynıyız seninle :) hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inşallahKızlar ben de 29 mayısta hamile olduğumu öğrendim sat a göre 4+5 oluyor ama henüz muayene olmadım memlekete gitmeyi bekliyoruz allahım herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Ya ne güzel baktırmışsın ben hiç baktırmadım zaten çok ani gelişti birden oldu hiç anlamadım ben. Benim demirim çok düşük çıktı beta degeri için kan verdiğimde muhtemelen ilaç başlayacagız hemen doktor arastırıyorum sen nerede yasıyorsun.İnşallah Can'ım hepimiz için herşey güzel devam etsin .
Ben de çok sabırısızım , bu Cuma yeniden görmek istiyorum yA iyi bi doktor varmış burda ona da görünmek istiyorum . Çünkü kendi doktorum henüz herhangi bi tahlil vs istemedi bebek büyüsün 3 hafta sonra gel dedi . 7 haftalık olunca klp atışları da duyulur dedi . Ama ben aşama aşama görmek istiyorum
1,5 ay önce filan Kan değerlerime baktırmıştım normal mi diye dahiliyede, gebelik planladığımı söylemiştim o yüzden bakılması gereken tetkikleri yaptık. Tsh troid sanırım 3,9 du. Gebelikte bu 2,5 u geçmemeli gibi birşey demişti hamile kalınca tekrar gel bakalım dedi. Şimdi belki bu doktor ister gereken tahlilleri .
Ya ne güzel baktırmışsın ben hiç baktırmadım zaten çok ani gelişti birden oldu hiç anlamadım ben. Benim demirim çok düşük çıktı beta degeri için kan verdiğimde muhtemelen ilaç başlayacagız hemen doktor arastırıyorum sen nerede yasıyorsun.
Kızlar ben de 29 mayısta hamile olduğumu öğrendim sat a göre 4+5 oluyor ama henüz muayene olmadım memlekete gitmeyi bekliyoruz allahım herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Ankaradayım ben :) herşey nasip kısmet zamanı gelince hiç bişey dinlemiyor oluyor.Kızıltepe/Mardin Can'ım . Görev icabı :)
Sen ?
Bi de hepatit aşısı olamamışım o da çıktı kan tahlilinde geçen ay bir doz yaptırdım ama Mayıs sonunda hamileliğimi öğrenince yaptırmadım doktora sormam lazım önce .
Olsun sen de bundan sonra yapılması gerekenleri yaparsın canım. Benim yumurtalık kistim vardı doktor onun için ilaç verdi 2 gün içtim bıraktım bu ay ihtimal vermiyordu 2 doktor da ama onların bilgisi de bazen bi yere kadar . İlacı çöpe atmıştım , yaptığım doğru da diyemem ama ben kist tedavisi değil bebek sahibi olmayı istiyordum . Sürpriz yaptı miniğim bana :)
Ankaradayım ben :) herşey nasip kısmet zamanı gelince hiç bişey dinlemiyor oluyor.
Canım önemli olan iki gunde iki kat artmış mi ?? Iki kat artış gösterdiği icin korkma..gec döllenme olabilir. Herkesin beta hcg değeri aynı olmaz canim ..endise yapmaMerhaba kızlar ,hepinize hayırlı olsun diyorum ,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. Kızlar benim hcg degerim ilk 23.5 cikti iki gün sonra 110.8 . Doktor 10 gün sonra gel dedi kese için ama sanırım hcg degerim düşük benim.. ben de doktorun dediğine uydum ve gitmedim 10 gün dolmasını bekliyorum. Ama içimde kötü bir his var. Sizce de hcg degeri dusuk mu ?
Anakarada hangi doktora gidiyorsun benim ailemde orada nasipse doğumu anakarada düşünüyorum ama hastane bulamadım SGK anlaşmalı özel doktumun anlaşmalı olduğu hastahane çok pahalı ama bakicaz artık sağlıklı olsunlarda
Hayırlı olsun ALLAH kucağımiza almayı nasip etsinMerhaba kızlarrrr bende dün öğrendim hamileyim çok şükür senelerdir bekliyordum melegimi
Hayırlı olsun ALLAH kucağımiza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun ALLAH kucağımiza almayı nasip etsin
Anakarada hangi doktora gidiyorsun benim ailemde orada nasipse doğumu anakarada düşünüyorum ama hastane bulamadım SGK anlaşmalı özel doktumun anlaşmalı olduğu hastahane çok pahalı ama bakicaz artık sağlıklı olsunlarda
Benim kanamam basladi acilde yatis verdoler ne olur dua Edin kizlar bana
Rabbim yardımcın olsun canım bebeğini sana bağışlasınBenim kanamam basladi acilde yatis verdoler ne olur dua Edin kizlar bana
Durdular simdi cok sukur kalp atisida var yarina kadar bekleycm hayir yapmadimGecmis olsun canim kanaman cok mu kasilma var mi rahminde. Agir bi is mi yapmistin. Allahim bebegini sana bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?