mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

henüz araştırıyorum Doktorum Ümit Korucuoğlu olucak buyuk ihtimalle ama hastaneye daha karar vermedim canım. sağlıklıca gelirler insallah

Kalp atışını duyan oldu mu kızlar ben bu hafta sonu gidicem inş duyarim zaman geçmek bilmiyo

Benim bat 21 nisandı duyamadık canım daha bugün keseyi gördük 10gün önce görememiştik.birkaç haftayada kalp atışlarını duyarız dedi doktorumuz
Benim SAT 24nisandi bat 20mayisti biz 27 mayısta keseyi gördük 2,5haftalik dedi doktor 10gun sonra çağırdı inş cumartesi gidicez sanırım senin geç döllenme olmuş zaten tam anlayamıyorum su hafta hesabını:)

Sat 25 nisan
24 mayısta kesemizi gördük
6+2yim
Saat 4 de Dr randevum var inşallah güzel haberlerini alirim.

yanlış yazmısım baştan alıyım :)
sat 21 nisan bat 21 mayıs tı.suan adete göre 6+6 ama 10 gün öncce 4 haftalık demişti doktor :)))daha bugün keseyi görebildik yani sorulunca 6+6 diyorum kafa karışıyo fena halde :))

Aynen ultrason daki hafta farklı oluyo bakalım c.tesi inş. Kalp atışı için erken mi acaba sulandırıcı kullanıyorum ben kalp sesini güzelse iğne vermiycek doktoruma güveniyorum bakalım inş güzel haberler aliriz kullandığınız ilaçlar varmı ben folik asit balık yağı b12 d vitamini pregestan,kalsiyum kullanıyorum

ben şuan sadece folik asit ve tiroid ilacım var onları kullanıyorum bize bugün kalp atışı için 1-2 hafta sonra gelseniz olur dedi doktorumuz .insallah duyarsınız ama belli olmaz tabi..vitamin ilaçlarını doktor mu verdi canım?bana folik asit harici bi vitamin vermedi

Evet bana tahlil verdi bi çok orda b12 ve d vitaminini düşük buldu o yüzden şimdiden başla dedi bebek depoları bosaltiyomus öncesinde zaten solgarin vitaminini başlatmıştı

Evet bana tahlil verdi bi çok orda b12 ve d vitaminini düşük buldu o yüzden şimdiden başla dedi bebek depoları bosaltiyomus öncesinde zaten solgarin vitaminini başlatmıştı
Banada tahlil verdi hatta dahiliyede tüm hormonlara baktı ama bi tek folik asit verdi izmire gidince bir sorayım ordaki doktora vitamin gerekli mi diye illa biz sorucaz bazı seyleri doktorlar umursamıyo sanırım ya da gerek mi duymadı bilmiyorum tabi orasını

Bende ritim bozukluğu var ilaç kullanıyorum kalp doktorum 12.haftaya kadar biraktirdi bebeğin organ gelişimi bu dönemde olusuyomus o yüzden
Benim doktorum riskli gebelik uzmanı doc Dr ablamın doktoruydu çok titiz bi doktor başka doktor araştırmadim direk ona gittim hamileligimde bi problem yoksa ona belli dönemlerde gidip yaşadığım şehirde bi doktor edinmeyi düşünüyorum burada kanamam olunca özel bi hastaneye gittik ve doktor ilgisizdi iğneyi 3gunde bi yaptır dedi düşük riski var dedi kendi doktorumuz aradım iğneyi yaptırma bakalım görelim dedi ve dediği gibi kesildi kanamam hatta sorunluysa sonlanır yapacak birşey yok dedi hatta gebe halimle antibiyotik verdi bana aile hekimi idrarda enfeksiyon var diye doktorum kızdı kültür istedi üremeye baktı 3lt su iç dedi ve atlattım çok şükür amma konuştum napim evde yanlız olunca bütün gün böle oluyor kusura bakmayın:)

Kizlarrr merhaba randevum vardı yeni çıktım sat a göre 6+2 ydi hamileligim ultrasonda 6+4 göründü herşey yolunda dedi doktor kalp atışı göründü yeni başladığı için dk da kaç attığını saymak doğru olmaz dedi.karnimdan muayene de net görünmediği için vajinal muayneye yaptı.orda net göründü.kalbi kımil kımil hareketi göründü. Folikasit solgar kullaniyordum.Değiştirdi premesis diye bı takviye verdi .Aynı zamanda bulantısı da azaltiyormus. İnşallah hepiniz güzel haberlerini alırsınız bebeklerinizin.

Ben de kan sulandirici iğne kullanıyorum onun yani sıra Bebe asprini de alıyorum ayrıca troid ilacım da var var da var yani folik asit ,progestan, prednol çok ilaç kullanıyorum allah yardımcım olsun bu kez doguracam insallah

Gozunaydin canım sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini inşallah ben kalp atışını hiç duyamadim geçen şubatta 7 haftalikken durmuş bebeğimin kalbi kürtaj oldum malesef..Bu kez her şey yolunda gidecek allahın izniyle inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…