mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Evett cok dengesiz vücudum oluştu.. bir de burun tıkanıklığı oluyor..
Ayrıca pazartesi doktora gideceğim. Inşallah kalp Atisini duyarız..8.haftama gireceğim pazartesi

Evett cok dengesiz vücudum oluştu.. bir de burun tıkanıklığı oluyor..
Ayrıca pazartesi doktora gideceğim. Inşallah kalp Atisini duyarız..8.haftama gireceğim pazartesi
İnş. Bende yarın gidicem inş. Sağlıklı haberlerini alırız

Yanı sabah kalkıp bakıyorum çıkmadı hala akşama doğru sisiyo tabi su içip yemekten gazdan falan ama büyümedi kilo almadim gr almisim 55le hamile kaldım 4aydan sonra falan çıkariyolar
Benimki neden cikti bende 53 ile hamile kaldim o kdr cok da istahim yok aslijds ilk ogrendigimde yumurtalar yogurtlar etler sijra 6 ile 7 hafta arasi cok kotuydum hic bise yiyemedim bu aralar biraz biraz topladim ama aksanlari cok kotu halsizlik oluyor dunya bitmis gibi resmen

Seninki hafta olarak daha büyük benim 6+5 yani SAT a göre herkesin yapısı farklı düşük kiloyla hamile kalanlar daha fazla kilo alıyormuş aman sağlıklı olsunlarda iç karın kiminde daha küçük kiminde buyukmus mesela benim iki ablam var birisi futbol topu kadar oldu büyümedi hiç öbürü ise Zor taşıdı

D
Dogrudur canim ciksin ya karnimiz biran once hamile oldugumuzu daha cok hissedelimm

Kızlarrrr bende 4 haftalık gebeyimmm :) İnşallah Allahım sonunu hayırlı eder benim ve hepimizin de mucuk :)

Bende niye hiç bir belirti yok artık midem bulansın hissedeyim istiyorum uykum da gelmiyor halsiz de değilim erken mi acaba kaçıncı haftada başladı sizin belirtiler

Bende niye hiç bir belirti yok artık midem bulansın hissedeyim istiyorum uykum da gelmiyor halsiz de değilim erken mi acaba kaçıncı haftada başladı sizin belirtiler
Bende 6.haftada başladı belirtiler progestan da kullanıyorum o ilaç da hamilelik belirtilerini artirirmis ondan da olabir benimkiler

ama böylede sürekli düşünüyorum iyi mi acaba niye belirti yok ters giden birşeyler mi var
Ne kadarlik senin ki benim de ilk baslar bisey yokdu suan aksama davtim vr ama deli gibi uykum vr ve gece 10 dan sonra deli bi halsizlk cokuyor uzerime cok kotu bi durum

Kizlar doktorum bana folik asit vrmisti 2 hafta oldu yeni birde decavit pronatal verdi kulann cr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…