Benimde Aralık'ta düşmüştü bebeğim.İnşallah bu kez kavusucam bebeğime inanıyorumGozunaydin canım sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini inşallah ben kalp atışını hiç duyamadim geçen şubatta 7 haftalikken durmuş bebeğimin kalbi kürtaj oldum malesef..Bu kez her şey yolunda gidecek allahın izniyle inanıyorum
anladım canım tabi biraz sıkıntılar olmus ama şimdi iyisin sanırım rabbim tüm anne adaylarımıa sağlıklı bi gebelik nasip etsin..merak etme bende senin gibi evdeyim bütün gün bu site o yüzdn bana çok ii geliyor :)Bende ritim bozukluğu var ilaç kullanıyorum kalp doktorum 12.haftaya kadar biraktirdi bebeğin organ gelişimi bu dönemde olusuyomus o yüzden
Benim doktorum riskli gebelik uzmanı doc Dr ablamın doktoruydu çok titiz bi doktor başka doktor araştırmadim direk ona gittim hamileligimde bi problem yoksa ona belli dönemlerde gidip yaşadığım şehirde bi doktor edinmeyi düşünüyorum burada kanamam olunca özel bi hastaneye gittik ve doktor ilgisizdi iğneyi 3gunde bi yaptır dedi düşük riski var dedi kendi doktorumuz aradım iğneyi yaptırma bakalım görelim dedi ve dediği gibi kesildi kanamam hatta sorunluysa sonlanır yapacak birşey yok dedi hatta gebe halimle antibiyotik verdi bana aile hekimi idrarda enfeksiyon var diye doktorum kızdı kültür istedi üremeye baktı 3lt su iç dedi ve atlattım çok şükür amma konuştum napim evde yanlız olunca bütün gün böle oluyor kusura bakmayın:)
Evet birileriyle birşeyler paylaşmak güzel kızlar inş hepimiz sağlıklı bisekilde kavusucaz ALLAH'in izniyle bebeklerimizeanladım canım tabi biraz sıkıntılar olmus ama şimdi iyisin sanırım rabbim tüm anne adaylarımıa sağlıklı bi gebelik nasip etsin..merak etme bende senin gibi evdeyim bütün gün bu site o yüzdn bana çok ii geliyor :)
İnsallah canım birbirimize duacıyız:)Evet birileriyle birşeyler paylaşmak güzel kızlar inş hepimiz sağlıklı bisekilde kavusucaz ALLAH'in izniyle bebeklerimize
Benim de aralıkta kürtajım olmuştu canımBenimde Aralık'ta düşmüştü bebeğim.İnşallah bu kez kavusucam bebeğime inanıyorum
Bence de öyle yap canım düzenli kalp atisini duy mı için daha rahat olur. Senin bulantin oluyor mıBenim de aralıkta kürtajım olmuştu canımRabbim inşallah bunları bize bağışlasın :) geçen hafta keseyi gördüm ben de yarın için kalp atışına çağırmıştı ama haftaya cumartesi gideceğim garanti olsun yine duyulmazsa bu bi hafta geçmez yoksa
Canım aslında olmuyordu ama şu üç gündür oluyor. Kusma falan yok ama açken kazınma tarzı yanma oluyor, tokken de bulantı oluyur özellikle suyu çok içince. Sen de nasıl durumBence de öyle yap canım düzenli kalp atisini duy mı için daha rahat olur. Senin bulantin oluyor mı
Benim içim hiç bişey almıyor.bulantim hep var ama cikartmiyorum koku almadığım sürece.halsizimm yataktan kalkmak çok zorluyorCanım aslında olmuyordu ama şu üç gündür oluyor. Kusma falan yok ama açken kazınma tarzı yanma oluyor, tokken de bulantı oluyur özellikle suyu çok içince. Sen de nasıl durum
Evet canım halsizlik bende de var. Hep uyumak istiyorum ama minikler sağlıklı olsun da bunlar geçici şeyler inşallahBenim içim hiç bişey almıyor.bulantim hep var ama cikartmiyorum koku almadığım sürece.halsizimm yataktan kalkmak çok zorluyor
Aynen bende de başladı uyumaktan kafamı kaldıramıyorumEvet canım halsizlik bende de var. Hep uyumak istiyorum ama minikler sağlıklı olsun da bunlar geçici şeyler inşallah
Sorma o bendede var midem beni öldürüyor uyutmuyo sanki alev alev kazinma başladı bide sanki midemde kocaman bi diken var leblebi yiyorum bide iki kaşık süt iç o biraz rahatlatiyo ama sütü isitmiycaksin dolaptan çıkarıp iki kaşık iciceksin keşke zamanla geçseKızlarrr yardım!!
Suanda yemek borum resmen asitten yanıyo gibi mide yanması ya da reflü tarzı birsey nasıl geçicek acaba busizede oluyor mu sizce sarımsaklı yoğurt dokunmus olabilir mi acaba mideme??
bende doğal antibiyotik ya iyi olur cacıkta diye düşündüm ama mahvetti geçen hafta bigünde böyle olmustu ama o gün ne yemiştim hatırlamıyorum çok enteresan bi mide yanması.sanki yanan mide değil boğazımda yemek borusu.yutkundukça yandığını hissettim.bazı yiyeceklere dikkat etmek gerek demekkiBide sakin sarımsak yeme ben geçen sarımsaklı havuç tarator yeme gafletinde bulundum midem beni mahvettin sarımsak çok dokunuyo ve gaz yapiyooo
3. Aydan sonra başlamayı düşünüyorumHamilelikte karin yirtilmasin die yag kullnmaya basladiniz mi
Bence simdiden baslasak daha ii degil mi ben bio oil aldm bugun basladim karnima kucuk dairel cizerek yapuyorum ne kdr yumusak tutarsak o kdr yirtlmazmis bir sabah bi aksam . Kalcalarm hafif yirtik ztn oralara da suruyorum genislemesn fie3. Aydan sonra başlamayı düşünüyorum
Leblebi tavsiye ederim ben yanından ayirmiyom buaralar en iyi dostum leblebim ve suyumbende doğal antibiyotik ya iyi olur cacıkta diye düşündüm ama mahvetti geçen hafta bigünde böyle olmustu ama o gün ne yemiştim hatırlamıyorum çok enteresan bi mide yanması.sanki yanan mide değil boğazımda yemek borusu.yutkundukça yandığını hissettim.bazı yiyeceklere dikkat etmek gerek demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?