mayista hamile oldugunu ogrenen anneler

Kizlar doktorum bana folik asit vrmisti 2 hafta oldu yeni birde decavit pronatal verdi kulann cr mi
Hem folikasit hemde decavit pronatal birlikte mı kullandırıyor? Benimki de buna benzer bı multivitamin verdi ama tek folikasit i kesti.gunluk 800microgram folikasit alıyorum toplam. Fazlası b12 düşüklüğü yapiyormus.

Kizlar yedigim hicbir seyden tat alamaz oldum midem kotu yani kusacak kadar degilim ama agzimin tadi yok en sevdigim turk kahvesinin kokusuna dahi dayanamiyorum sizlerde de oluyor mu?

Bende niye hiç bir belirti yok artık midem bulansın hissedeyim istiyorum uykum da gelmiyor halsiz de değilim erken mi acaba kaçıncı haftada başladı sizin belirtiler
Canım ben 7+1 deyim çok şükür bendede halsizlik bulantı yok ama olsunda istemem rahat rahat büyütelim bebişi daha ne istiyoruz:)(

Kızlar kahverengi akıntısı ara ara olan var mi ?? Benim 3 hafta once iki gün olmusyu.bu gün yine başladı kahverengi akintim.endiseliyim.dua edin lutfen

Selam kızlar bugün doktora gittim çok şükür kalbini duyduk 130 atiyo 7 haftalık dedi doktor önlem olsun diye iğne yaptırdı yanlız kesenin içinde birşey gördü ama onda kalp atışı yok dedi şimdilik böyle devam 12.haftada 2litarama için tarih verdi

Kızlar kahverengi akıntısı ara ara olan var mi ?? Benim 3 hafta once iki gün olmusyu.bu gün yine başladı kahverengi akintim.endiseliyim.dua edin lutfen
Bende olmuştu ama kanamadan sonra kahve rengi lekelenmeler doktorunla bi konuş ihmal etme sen genede

Canım doktoruna danış bence progestan kapsül verebilir o engelliyor lekeyi yada düşüğü

25 mayısta öğrendim beklemiyordum 17 aydır istemiş ve bu ay istemeyi bırakmıştım yani son adetimden sonra Allahim nasip etti zamanı gelmiş demek ki sağlıkla dogsun kucağıma alayım insaAllah

progeston kanaman mi oldu verdiler bends suankullaniorm m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…