mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Son adet tarihim 26 nisan ve hala adet olmadim 13 gun gecti gecen hafta basit kist cikti bende pazartesi gunude hastahneye yine gittim doktorum 1 hafta daha bekle belki gebelik olusur dedi suan goguslerim o kadar sertki bazen hafif agrilarim oluyor ama ilk defa adetim boyle gecikti birde gecen ay 5 gun gecikti oda sehir degsikligi oldu diye gec dollenme olabilirmi 7 ay once dusuk ysptim cok istiyorum

Normalde uyku sıkıntısı yaşayan bi insanım şimdi narkoz almış gibi pıııt uyuyorum
Ben uyku sorunu yaşamam ama resmen günün yarısı uyumaya başladım gecenin dışında :) evdeysem kalkıp iş yapıyorum biraz ortalığı topluyorum sonra yine uyuyorum

İlk kez duydum, kakao yağını duymuştum ama böle kalıp şeklinde satilaniymiş denemek lazım acaba hangisi daha etkili
hiç bilmiyorum ki,ama genel vücut çatlakları için soğuk sıkım hindistan cevizi yağıda tavsiye ediliyor ben ondan almayı düşünüyorum çokta bi sürü sey karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü zaten genetiğimizde olduğu sürece önüne geçmek çok mümkün olmuyor.önlem amaçlı organik bişey kullanmak tabiki biraz olsun rahatlatır cildi.

Uyku konusunda yalniz olmadigima sevindim is yerinde uyukluyorum eve geliyorum yemekten sonra hemen uyuyorum hicbirsey yapasim gelmiyor

Bende 15 Mayısta öğrendim :) Yarın kalbini dinlemeye gideceğiz inş. :) Şu an hiç bulantım yok sadece çok uyumak istiyorum.
Benimde uyku dışında belirgin bi belirtim Yok suan kızlar ara ara hafiften agrım oluyor kasıklarımda o da çok kısa sürüyor.. birde göğüslerim şis o kadar..
Uyuyalım ki bebişlerimiz büyüsün :)

Ben uyku sorunu yaşamam ama resmen günün yarısı uyumaya başladım gecenin dışında :) evdeysem kalkıp iş yapıyorum biraz ortalığı topluyorum sonra yine uyuyorum
Aynen canım sen gittin mi hiç doktora kese yada kalp atışı için

Bende 15 Mayısta öğrendim :) Yarın kalbini dinlemeye gideceğiz inş. :) Şu an hiç bulantım yok sadece çok uyumak istiyorum.
Ayy canım ben geçen hafta 5+2de kalp atışını duyamamıştım ama şimdi seni duyunca içim rahatladı doktor bana daha çok erkenden demiş kalp atışı yok diye inşallah yarın pıtpıtları duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…