mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Benimde Aralık'ta düşmüştü bebeğim.İnşallah bu kez kavusucam bebeğime inanıyorum

anladım canım tabi biraz sıkıntılar olmus ama şimdi iyisin sanırım rabbim tüm anne adaylarımıa sağlıklı bi gebelik nasip etsin..merak etme bende senin gibi evdeyim bütün gün bu site o yüzdn bana çok ii geliyor :)

Evet birileriyle birşeyler paylaşmak güzel kızlar inş hepimiz sağlıklı bisekilde kavusucaz ALLAH'in izniyle bebeklerimize

Benimde Aralık'ta düşmüştü bebeğim.İnşallah bu kez kavusucam bebeğime inanıyorum
Benim de aralıkta kürtajım olmuştu canım Rabbim inşallah bunları bize bağışlasın :) geçen hafta keseyi gördüm ben de yarın için kalp atışına çağırmıştı ama haftaya cumartesi gideceğim garanti olsun yine duyulmazsa bu bi hafta geçmez yoksa

Bence de öyle yap canım düzenli kalp atisini duy mı için daha rahat olur. Senin bulantin oluyor mı

Kızlarrr yardım!!
Suanda yemek borum resmen asitten yanıyo gibi mide yanması ya da reflü tarzı birsey nasıl geçicek acaba busizede oluyor mu sizce sarımsaklı yoğurt dokunmus olabilir mi acaba mideme??

Kızlar suan adet zamanım hamile olduğum için olmuyorum ama felaket adet ağrısı çekiyorum dün ağrım olunca soluğu doktorda aldım ama her ay adet zamani agrin olur dedi

Bence de öyle yap canım düzenli kalp atisini duy mı için daha rahat olur. Senin bulantin oluyor mı
Canım aslında olmuyordu ama şu üç gündür oluyor. Kusma falan yok ama açken kazınma tarzı yanma oluyor, tokken de bulantı oluyur özellikle suyu çok içince. Sen de nasıl durum

Canım aslında olmuyordu ama şu üç gündür oluyor. Kusma falan yok ama açken kazınma tarzı yanma oluyor, tokken de bulantı oluyur özellikle suyu çok içince. Sen de nasıl durum
Benim içim hiç bişey almıyor.bulantim hep var ama cikartmiyorum koku almadığım sürece.halsizimm yataktan kalkmak çok zorluyor

Benim içim hiç bişey almıyor.bulantim hep var ama cikartmiyorum koku almadığım sürece.halsizimm yataktan kalkmak çok zorluyor
Evet canım halsizlik bende de var. Hep uyumak istiyorum ama minikler sağlıklı olsun da bunlar geçici şeyler inşallah

Kızlarrr yardım!!
Suanda yemek borum resmen asitten yanıyo gibi mide yanması ya da reflü tarzı birsey nasıl geçicek acaba busizede oluyor mu sizce sarımsaklı yoğurt dokunmus olabilir mi acaba mideme??
Sorma o bendede var midem beni öldürüyor uyutmuyo sanki alev alev kazinma başladı bide sanki midemde kocaman bi diken var leblebi yiyorum bide iki kaşık süt iç o biraz rahatlatiyo ama sütü isitmiycaksin dolaptan çıkarıp iki kaşık iciceksin keşke zamanla geçse

Bide sakin sarımsak yeme ben geçen sarımsaklı havuç tarator yeme gafletinde bulundum midem beni mahvettin sarımsak çok dokunuyo ve gaz yapiyooo

Bide sakin sarımsak yeme ben geçen sarımsaklı havuç tarator yeme gafletinde bulundum midem beni mahvettin sarımsak çok dokunuyo ve gaz yapiyooo
bende doğal antibiyotik ya iyi olur cacıkta diye düşündüm ama mahvetti geçen hafta bigünde böyle olmustu ama o gün ne yemiştim hatırlamıyorum çok enteresan bi mide yanması.sanki yanan mide değil boğazımda yemek borusu.yutkundukça yandığını hissettim.bazı yiyeceklere dikkat etmek gerek demekki

3. Aydan sonra başlamayı düşünüyorum
Bence simdiden baslasak daha ii degil mi ben bio oil aldm bugun basladim karnima kucuk dairel cizerek yapuyorum ne kdr yumusak tutarsak o kdr yirtlmazmis bir sabah bi aksam . Kalcalarm hafif yirtik ztn oralara da suruyorum genislemesn fie

Bende baslamadim daha büyümedi diye goguslerede surmeliymisiz onlardada çatlama oluyomus

Leblebi tavsiye ederim ben yanından ayirmiyom buaralar en iyi dostum leblebim ve suyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…