mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kızlar ben de 29 mayısta hamile olduğumu öğrendim sat a göre 4+5 oluyor ama henüz muayene olmadım memlekete gitmeyi bekliyoruz allahım herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Aynıyız seninle :) hayırlı olsun canım sağlıkla devam eder inşallah

Ya ne güzel baktırmışsın ben hiç baktırmadım zaten çok ani gelişti birden oldu hiç anlamadım ben. Benim demirim çok düşük çıktı beta degeri için kan verdiğimde muhtemelen ilaç başlayacagız hemen doktor arastırıyorum sen nerede yasıyorsun.

Kızıltepe/Mardin Can'ım . Görev icabı :)
Sen ?

Bi de hepatit aşısı olamamışım o da çıktı kan tahlilinde geçen ay bir doz yaptırdım ama Mayıs sonunda hamileliğimi öğrenince yaptırmadım doktora sormam lazım önce .

Olsun sen de bundan sonra yapılması gerekenleri yaparsın canım. Benim yumurtalık kistim vardı doktor onun için ilaç verdi 2 gün içtim bıraktım bu ay ihtimal vermiyordu 2 doktor da ama onların bilgisi de bazen bi yere kadar . İlacı çöpe atmıştım , yaptığım doğru da diyemem ama ben kist tedavisi değil bebek sahibi olmayı istiyordum . Sürpriz yaptı miniğim bana :)

Ankaradayım ben :) herşey nasip kısmet zamanı gelince hiç bişey dinlemiyor oluyor.

Canım önemli olan iki gunde iki kat artmış mi ?? Iki kat artış gösterdiği icin korkma..gec döllenme olabilir. Herkesin beta hcg değeri aynı olmaz canim ..endise yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…