Hem folikasit hemde decavit pronatal birlikte mı kullandırıyor? Benimki de buna benzer bı multivitamin verdi ama tek folikasit i kesti.gunluk 800microgram folikasit alıyorum toplam. Fazlası b12 düşüklüğü yapiyormus.Kizlar doktorum bana folik asit vrmisti 2 hafta oldu yeni birde decavit pronatal verdi kulann cr mi
Sizinki 9.haftaydi dimi belki vitamin ihtiyacı artmıştır o yüzden böyle yapmıştır doktorunuz.Kizlar doktorum bana folik asit vrmisti 2 hafta oldu yeni birde decavit pronatal verdi kulann cr mi
5+1 canım kuçük diye heralde 6 hafta diyor herkesNe kadarlik senin ki benim de ilk baslar bisey yokdu suan aksama davtim vr ama deli gibi uykum vr ve gece 10 dan sonra deli bi halsizlk cokuyor uzerime cok kotu bi durum
genelde 6. hafta diyorlar canım hayırlısı bakalım bekliyorum :)Bende 6.haftada başladı belirtiler progestan da kullanıyorum o ilaç da hamilelik belirtilerini artirirmis ondan da olabir benimkiler
Canım ben folik asiti 8.haftaya kadar kullanacağım sonra onu kesip decavit başlayacağımKizlar doktorum bana folik asit vrmisti 2 hafta oldu yeni birde decavit pronatal verdi kulann cr mi
Doktorunuz mu dedi ? Bana folik asiti 3 ay kullncksn dediCanım ben folik asiti 8.haftaya kadar kullanacağım sonra onu kesip decavit başlayacağım
Canım ben 7+1 deyim çok şükür bendede halsizlik bulantı yok ama olsunda istemem rahat rahat büyütelim bebişi daha ne istiyoruz:)(Bende niye hiç bir belirti yok artık midem bulansın hissedeyim istiyorum uykum da gelmiyor halsiz de değilim erken mi acaba kaçıncı haftada başladı sizin belirtiler
Evet canım doktor demişti zaten folik asite hamilelikten önce başlamıştım.Doktorunuz mu dedi ? Bana folik asiti 3 ay kullncksn dedi
Bende olmuştu ama kanamadan sonra kahve rengi lekelenmeler doktorunla bi konuş ihmal etme sen genedeKızlar kahverengi akıntısı ara ara olan var mi ?? Benim 3 hafta once iki gün olmusyu.bu gün yine başladı kahverengi akintim.endiseliyim.dua edin lutfen
Canım doktoruna danış bence progestan kapsül verebilir o engelliyor lekeyi yada düşüğüKızlar kahverengi akıntısı ara ara olan var mi ?? Benim 3 hafta once iki gün olmusyu.bu gün yine başladı kahverengi akintim.endiseliyim.dua edin lutfen
Simdilik iyiyim am a pazartesi kalp atisini duymak icon tekrar gdcm dua Edin ne olurCanımm çok geçmiş olsun iyisiniz demi
Benimle birlikte bes kadin gelmisti olurmus dedi am a cok korkuorm kalp atisi durmussa diyeAllah korumus yavrunu canim. Neden olmustur diye sordnmu doktorna
Ole yapiorm insllah gecer benimde senin gibi kac gun surdu kanamanÇok geçmiş olsun benimde olmuştu iğne yaptılar Dinlendim ilacını aldım şükür iyiyim şimdi dinlenin bol su için
progeston kanaman mi oldu verdiler bends suankullaniorm mBen de kan sulandirici iğne kullanıyorum onun yani sıra Bebe asprini de alıyorum ayrıca troid ilacım da var var da var yani folik asit ,progestan, prednol çok ilaç kullanıyorum allah yardımcım olsun bu kez doguracam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?