İnş. Bende yarın gidicem inş. Sağlıklı haberlerini alırızEvett cok dengesiz vücudum oluştu.. bir de burun tıkanıklığı oluyor..
Ayrıca pazartesi doktora gideceğim. Inşallah kalp Atisini duyarız..8.haftama gireceğim pazartesi
Evet ara ara oluyor canım. Hele ki hamile olduğumu öğrenmeden önceki en belirgin belirtim oydu avuç içlerim vücudum yanıyordu hergünKızlar sizede ateş basiyomu bi yaniyomm bazense üşüyom
Benim bazen donacak gibi üşüme oluyor, bazen de sicaktan ne yapacağımı şaşırıyorum. Hormonlarin etkisi herhaldeKızlar sizede ateş basiyomu bi yaniyomm bazense üşüyom
Bilemiyorum ama cikmaya basladi yani benim ki . Gogsum de bnm buyume yok yni ayniGenelde ilk bebekte 4ay dan sonra çıkar diye biliyorum bende tek büyüme göğsümde. Allah bağışlasın bebeginizi
Benimki neden ciktiYanı sabah kalkıp bakıyorum çıkmadı hala akşama doğru sisiyo tabi su içip yemekten gazdan falan ama büyümedi kilo almadim gr almisim 55le hamile kaldım 4aydan sonra falan çıkariyolar
Seninki hafta olarak daha büyük benim 6+5 yani SAT a göre herkesin yapısı farklı düşük kiloyla hamile kalanlar daha fazla kilo alıyormuş aman sağlıklı olsunlarda iç karın kiminde daha küçük kiminde buyukmus mesela benim iki ablam var birisi futbol topu kadar oldu büyümedi hiç öbürü ise Zor taşıdıBenimki neden ciktibende 53 ile hamile kaldim o kdr cok da istahim yok aslijds ilk ogrendigimde yumurtalar yogurtlar etler sijra 6 ile 7 hafta arasi cok kotuydum hic bise yiyemedim bu aralar biraz biraz topladim ama aksanlari cok kotu halsizlik oluyor dunya bitmis gibi resmen
Dogrudur canim ciksin ya karnimiz biran once hamile oldugumuzu daha cok hissedelimmSeninki hafta olarak daha büyük benim 6+5 yani SAT a göre herkesin yapısı farklı düşük kiloyla hamile kalanlar daha fazla kilo alıyormuş aman sağlıklı olsunlarda iç karın kiminde daha küçük kiminde buyukmus mesela benim iki ablam var birisi futbol topu kadar oldu büyümedi hiç öbürü ise Zor taşıdı
Hayırlı olsun gözün aydın ☺Kızlarrrr bende 4 haftalık gebeyimmm :) İnşallah Allahım sonunu hayırlı eder benim ve hepimizin de mucuk :)
Hayırlı olsun canımKızlarrrr bende 4 haftalık gebeyimmm :) İnşallah Allahım sonunu hayırlı eder benim ve hepimizin de mucuk :)
Bende niye hiç bir belirti yok artık midem bulansın hissedeyim istiyorum uykum da gelmiyor halsiz de değilim erken mi acaba kaçıncı haftada başladı sizin belirtiler[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bişey olmaz Allahın iznile bebeğineBiraz önce muayene oldum 5 haftalık dedi doktor.Ama düşük riski varmışProgestan diye bi ilaç verdi.Bir de Folbiol diye
Birak hiccbiri olmasin bence
Bende 6.haftada başladı belirtiler progestan da kullanıyorum o ilaç da hamilelik belirtilerini artirirmis ondan da olabir benimkilerBende niye hiç bir belirti yok artık midem bulansın hissedeyim istiyorum uykum da gelmiyor halsiz de değilim erken mi acaba kaçıncı haftada başladı sizin belirtiler
Ne kadarlik senin ki benim de ilk baslar bisey yokdu suan aksama davtim vr ama deli gibi uykum vr ve gece 10 dan sonra deli bi halsizlk cokuyor uzerime cok kotu bi durumama böylede sürekli düşünüyorum iyi mi acaba niye belirti yok ters giden birşeyler mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?