Normalde uyku sıkıntısı yaşayan bi insanım şimdi narkoz almış gibi pıııt uyuyorumAynen bende de başladı uyumaktan kafamı kaldıramıyorum
Benim ki 8+5 karnim cikti sizde cikmadi miBende baslamadim daha büyümedi diye goguslerede surmeliymisiz onlardada çatlama oluyomus
İlk bebek mı sizinBenim ki 8+5 karnim cikti sizde cikmadi mi
Evet benim ilk olucak allahim nasip ederseİlk bebek mı sizin
Genelde ilk bebekte 4ay dan sonra çıkar diye biliyorum bende tek büyüme göğsümde. Allah bağışlasın bebeginiziEvet benim ilk olucak allahim nasip ederse
Ben uyku sorunu yaşamam ama resmen günün yarısı uyumaya başladım gecenin dışında :) evdeysem kalkıp iş yapıyorum biraz ortalığı topluyorum sonra yine uyuyorumNormalde uyku sıkıntısı yaşayan bi insanım şimdi narkoz almış gibi pıııt uyuyorum
Ben uyku sorunu yaşamam ama resmen günün yarısı uyumaya başladım gecenin dışında :) evdeysem kalkıp iş yapıyorum biraz ortalığı topluyorum sonra yine uyuyorum
Yanı sabah kalkıp bakıyorum çıkmadı hala akşama doğru sisiyo tabi su içip yemekten gazdan falan ama büyümedi kilo almadim gr almisim 55le hamile kaldım 4aydan sonra falan çıkar diyolarBenim ki 8+5 karnim cikti sizde cikmadi mi
kızlar göğüs çevresine susam yağı ile masaj çok iyi geliyormus hem çatlaklar için hemde süt için (ender saraç tavsiyesidir ).Bende baslamadim daha büyümedi diye goguslerede surmeliymisiz onlardada çatlama oluyomus
İlk kez duydum, kakao yağını duymuştum ama böle kalıp şeklinde satilaniymiş denemek lazım acaba hangisi daha etkilikızlar göğüs çevresine susam yağı ile masaj çok iyi geliyormus hem çatlaklar için hemde süt için (ender saraç tavsiyesidir ).
İlk kez duydum, kakao yağını duymuştum ama böle kalıp şeklinde satilaniymiş denemek lazım acaba hangisi daha etkilikızlar göğüs çevresine susam yağı ile masaj çok iyi geliyormus hem çatlaklar için hemde süt için (ender saraç tavsiyesidir ).
hiç bilmiyorum ki,ama genel vücut çatlakları için soğuk sıkım hindistan cevizi yağıda tavsiye ediliyor ben ondan almayı düşünüyorum çokta bi sürü sey karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü zaten genetiğimizde olduğu sürece önüne geçmek çok mümkün olmuyor.önlem amaçlı organik bişey kullanmak tabiki biraz olsun rahatlatır cildi.İlk kez duydum, kakao yağını duymuştum ama böle kalıp şeklinde satilaniymiş denemek lazım acaba hangisi daha etkili
Uyku konusunda yalniz olmadigima sevindim is yerinde uyukluyorum eve geliyorum yemekten sonra hemen uyuyorum hicbirsey yapasim gelmiyor
Benimde uyku dışında belirgin bi belirtim Yok suan kızlar ara ara hafiften agrım oluyor kasıklarımda o da çok kısa sürüyor.. birde göğüslerim şis o kadar..Bende 15 Mayısta öğrendim :) Yarın kalbini dinlemeye gideceğiz inş. :)Şu an hiç bulantım yok sadece çok uyumak istiyorum.
Aynen canımBen uyku sorunu yaşamam ama resmen günün yarısı uyumaya başladım gecenin dışında :) evdeysem kalkıp iş yapıyorum biraz ortalığı topluyorum sonra yine uyuyorum
Ayy canım ben geçen hafta 5+2de kalp atışını duyamamıştım ama şimdi seni duyunca içim rahatladı doktor bana daha çok erkenden demiş kalp atışı yok diyeBende 15 Mayısta öğrendim :) Yarın kalbini dinlemeye gideceğiz inş. :)Şu an hiç bulantım yok sadece çok uyumak istiyorum.
Bugün gidecektim p.tesiye kaldı.. p.tesi görücem inşallahAynen canımsen gittin mi hiç doktora kese yada kalp atışı için
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBugün gidecektim p.tesiye kaldı.. p.tesi görücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?